Zdravím bikeri ... Som tu trocha novy a trocha ešte cyklisticky laik... Bol som si dať v servise premazať vidlicu a chlapik mi povedal že mam vidlu z vnútra uplne hrdzavu a je dosť tuha. Rozhodol som sa teda kupiť novu vidlicu tak by som vas poprosil o radu aku vidlicu kupiť maximalne do 2000 sk, kedže do toho nechcem investovať vela. myslim si že vidlica do 2000 sk mi stači, pretože som doteraz jazdil na Zoom-ke ...
A prosim vas vysvetlite mi ešte ako sa meria zdvih. Je to dlžka celeho zasuvacieho stlpika alebo dlžka pokial sa da stlpik stlačiť ?
Tak dakujem velmi pekne ... prešmykovač a salter je veelmi alo použivany takže predpokladam že ešte vydrži ... jj rafy vymenim aj tie špice... akurat idem volať servisakovi .... no a ta vidla sa mi pači... ale možem dať 100 mm namiesto 80 mm ??
Nie,mam doma Gilu TnL a mozes akurat tak nastavovat tuhost tusim otocenim kolecka...A este ma aj LockOut Ale stale je na 100mm (v skutocnosti maju klzaky asi 12cm
Hej dobre dobre ved sa nesmejte ...
inak v celku mi padal do oka vidlica RockShox Dart 1... našiel som ju na českej stranke a na naše peniaze vychadza okolo 2000 sk .... Neviete o nejakom obchodiku najlepšie v BA kde by sa dala tato vidla zohnať ??
CraObs Neviem,kolko mas rokov,ale ked si dobre pamatam tak ASSASSIN-Bikera financuju rodicia (taktiez aj mna),takze neviem,ci vies ake to je odlisne od toho ked zarabas mesacne 25000.-
presne tak winprog... financuju ma rodičia aj ked vidlu si musim za svoje našetrene už kupiť a je to trocha rozdiel Carobs kupiť novy bicykel za povedzme 10 000 alebo iba vidlu lepšiu za 2500 dajme tomu... takže kedže si na seba ešte nezarabam akurat šetrim už asi 3 roky čo mi davaju dedko a babka na vianoce a na narodky tak chcel by som to davať do bicykla... postupom času rozmyšlam vymeniť skoro všetko na tom bicykli.... vždy každu sezonu niečo...
no len to je presne ono.. ja som vcera skoncil skolu takze este nezarabam miliony.. viem co je to sponzoring rodicov.. ale bez urazky ten bike je strasne slaby a neoplati sa ti ho upgradovat.. a urcite uz nie novymi vecami!! radsej si kukni nieco v bazari.. a zeby som si zrovna od winproga nechal poradit no neviem..
viem ze nemas peniaze na rozdavanie, prave preto nekupuj lacne veci..
Musim suhlasit z CraObs-om nekupuj blbosti co ti tu poradi hocikto ale daj si poradit od tych co maju aj nieco odskusane a nielen sama plana teoria.
Do slabeho biku sa moc neoplati investovat ale radsej ho predaj, naspor si a kup si nieco z bazaru co uz nieco vydrzi.
nechcem ho predavať.. ten bicykel je moja srdcovka ... mam ho 3 roky a priznam sa nieje velmi jazdeny... ja si myslim že može vydržať ešte dlho ... ram je dobry a ako vravim postupom času mam na plane vymeniť skoro všetky časti bicykla... takže to bude podobne ako kebyže ho predam a kupim niečo ojazdnene
+edit//:
ten bicykel ako vravim je dosť malo jazdeny takže .... chcem nano ešte dlho jazdiť a kedže stavajuca vidla j rozmlatena na mindžar tak chcem niečo s čim by som dojazdil ten bajk ..teda niečo lacne a lepšie ako ta stavajuca zoomka ...
ak chces silou mocou menit tu vidlu tak pokukaj bazar.. ja osobne by som uz dal radsej pevnu vidlu nez lacnu odpruzenu.. lebo ziaden zazrak to nebude..
ad ram: nie ram nieje dobry.. ako tak dobre hlinnikove ramy stoja to co stal cely tvoj bike.. ak mas v plane vymenit casom vsetko tak znova opakujem nemen nic, len to co sa vazne ze dolame.. pekne spor peniazky dalej, nakoniec ten bike predaj (co by som spravil uz teraz), popros rodicov nech ti nieco dolozia a kup si nejaky jazdeny, alebo vo vypredaji.. napr nejaky 2006rocnik by si mohol aj s 50% zlavou dostat.. zachvilu mozno aj 2007 bike.. tym uz by si sa mohol dostat na nejake deore aj..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je tak vzdy...poznam ludi co tiez vychvalovali nejaku RST, az pokial im neztuhla a nekupili si poriadnu vidlu, vtedy sa potom na tej RST smiali
nie, tymi 2cm navyse urcite nic nepokazis....
inak v celku mi padal do oka vidlica RockShox Dart 1... našiel som ju na českej stranke a na naše peniaze vychadza okolo 2000 sk .... Neviete o nejakom obchodiku najlepšie v BA kde by sa dala tato vidla zohnať ??
viem ze nemas peniaze na rozdavanie, prave preto nekupuj lacne veci..
Do slabeho biku sa moc neoplati investovat ale radsej ho predaj, naspor si a kup si nieco z bazaru co uz nieco vydrzi.
+edit//:
ten bicykel ako vravim je dosť malo jazdeny takže .... chcem nano ešte dlho jazdiť a kedže stavajuca vidla j rozmlatena na mindžar tak chcem niečo s čim by som dojazdil ten bajk ..teda niečo lacne a lepšie ako ta stavajuca zoomka ...
ad ram: nie ram nieje dobry.. ako tak dobre hlinnikove ramy stoja to co stal cely tvoj bike.. ak mas v plane vymenit casom vsetko tak znova opakujem nemen nic, len to co sa vazne ze dolame.. pekne spor peniazky dalej, nakoniec ten bike predaj (co by som spravil uz teraz), popros rodicov nech ti nieco dolozia a kup si nejaky jazdeny, alebo vo vypredaji.. napr nejaky 2006rocnik by si mohol aj s 50% zlavou dostat.. zachvilu mozno aj 2007 bike.. tym uz by si sa mohol dostat na nejake deore aj..