zacinam byt rad ze sa mi na saltri lame len lanko - inac som od 12sp shimana koli tomuto odradeny uz davno. pevne verim, keby to mega ramienko bolo tak o 2cm kratsie tak tu min. polovica tychto demolacii nieje. je to jednoducho lopata co chyta vsetko okolo. navyse je moc blizko s*****v na najlahsom prevode a staci drgnutie a je vo vyplete - dalsi dovod tychto demolacii.
Zmeraj hrubku steny. Nemala by byt pod 1mm. Zrejme este na Vckach bol ten rafik prebrzdeny. Pri Vckach je to kategoria bezne opotrebenie.
A nezabudni skontrolovat predne, to by mohlo horsie dopadnut.
Ako tak čítam že tu máte odtrhnuté prehadzovacky 12sp shimano tak nenašla by sa u niekoho rozbitá ale s funkcou brzdou a tak isto aj celou páčkou keďže moja je nefunkčná a páčka je polamana. Dakujem
Zmeraj hrubku steny. Nemala by byt pod 1mm. Zrejme este na Vckach bol ten rafik prebrzdeny. Pri Vckach je to kategoria bezne opotrebenie.
Paradoxne ten ráfik bol jazdený iba na kotúčoch, takže sa nemohol opotrebovať.
Koliesko ale už má svoj vek, takže predpokladám únavu materiálu.
Pozeram, ze je to mach1 rafik. S nimi som mal pred mnohymi rokmi este na Vckach zlu skusenost. Mali zly spoj rafku - uplne to trhalo pri brzdeni a aj sa velmi rychlo prebrzdili - rafik sa vydul na pumpe pri fukani.
V kazdom pripade hento by sa rafiku len tak nemalo stat. Prezri ho, ci nedostal nejaku dobru ranu z boku. Daval si mu zabrat? (skoky ,..... ). Zo zvedavosti skus odmerat hrubku steny v mieste prasknutia.
Spokojny som s Remerxom (stroje maju tusim od mach1 )
Chystam sa prave upgradovat jeden Remerx rafik, co mam na zimaku od roku 2004 z 26" na 29".
Zoidberg, letuareg a ostatni majitelia Liteville... vyber znacky je nie len o krase a jazdnych vlastnostiach, ale aj o customer care... DOBRY vyber znacky... LV mi poskytol vymenu poskodenej zadnej stavby, komplet prestavbu, kompletnu vymenu lozisk, ochrannych folii a vnutornych vedeni a postove naklady v ramci kulancie gratis. Tomu hovorim SERVIS.
(Samozrejme som posluchol aj Turbiho a kupil hystericku Meridu za 80 ecok, ale to je ina vintage tema...)
Ja tomuto už vôbec nerozumiem. Chlastáš, zničíš si docela škaredý bicykel, vymyslený podla dizajnu cca asi v 1979tom a oni debily ti to celé a ešte aj niečo naviac zoservisujú grátis. Čisté delírium toto!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To su tie cirkularky co sa vozia na kolese tak treba mal ramienko pri zemi
za posledné 3 mesiace nám prišlo minimálne 10-15 kaziet, ktoré povoľujú a cez ruku mi toho prešlo viac než dosť
Asi nejaký patyk vletel do kolesa. Bolo to v zjazde, čiže bol zaradený jeden z malých pastorkov a ramienko určite nebolo nízko.
Paradoxne ten ráfik bol jazdený iba na kotúčoch, takže sa nemohol opotrebovať.
Koliesko ale už má svoj vek, takže predpokladám únavu materiálu.
V kazdom pripade hento by sa rafiku len tak nemalo stat. Prezri ho, ci nedostal nejaku dobru ranu z boku. Daval si mu zabrat? (skoky ,..... ). Zo zvedavosti skus odmerat hrubku steny v mieste prasknutia.
Spokojny som s Remerxom (stroje maju tusim od mach1
Chystam sa prave upgradovat jeden Remerx rafik, co mam na zimaku od roku 2004 z 26" na 29".
Inak tiez mam Remerx, na cestaku, zanovny, funkcny
Nic proti Remerxu ani Palovi
Zoidberg, letuareg a ostatni majitelia Liteville... vyber znacky je nie len o krase a jazdnych vlastnostiach, ale aj o customer care... DOBRY vyber znacky... LV mi poskytol vymenu poskodenej zadnej stavby, komplet prestavbu, kompletnu vymenu lozisk, ochrannych folii a vnutornych vedeni a postove naklady v ramci kulancie gratis. Tomu hovorim SERVIS.
(Samozrejme som posluchol aj Turbiho a kupil hystericku Meridu za 80 ecok, ale to je ina vintage tema...)