Nevaľaju sa niekomu doma používané kľuky Shimano? Konkrétne mám Shimano MT611, 30T steel ring, alloy spider, Boost. Dnes som mal generálku s Trekom, slabo som dotiahol platformu a na ľavej kľuke sa počas jazdy uvoľnila, takže som si zničil závit na ľavej kľuke ?♂️?♂️?♂️ nechcem kvôli tomu zbytočne trepať peniaze do celého setu, tak ak by niekto mal na predaj čisto len ľavú kľuku, bol by som nesmierne rád ?
Nevaľaju sa niekomu doma používané kľuky Shimano? Konkrétne mám Shimano MT611, 30T steel ring, alloy spider, Boost. Dnes som mal generálku s Trekom, slabo som dotiahol platformu a na ľavej kľuke sa počas jazdy uvoľnila, takže som si zničil závit na ľavej kľuke ?♂️?♂️?♂️ nechcem kvôli tomu zbytočne trepať peniaze do celého setu, tak ak by niekto mal na predaj čisto len ľavú kľuku, bol by som nesmierne rád ?
Budú mi to vedieť založiť v bežných cyklo servisoch alebo to treba odniesť niekam inam? Inak ďakujem krásne za typ už som si myslel, že sa musím zmieriť s tým, že som si pre hlúposť pretočil 100 eúr 😄
Nerozmysla niekto o predaji svojho cestneho tatosa idealne pre vysku 183+cm v karbone , hydraulicke brzdy, vybava shimano 105 alebo nieco podobne ? Za cca 1500 peniazov?? Ak ano napiste sem alebo spravu dakujem
viem, že to nie je cyklo ale skúsim, ak by mal niekto dieťa ktoré hra basket mam na predaj po synovi 2x tenisky, malo nosené keďže kvôli corone toho moc nenatrenovali a noha rýchlo rastie. veľkosť EU36 Nike KD XI a EU 34 (skôr 35) adidas DM issue #1. detaily a ďalšie foto v správe. ak to tu niekomu nevyhovuje kľudne môže admin zmazať. dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Gramotny servis + https://sportzone.sk/zavitova-vlozka-kovys-do-leve-kliky-pro-pedal/?gclid=EAIaIQobChMI_9D2_8qd8wIVgfuyCh05JwF3EAQYAyABEgIKrPD_BwE
https://www.mtbiker.sk/bikeri/ajon
mne to poriešil k úplnej spokojnosti
https://www.mtbiker.sk/bazar/oblecenie-a-tretry/dresy/kratky-rukav/480079/castelli-perfetto-light-ros.html
Mám 80mm ak by si chcel
takže áno viac stál ako jazdíl.