Čaute nechcete niekto kto sa vyzná okomentovat zmenu v geo nových AL 27.5 Spectralov? Pýtam sa bo mam jeden 2021 práve v garáži a zároveň objednaný 2022. Predbezne mám v úmysle 2021 poslať späť, pretože zmeny sa mi zdajú byť podstatne a pozitívne. Hľadám ale ďalší názor, či to už bude oponentura alebo potvrdenie. Len pre úplnosť, zmena sa týka 27.5 modelov, pri 29 sa ram nemenil. Nezaujima ma názor na osadenie ani cenu, len špecificky geo. Tuto do tabuľky som napastoval parametre starých aj nových rámov ... https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Mg4XX515DEgxOIgUZZmka0pqkUcBsMRGTUu8N4uuTvk/edit?usp=drivesdk
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.