...kto pozna tu cestu (ziletkari) vedia co sa asi stalo...
Vletel do tej zakruty jak cocot,alebo typicke pre nasich soferov telefonoval a neskoro ich zbadal...
takze pokial mozno nelezte s detmi na cestu ked nemusite lebo nejaka spina vam ho moze takto zabit....
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 10:00
posledný komentár: 11. 2. 2020 o 7:23
neučili ťa úcte k staršiemu?
tak pekne sa to tu rozbehlo...fakt..
by som k tomu povedal, nevieme sice ako sa to stalo ale ak sa rucicka tachometra zastavila na 180km/h tak asi nesiel 60 a ani neprekrocil rychlost o par km..sa rutil ja na pretekarskej drahe a aj tam do zkruty pribrzduju a netelefonuju..a tou 60 prevdepodobne nesiel ak odtrhol prednu napravu ak som si dobre vsimol na fotke tak bola odthnuta..
..samozrejme podporu svojej rodiny a blyzkych bude potrebovat,pretoze ak nieje bez chrbtovej kosti tak to len tak lahko neprehltne...
sudy zatial nechajme tak pockajme na to co bude povedane co bolo pricina a aky trest dostane aj ked media to budu chciet podla mna ututlat
co som ja pocul v pravach tak otec siel v strede a jedno dieta mal pred sebou a druhe za sebou...a neviem ako iny ale ja ked som bol maly chlapec tak otec nas vodieval p cestach aj s bratom takym istym stylom...ved predsa aj rodicia s detmi maju pravo na to ist na cestu...a vodici nech sa nad sebou zamyslia...cest vynimkam
a inak rodinu toho zosnuleho chlapca caka dalsia velka skuska a to v podobe jednak zotavovania sa otca zo zraneni a druha vec je ako to vsetko preziva to druhe dieta pretoze to musi byt dobre v predeli ked v podstate iba o par metrov ho minulo auto kore zrazilo jeho otca zabilo mu brata...
a na zaver by som iba povedal ze nechajme to odsudzovanie..a bolo by fajn aby toto forum malo zmysle keby sa uberalo cetou dohonutia protestnej akcie...a najlepsie mozno niekde pred ministerstvom...a samozrejme s ucastou medi, pretoze je horzne ked sa deju taketo vecii
uprimnu sustrast rodine toho chlapca
Nikde nieje napisane ze 5rocne dieta nesmie ist po ceste. Ale 5rocne dieta je 5rocne dieta a ja by som sa o svoje decko bal nechat ho ist, navyse ze mnou? deti mali ist pekne pred nim aby ich videl a nie za nim.
Co by som bol v lese sam? Ty ides dolekopcom pomaly, nebodaj tlacis bike? Ak ano, tak nech sa paci. Ja nie...
Vidis,ine pises a ine robis..alebo aj naopak... potom sa uz len motas...
Pre Drotara:Co si napisal,dobre si napisal,nemas sa za co ospravedlnovat...
Tu sa to akosi nebere...
Ale to je ina debata..
...zeby sa vramci MTBikeru dosiahol rekord v pocte pridanych prispevkov za 48 hodin na jednej teme
neučili ťa úcte k staršiemu? myslím že drotar stebou husy nepásol aby si si niečo taketo dovolil.
Tu sa to akosi nebere...
Ale to je ina debata..
katko, teraz nastala ta prava chvila na LOCK
myslim ze to tu uz davnejsie stratilo kreativny zmysel
myslim ze to tu uz davnejsie stratilo kreativny zmysel
Kedze sme v pieskovisku tak nevidim dovod to tu lockovat, nieje tu podmienka aby to malo nejaky kreativny zmysel a aj keby sme sa tu hadali o nesmrtelnosti chrusta tak je to uplne fuk od toho to tu je. Takze prestante s tymi narazkami na lock.
Este jedna otazka o tom zamykani ... ked sme uz v pieskovisku, tak je to za jedno - na tomto fore sa da prispevok len mazat (DELETE), alebo aj zamykat (LOCK)?
Ked sa vynoria nove skutocnosti,mozme pokracovat v teme..
A v kazdom prispevku sa najde niekedy trochu OT...Nech sa len prisieva,aj tak spoznas cloveka....
A komu to tu vadi,nech si cita nieco ine...
Ivka, mas trosku ine nazory ako v teme o miznucich temach a prispevkoch (uz je zmazana), tam si to chcela zamykat uz po takmer 3 prispevkoch a tiez ma zaujimali nazory inych...
A teraz nie OT ...
Moj nazor je taky, ze kazdy, kto jazdi rychlo si o to koleduje...len skoda, ze na to doplacaju aj nevinni.
Si trosku mimo, nie. Ked je ta cesta oficialnou cyklo trasou, preco by tam nemohlo byt v doprovode rodica. A jeho sejmulo auto, ktore islo oproti a nemalo v jeho polovici vozovky co robit, cize tam by mu nepomohla ani 4m krajnica. Jediny vinny bol vodic a jeho pristup k vedeniu motoroveho vozidla. To, ze niekto niekde bol v nespravnom case na nespravnom mieste s kretenom na ceste, za to nemoze, lebo to zakazane nie je.
tomuto sa hovori kreativny pristup...
Ty si ..., nič v zlom.... Presne ako je spomenute, je to cyklotrasa
A neviem čo je na tom nezodpovedné ked sa rodina vyberia na bicykloch na výlet a pokiaľ viem tak sa uvádza že deti išli tak ako mali.
Preto súhlasím s TOMCOPom, že by sa to mohlo uzavrieť. Nemusí sa locknúť, dá sa aj dobrovoľne.
A len tak na okraj.. Polozte si ruku na srdce: Kto z VAS NIKDY neporusil predpisy? Vazne, ze nikdy nesiel rychlejsie ako by mal, ze nikdy netelefonoval za volantom. Rozdiel je len v tom, ze VY ste mali stastie a nikomu ste s tym neublizili a Zitny to nanestastie napalil do toho chlapca.
Moju kamaratku (18 r.) na osvetlenom bicykli zabil opity vodic a posedel si ani nie 2 roky. (Cesta, resp. posledna zakruta medzi ZM a Topolciankami, urcite to poznate, POTOM tam namalovali pruhy pre cyklistov)...
Tak kolko asi dostane Zitny, ked bol triezvy?
pocas ajzdy som nikdy v ruke telefon nedrzal, ja to neznasam a viem ze pomer sustredenosti na volanie je 89% a na soferovanie je 11%.
ked tak tak nainsatlovat hands free. Inac je mi divne ze audi z 4000 000 SK nemala vo vybave hands free alebo zabudovany telefon.
Ivka, mas trosku ine nazory ako v teme o miznucich temach a prispevkoch (uz je zmazana), tam si to chcela zamykat uz po takmer 3 prispevkoch a tiez ma zaujimali nazory inych...
A teraz nie OT ...
Moj nazor je taky, ze kazdy, kto jazdi rychlo si o to koleduje...len skoda, ze na to doplacaju aj nevinni.
Tam bolo stale o tom,kto to zamyka a preco a stale dokolecka,dokola...ved to dievca,co zalozila tu temu,stale koncila preco...
Ale mne je to u prdele ci sa to zamkne,alebo nie,len som tym dala najavo,ze NUda,Nuda,Nuda..
A to predsa nemozes porovnavat,tieto temy
Tak prepac,moju co,trufalost
...mal si si napisať aby to nezamkli, že to je pre teba zaujimave
Sorry za OT