Kategórie
Bike-tech
savings Schwalbe ROCKET RON 26x2.1" Performance Addix plášť, kevlar
22,99 €
savings
MOC 43,99 €
savings Schwalbe Rapid Rob 26x2.25" plášť, drôt, biely pás
15,69 €
savings
MOC 24,99 €
savings Continental Double Fighter III 26x1.9" plášť, drôt, reflex
16,19 €
savings
MOC 31,90 €
-14% Schwalbe Hans Dampf 26x2.35" Evolution ADDIX Soft Super Gravity plášť, TLE, kevlar
70,99 €
-14%
MOC 83,99 €
Schwalbe Jumbo Jim 26x4.00" Performance Addix plášť pre fatbike, kevlar
51,99 €
MOC 71,99 €
savings Schwalbe Smart Sam 26x2.1" Performace plášť, drôt, bronze
19,90 €
savings
MOC 28,99 €
savings Schwalbe Tough Tom 26x2.25" Active K-Guard plášť, drôt
11,79 €
savings
MOC 24,99 €
savings Schwalbe Magic Mary 26x2.35 Addix BikePark E-25 plášť, drôt
20,99 €
savings
MOC 45,99 €
savings Schwalbe X-ONE Allround 700x33C Performance R-Guard plášť, TLE, kevlar, skinwall
29,99 €
savings
MOC 49,99 €
savings Schwalbe G-One Ultrabite 700x45C Evolution Super Ground ADDIX SpeedGrip plášť, TLE, kevlar
35,99 €
savings
MOC 72,99 €
-6% Pirelli Cinturato™ All Road 700x40C ProWALL plášť, TLR, kevlar
32,99 €
-6%
MOC 48,99 €
Akcia -25% Pirelli Cinturato™ Gravel H 27.5x2.0" plášť, TLR, kevlar, classic
51,99 €
-25%
MOC 78,99 €
Akcia -25% Pirelli Cinturato™ GRAVEL RC 700x35C SpeedGRIP TechWALL plášť, TLR, kevlar
51,99 €
-25%
MOC 78,99 €
-10% Pirelli Cinturato All Road 700x40C Pro plášť, TLR, kevlar, classic
34,99 €
-10%
MOC 48,99 €
-19% Pirelli Cinturato GRAVEL RC-X 700x35C TechWALL X SpeedGRIP plášť, TLR, kevlar, classic
56,99 €
-19%
MOC 80,99 €
Akcia -16% Pirelli Cinturato™ Gravel H 27.5x1.8" TLR plášť, kevlar, classic
51,99 €
-16%
MOC 78,99 €
Vystúpal som nad Hlboké do pola. Toľko tých otravných bzučavých múch. Brutálne. Záhorácky piesok, to je niečo. Ten je na bicykli všade. Keď prídem z týchto pieskov, to je vždy poriadny servis bicykla, reťaz dolu. V tejto dobe sa mu poriadne vyhýbam. Ešte také sucho, to je aj pekne borivý. Som chodil behávať za dedinu, tak som sa do neho boril, že sa nedalo ani odraziť.
Minuly rok som ho prvykrat okusil a zapacilo sa mi to jazdenie. Dnes som si dal symbolicku Mariansku pu(s)t z BA - Sastin a spat. Siel som cez rakuske Aluvium az po Angern, Moravsky Svaty Jan, Sastin, Studienka, VO, Malacky a spat do BA. 200km a 1.400 vyskovych (kto by to bol povedal
https://www.mod.gov.sk/harmonogram-vojenskych-cviceni-na-uzemi-vojenskych-obvodov/
Asfalt, les, poľné cesty, z každého niečo. A všade daniele a útočiace čínske lienky
http://www.cykloserver.cz/f/4307288378/
Aj táto téma je toho dôkazom. Plno tipov a inšpirácii tu za tie roky pribudlo.
Dnes výjazd z Kútov do Skalice a späť http://www.cykloserver.cz/f/930c288701/
Slnko sa ukázalo na začiatku a potom až tesne pred západom.
kleine nevieš náhodou, ako to vypadá s pokračovaním nového cyklochodníka zo Šaštína vedľa Myjavy?
Končí len tak klasicky, nikde.
Hrádza Myjavy asi teraz nie je celá zjazdná, či? Je tam len tráva, bez ciest. Pozerám ortofotomapy a streetview a nevypadá, že by bola zjazdná až po diaľnicu. Len tak sa pýtam, vždy ma to zaujímalo.
Fotka "Severná prepadlina" - zaujímavá informácia. Hladina vypadá akoby pokrytá ľadom.
Ak by si chcel pokračovať ďalej po hrádzi Myjavy není problém, cestička nie je nejako zarastená,dá sa. A v podstate, ako prejdeš hlavnú cestu Kuklov-Čáry, tak sa dá ísť aj po poľnej ceste, ktorá ide ide súbežne s hrádzou až k diaľnici, resp. hlavnej ceste Kúty-Sekule. Ďalej to už je štandardná hrádza, ako si išiel popri Morave až do Kútov. Ale to tam asi už poznáš.
K tej severne prepadline: https://www.facebook.com/chkozahorie/posts/255592673128397
Ak nemáš FB, tak: "Tam, kde človek vykonáva banskú činnosť, sa postupom času objavuje rôzne členitý terén, ktorý môže byť osviežením monotónnej krajiny.
Konkrétne tieto prepadliny, ktoré vznikli zrútením stropu lignitových baní, boli zaplavené vodou a vytvorili mokrade, ktoré v krajine zadržiavajú vodu. Viažu sa na ne nie len vodné živočíchy a obojživelníky, ktoré tu nachádzajú úkryt, ale aj vtáky a cicavce hľadajúce vodu.
Menšia severná prepadlina vznikla len nedávno. Tam ešte stále stoja borovice. Následkom zaplavenia koreňového systému ale odumreli a lesníci súhlasili, že mŕtve drevo odtiaľto nevyťažia. Keď stromy spadnú, vytvoria vo vode ešte členitejší priestor pre ešte väčšiu rozmanitosť života. Južná depresia, z ktorej bolo drevo už odstránené, tvorí zas priestor pre tie druhy, ktoré potrebujú viac svetla.
Táto gbelská lokalita je príkladom toho, ako aj invazívna ľudská činnosť môže mať pozitívny vplyv na prírodu."
A v posledných rokoch sa tam udomácnili bobry a hlavne v južnej prepadline, to pekne rozširujú + "čistia" od krásnych dubov (niekde by sa tu našli aj fotky).
Nikdy som sa nezamýšľal, ktorým smerom ide to ložisko lignitu, A ono ide severne od obce Čáry.
Ak by si sa tu niekde potuloval, chcel to vidieť, dolu na mape je Štart od Bane Čáry. Ako je značka Cieľ, tak naľavo máš to prepadlisko. Na mape vidíš potok Dúbrava. Cez neho je most. Hneď pri tom moste je ten pomník Františka Beera. Ak sa na moste pozrieš doprava, uvidíš celkom pekne veľkú hrádzu od bobrov. Na foto je aj práca bobrov, to je ešte pred mostom naľavo. Ale myslím, že tie ohryzené stromy sú už všetky dolu. Všetko je to pekne vidieť, ako tam prídeš. Tie foto sú staršie. Nebol som tam už asi rok. Asi je na čase to tam ísť omrknúť.