Dezolé jedna otázočka v intenciách súčasných dni … nie je Vám už skutočne trosku “ blbe” vypisovať tu fantazmagórie o úspešnej liečbe ivermektinom , používaní vit D a aplikovanim zdravého “ životneho štýlu “ ako kľúčoveho prvku v boji proti kovidu , keď nám tu zomierajú predovšetkým obdobne mentalne nadaní antirúškari a anarchisti ?! Vážne si tu aj naďalej budete trepať tu svoju bajku s balalajkou v ruke o “ uspešnom premoreni sa “ z ktorého povstanú skutočne praví imunitni giganti ? Záverom k Vám o5 len dovoľte kvetnatú vetu JUDr. Procházku ⬇️ Volume na max 😂
Čo je fantazmagória na užívaní vitamínov a zdravom životnom štýle ? Kiežby to ľudia dodržiavali, keď máš 150kg a x chorôb, tak ti ani vakcína nepomôže, možno ťa nedorazí covid ale niečo určite. A to, že sa tu budeme premorovať každý rok, však len dobre, čím viac ich zomrie tým lepšie pre spoločnosť.
Treba chápať v kontexte … už je pre 90% populácie s BMI nadváhou a pridruženými komorbiditami neskoro začať uprostred zúriacej pandemie začať sa zdravo stravovať , športovať ako vrcholový triatlonista s zožrať kilo Déčka mesačne … ich spasí len prekonanie alebo menej “ bolestná “ vakcinacia .
Pandémia plne odhalila egá SVK politikov. Zaujímajú ich len percentá a životy ľudí sú im ukradnuté. V takýchto krízových časoch by mali SVK viesť odborníci z úradníckej vlády,nasi politici v súčasnosti nie sú schopní racionálne viesť túto krajinu. Nikto ani z koalície ani opozície.
Ze podla sucasnych udajov to vychadza tak, ze ak chces byt safe, das si ockovanie, pockas prislusny cas, az nabehne ucinnost a potom sa nechas nakazit . To prve by malo zabezpecit mierny priebeh (ak vobec) a to druhe uz dlhodobu odolnost. Ak to teda vobec je SarS-CoV-19 a nieco nieco zas nove, napr. verzia 20. Kedze JAR verzia sa neujala.
inak COVID, alebo SaRS s ciernym morom neporovnavaj. To ako keby si porovnaval detske choditko s terennou motorkou 500kou (alebo cojaviem cierne kiahne, ktorych neskorsie klony stale poctivo drzia v labakoch, vsak co keby bolo treba nahodou). Ale ak by sem dosiel cierny mor, tak by parlament bol hore kopytom skor, nez by pochopili co sa deje . A to iste somari, co chodia do Lidla robit bordel Aj ked pravda, na cierny mor asi rusko nepomoze.
Dezolé jedna otázočka v intenciách súčasných dni … nie je Vám už skutočne trosku “ blbe” vypisovať tu …..Vážne si tu aj naďalej budete trepať tu svoju bajku s balalajkou v ruke o “ uspešnom premoreni sa “ z ktorého povstanú skutočne praví imunitni giganti ?
Čo sa ti na tom nezdá ? Sak ako som už dávnejšie písal. Slabé kusy pôjdu dole. Dobrá správa je že tých 13000 ľudí už znova neumrie. Môj tip že do dvoch týždňov už pôjde krivka dole
Čo sa ti na tom nezdá ? Sak ako som už dávnejšie písal. Slabé kusy pôjdu dole. Dobrá správa je že tých 13000 ľudí už znova neumrie. Môj tip že do dvoch týždňov už pôjde krivka dole
To, že slabé kusy sú niekoho otec, syn, manžel, matka, otec, ti asi vôbec nevadí. Objavujú sa tu dosť veľké hlúposti, ale teraz prekonávaš aj sám seba. Radšej sem už nepíš, strápňuješ sa čím ďalej tým viac.
ked budes pochovavat to dievcatko, krore mas na fotke, mozeme sa o tom pobavit.
To, že slabé kusy sú niekoho otec, syn, manžel, matka, otec, ti asi vôbec nevadí. Objavujú sa tu dosť veľké hlúposti, ale teraz prekonávaš aj sám seba. Radšej sem už nepíš, strápňuješ sa čím ďalej tým viac.
Prilis to prežívaš. Kto sa chce chrániť sa predá chráni a kto sa rozhodol že to riskne je predsa jeho vec.
Tlačiť teraz na nejaké zrýchlenie ockovanie je už na dve veci….
My môžeme len ďakovať bohu, že žijeme v dobe akej žijeme čo sa týka stupňa vývoja vedy. My si dnes nevieme predstaviť Španielsku chrípku, aj keď to vidíme na fotkách, ktorá pokosila 50 melónov hlavičiek a už vôbec nie morové epidémie - také veci sa nám ani nesnívajú, to by dnes väčšina popieračov pandémie už dávno hnila v masových hroboch. Miesto toho aby sme si vážili poznatky, ktoré sa môžu pretaviť do konkrétnych produktov/liekov, ktoré dokážu zachrániť milióny ľudí, tak tu budeme blúzniť o svetovom sprisahaní farmafiriem, ktoré chcú len zarábať a ovládať...
Žijeme si tu v takom blahobyte, že nevieme čo zo sebou, keď príde kríza. Niektorí radi spomínajú na socík. Vtedy by sa nikto s ľuďmi ne*ral. By nás vakcinovali na pásoch...
ja len čakám kedy sa nájde nejaký odvážny prokurátor a obviní toho potulného kazateľa a predavača vodky z trestného činu.To čo tu zavádzajú bude mať prínos jak voda v ponorke.Asi tých mŕtvych je pre našich svätuškárov stále ešte prínosom.
Co su slabe kusy? Podla mna si slaby kus ty. Nie slaby, ale doslova biedny - inteligenciou. Mali by si ist dole, nech nekazis genofond. Prosim, to len parafarazujem tvoje zmyslanie. Tak sa skus zamysliet este raz, ak sa ti to da s tvojou mentalnou kapacitou, nad tym, co tu produkujes.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Fico: očkovanie nie je riešenie pandemie
🤷🤷🤷🤷🤷
Petra Vlhová
Ze podla sucasnych udajov to vychadza tak, ze ak chces byt safe, das si ockovanie, pockas prislusny cas, az nabehne ucinnost a potom sa nechas nakazit
inak COVID, alebo SaRS s ciernym morom neporovnavaj. To ako keby si porovnaval detske choditko s terennou motorkou 500kou (alebo cojaviem cierne kiahne, ktorych neskorsie klony stale poctivo drzia v labakoch, vsak co keby bolo treba nahodou). Ale ak by sem dosiel cierny mor, tak by parlament bol hore kopytom skor, nez by pochopili co sa deje
edit: no nic ... zase Izzy68
ked budes pochovavat to dievcatko, krore mas na fotke, mozeme sa o tom pobavit.
Prilis to prežívaš. Kto sa chce chrániť sa predá chráni a kto sa rozhodol že to riskne je predsa jeho vec.
Tlačiť teraz na nejaké zrýchlenie ockovanie je už na dve veci….
Žijeme si tu v takom blahobyte, že nevieme čo zo sebou, keď príde kríza. Niektorí radi spomínajú na socík. Vtedy by sa nikto s ľuďmi ne*ral. By nás vakcinovali na pásoch...
Co su slabe kusy? Podla mna si slaby kus ty. Nie slaby, ale doslova biedny - inteligenciou. Mali by si ist dole, nech nekazis genofond. Prosim, to len parafarazujem tvoje zmyslanie. Tak sa skus zamysliet este raz, ak sa ti to da s tvojou mentalnou kapacitou, nad tym, co tu produkujes.
Žiadaný človek je zdravý, silný a hlúpy.
Inteligencia je nežiadúca.