Video je jedna vec, roky skúseností druha. Kde je ten moment ze ta nezasekne a neprehodi cez rajdy a moment kde to pekne zroluješ v rýchlosti aby si sa zmestil do zákruty:) Treba jazdit poprípade kurz pre pokročilých spravit na takomto traily:) Som myslel že aspon kvakob sa ozve ale už asi tiež nejazdí s amatérmi:) Vždy je lepšie jazdit s lepšími a učiť sa len ich je pomenej a ked sú tak treba si zaplatit.
ano sme do seba velmi s kamosom vcera som mal ist nejaku hrebenovku v NT, ale zial bol som prilis unaveny na 3h spanku a ranne vstavanie, ale vidim na sebe, ze staci ze chvilu clovek nejazdi nejake narocnejsie tereny a je zas tam kde bol, chyba prax, aj ked toci donemoty nejaky kvazi "tazsi" trail za domom, tak je to v globale na prd, lebo to zjazdi popamati aj na kolobezke
snad bude pekna jesen a do Kvakobovho reviru este stihem tento rok...a ked pri ZA napadaju biele hovienka, moze Kvako zliezt na dolniaky na rekreaciu, mozem ho ubytovat u macky
Veď píšem double, že keď budeš v okolí ZA, tak si to nejako lepšie načasuj a daj vedieť a kdesi môžeme niečo pojazdiť. Ako prípravku na Valibuk a podobné veci doporučujem ísť na CHPS a pojazdiť ľahšie veci ako Jedľovina a nejaké sprievodné traily okolo. Potom sa premiestniť na Polom a dať ešte modrožltú.
vidim na sebe, ze staci ze chvilu clovek nejazdi nejake narocnejsie tereny a je zas tam kde bol, chyba prax, aj ked toci donemoty nejaky kvazi "tazsi" trail za domom, tak je to v globale na prd, lebo to zjazdi popamati aj na kolobezke
mne stary otec vraveli ze ked sa raz naucim bicyklovat ze to uz nikdy nezabudnem ... aj v inych veciach sa mylil ;-]
branomelis ved som písal sem a znova napíšem ked pojdem. Len mne sa nedá inak ako v sobotu poprípade zoberem dovolenku cez týžden ale to nik nepôjde zase.
Ale ako hovorím su zaužívaní partací lebo vieš že sa nečaká ani hore ani dole a podobne tak načo riešiť ešte cudzích ktorí môže len problémy narobit. MageZ veru doma som aj ja frajer a vonku mi zviera ritku. Treba jazdit stale inak stracas tu prax. Ja cez zimu nejazdím a vidím aky som na jar:)
double Mne je zas lepšie jazdiť cez týždeň. V sobotu vôbec nechodím a potom v nedeľu sa snažíme jazdiť dlhšie výlety, alebo ak idem sám, tak chodím viac ako 100km po Kysuciach na HTčku. Takže najlepšie ak tu kdesi by si šiel napríklad zo Strečna, tak pojazdíme. A ak by si chcel trochu niečo poladiť v technike, tak čakať by sa muselo. Jedľovinu aj pol hodinku by sme šli a skúšali by sa veci...neboj nič, čakať by si ma nemusel
Video je jedna vec, roky skúseností druha. Kde je ten moment ze ta nezasekne a neprehodi cez rajdy a moment kde to pekne zroluješ v rýchlosti aby si sa zmestil do zákruty:) Treba jazdit poprípade kurz pre pokročilých spravit na takomto traily:) Som myslel že aspon kvakob sa ozve ale už asi tiež nejazdí s amatérmi:) Vždy je lepšie jazdit s lepšími a učiť sa len ich je pomenej a ked sú tak treba si zaplatit.
mas to nejake pomylene ,ty si sa mal ozvat ,nie cakat ze ja mam vestecku gulu ,pisal som aj tu aj inde ze forum uz tak casto a vsetko nesledujem ,kontakt mas ,jeden hovor a vybavene ,siel by som rad a este aj tak nebolo s kym inym ,lebo ostatni boli na pretekoch....a najvacsi amater som ja, tento rok nic najazdene ,ten rokac som este cisto tiez nedal ,zas casto tam tiez nie som ,akurat tu skalu co ty obchadzas 4:06 tak ta sa dropuje asi v tom mieste odkial ta natacal a tu som skusal sam ale nedalo sa ,to co si vies vyskusat sam s partiou prejdes ani o tom nevies ,takze az ked som siel s dolnikovcami a kukol ich ,tak som to supol, sam skusat jazdit taketo prekazky ?! blbost -ale mozno som len stary a moc opatrny ...
k tym prudasom ,brzdim aj prednou jasne ,len ju treba v spravnej chvili vediet aspon povolit pripadne aj pustit pri zatacani a pod. -ak nejdes prehadzovat zadne samozrejme ...akurat vcera som bol take pruudavy jazdit
Zdravím Žilinčania a ďalší domáci z okolia. Budúci víkend plánujem ísť s bicyklom do Žiliny a chcel by som prejsť nejakú trasu v okolí, dĺžkou niečo okolo 50-60 km, akýmkoľvek smerom, vyrážať budem cca z centra mesta. Bicykel beriem krosový, takže nechcem ísť do nejakého veľkého terénu.
Viete mi niečo odporučiť, prípadne poslať mapu s trasou? Ďakujem za každý tip
Ahojte, dnes som pri slapani hore Visnovskou dolinou stratil krytku z pravej kluky Sram dub GX. Ak by ju niekto cirou nahodou nasiel, o com fakt velmi pochybujem, prosim, dajte mi vediet. Dakujem.
Nazdar janosikovci. Idem si po radu. Stvrtok az sobota idem do vasho kraja (Belá) tak zvazujem zobrat bike len neviem aky. Som skor na cestak ale trochu sa bojim ci tam je na to cesta. Nasiel som si tuto trasu ale co si tak pamatam tak tu cesta z Oravskej Lesnej do Zazrivej som siel raz autom a neviem ci by som tam chcel ist na biku ? https://mapy.cz/s/boludocome
Alebo zoberiem HT a niekde tam po lese pobehat ale to nepoznam nic a cely den volno mat nebudem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
snad bude pekna jesen a do Kvakobovho reviru este stihem tento rok...a ked pri ZA napadaju biele hovienka, moze Kvako zliezt na dolniaky na rekreaciu, mozem ho ubytovat u macky
mne stary otec vraveli ze ked sa raz naucim bicyklovat ze to uz nikdy nezabudnem ... aj v inych veciach sa mylil ;-]
Ale ako hovorím su zaužívaní partací lebo vieš že sa nečaká ani hore ani dole a podobne tak načo riešiť ešte cudzích ktorí môže len problémy narobit.
MageZ veru doma som aj ja frajer a vonku mi zviera ritku. Treba jazdit stale inak stracas tu prax. Ja cez zimu nejazdím a vidím aky som na jar:)
mas to nejake pomylene ,ty si sa mal ozvat ,nie cakat ze ja mam vestecku gulu ,pisal som aj tu aj inde ze forum uz tak casto a vsetko nesledujem ,kontakt mas ,jeden hovor a vybavene ,siel by som rad a este aj tak nebolo s kym inym ,lebo ostatni boli na pretekoch....a najvacsi amater som ja, tento rok nic najazdene ,ten rokac som este cisto tiez nedal ,zas casto tam tiez nie som ,akurat tu skalu co ty obchadzas 4:06 tak ta sa dropuje asi v tom mieste odkial ta natacal
k tym prudasom ,brzdim aj prednou jasne ,len ju treba v spravnej chvili vediet aspon povolit pripadne aj pustit pri zatacani a pod. -ak nejdes prehadzovat zadne samozrejme
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Viete mi niečo odporučiť, prípadne poslať mapu s trasou? Ďakujem za každý tip
Alebo zoberiem HT a niekde tam po lese pobehat ale to nepoznam nic a cely den volno mat nebudem.