co take treba rozlisovat ? vyhlaska hovori jasne, a nerozlisuje zaockovaneho dezolatneho dochtora od zaockovaneho fera z hornej dolnej ...
Povinnosť karantény (rovnako tak ani testovania) sa nevzťahuje na osobu, ktorá:
je najmenej 14 dní po aplikácii druhej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s dvojdávkovou schémou,
o specialnom postaveni dochtorov hovori ina cast, tá o osobach v osobitnom postaveni ... ale ja rozumie, ze dochtor sa nemoze vyznat v prave, ani v statistike, ale potom by mal drzat huu a robit si svoju robotu a nie vypisovat dezolatiny ktorym nerozumie
Prečítaj si príspevok nad tvojimi 💩 ! Teoretizuj si ráno pri stolici , nie so mnou o kovide .
Neviem v akom paralelnom vesmírne žijem já a ľudia z môjho okolia, ale junior mal pozitívny kontakt, predminulý utorok PCR test, po potvrdení nám na druhý deň volali z UVZ a hneď v nedeľu (5 deň) sme išli všetci v domácnosti, aj keď sme všetci 2x očkovaní na PCR test, kde všetci okrem mňa pozitívni, na druhý deň volajú žene z hygieny, keď povedala, že všetci pozitívni, len ja negatívny, ešte nezložila telefón a už mi pipla sms a na piatok (5 deň) som bol pozvaný na ďalší PCR, kde už som bol aj ja pozitívny ( zhodou okolností to bol rekordný počet ku ktorému som nechtiac prispeli), čo ma najviac mrzí, dnes mi volali (neviem odkiaľ) že mi vychádza tretia dávka a či si chcem dohodnúť termín, so sklamaním v hlase vyjadrili polutovanie, že sme to nestihli, opýtali sa či priebeh OK a zaželali skoré uzdravenie. Pokiaľ ešte k priebehu, všetci cca 3 dni teplotky do 38 max, väčšinou 37 a kúsok, soplík, nejaké bolesti končatín. Všetci sme išli do karantény, aby sme to zbytočne nešírili aj keď som ako očkovaný mohol poletovať po svete a príde mi to čo vidím v telke FUCKt nepochopiteľné
... ešte by som v súvislosti s teplimi Peletlačkami a tvrdými Robertkotlačkami rád vedel, či Vás tu fakt nejakým algoritmom draftujú, že ľudia s kontom nie novým na tomto fóre s takmer žiadnou históriou sú zrazu mienkotvorci len v tejto jednej konkrétnej téme
Bol tvoj chlapec tiež ako váš prvý infikovaný aj vakcinovany ? Vysvetlím potom …
Ramon1, tak sa pýtam, je nepovinnosť testovania a chodenia do karantény pre očkovaných po kontakte s pozitívnym v porovnaní s povinnosťami testovania a chodenia do karantény u neočkovaných podľa teba v poriadku? Nepomáhajú šíreniu covid-u aj títo očkovaný? Lebo očkovaný neznamená imúnny. Aj keď si to možno tí odborníci mysleli keď tie opatrenia navrhovali. Už sme niekde inde, nie? Ale opatrenia stále platia po starom (očkovaný po kontakte s pozitívnym nemá povinnosť karantény a testovania sa).
Veľký problém našich konštruktérov covid automatu, matovičových celoplošných Ag testovaní je naivné očakávanie väčšieho počtu zaočkovaných výchovným efektom benefitov za zaočkovanie, Ag otestovanie /väčšia sloboda pohybu/ pritom efekt je opačný - väčšie šírenie vírusu väčšou mobilitou milionov ľudí a malá zaočkovanosť.
aj keď som ako očkovaný mohol poletovať po svete a príde mi to čo vidím v telke FUCKt nepochopiteľné
kucofly To je prave problem, ze ockovani mozu poletovat po svete ako chcu, nezavisle od toho ci su nakazeni alebo nie su nakazeni, po navrate z Chorvatska nemuseli ist na PCR, nemuseli ist do karanteny ... A potom sa divime, ze nam to tu rastie. A to sa poniektori dezolatni ockovani este chvastali tym, ze oni su slobodni oni mozu ist do Chorvatska, oni nemusia ist do karanteny. Tymto opatreniam nechapem.
teraz som to písal, chceli motivovať ľudí k očkovaniu ale výsledný efekt opačný - zaočkovaných málo a vírus na každom rohu, prachatí úradníci nemajú šajnu o reálnom živote milionov slovákov - nevedia si spočítať, že na zahraničné dovolenky, na obedy do reštaurácií, ... nechodí 60 a viac percent Slovákov
kucofly To je prave problem, ze ockovani mozu poletovat po svete ako chcu, nezavisle od toho ci su nakazeni alebo nie su nakazeni, po navrate z Chorvatska nemuseli ist na PCR, nemuseli ist do karanteny ... A potom sa divime, ze nam to tu rastie. A to sa poniektori dezolatni ockovani este chvastali tym, ze oni su slobodni oni mozu ist do Chorvatska, oni nemusia ist do karanteny. Tymto opatreniam nechapem.
Zomg položím ti otázku … a koľkí z tých tvojich zaočkovaných Charvatskych turistov skončilo v nemocniciach , na UPV či vo vreci ? Kolki boli práceneschopní a spôsobovali priamo finančnú stratu zamestnávateľom a ruinovali ekonomiku ? Zapoj svoj jeden funkčný neuron a naber záblesk sebareflexie a už tu nevypisuj koniny . Tu predseda nejde o to čo tu rastie … aj mne dnes už “ narástol” . Ide o to čo sa deje so zdravotníctvom . Tu už kazdi prdi na tých, čo si nedajú povedat s idu svoje naďalej . Sú zahltenie nemocnice , sú zahltene nemocnice , sú tahltene nemocnice !!! Chápeš už , či ešte raz napísať ?!
Zase tu papagajujes tu x krat vyvratenu loz a tvoje psychopaticke fabulacie?
nerozumiem, lebo nechcem rozumieť? veď sa to tu x krát spomínalo , ako očkovaný mám percentuálne nižšie riziko ťažkého priebehu, ako neočkovaný ( nie konkrétne Ty, ako jedinec, ale priemerný nezaockovaný ktorého dopredu nevieme identifikovať skôr, než nieje na JIP), čo je príklad nie len našej malej rodinnej bunky (široké vekové aj zdravotné rozpätie) ale aj zatiaľ známych výsledkov štatistík, aj keď uznávam, že bude z každej skupiny časť (nezaočkovaných), ktorá to dá bez problémov a naopak časť očkovaných, ktorí to nedajú a z toho zvyšku vzíde niekde tam na konci tunela nová lepšia spoločnosť, preto že týmto bude každý dotknutý
Všímaj si ako sa antivaxeri vyvíjajú … že “ dezolatniočkovaní “ . Sa pototo 😂
Zomg , nezávid cezhraničnú turistiku . Veď podľa posledných údajov nám bezprostredne hrozí humanitárna kríza a vás dezolov začnú “bezplatne “ turistikovat po celej Európe … síce budete s kanylou v krku na UPV a vazopresorickej inotropnej podpore , mnohí aj dialyzovani , ale pocestujete . A to sa počíta .
vysvetlenie je velmi jednoduche. ano aj ockovani nakazuju okolie aj ked ku smenej. rozdiel je ale v tom ze na rozdiel od neockovanych su relativne dobre chraneny vakcinou. takze chranit trebe hlavne neockovaneho. no a tu tvoje chapenie zlyhava. ako najlepsie ochranis neockovaneho? tym ze zavres vsetkych ockovanych aby nahodou neprisiel s nimi do kontaktu? alebo tym ze ho zaockujes? ano B je spravne... to ze sa odmieta zaockovat je uz jeho problem a bude za to niest nasledky, trpiet karanteny, lockdowny, testovania atd...
Lenze si zabudol, ze nezaockovani nemohli ist do krcmy, cize po krcmach vysedavali zaockovani.
no počkajte, počkajte cincarjanovci - písal som drindajúci po krčmách, nie v krčmách, po krčmách nezaočkovaní môžu chodit len nesmú íst dnu, možu sa prechádzat po strechách - a to je zdravé, na pečeň
vysvetlenie je velmi jednoduche. ano aj ockovani nakazuju okolie aj ked ku smenej. rozdiel je ale v tom ze na rozdiel od neockovanych su relativne dobre chraneny vakcinou. takze chranit trebe hlavne neockovaneho. no a tu tvoje chapenie zlyhava. ako najlepsie ochranis neockovaneho? tym ze zavres vsetkych ockovanych aby nahodou neprisiel s nimi do kontaktu? alebo tym ze ho zaockujes? ano B je spravne... to ze sa odmieta zaockovat je uz jeho problem a bude za to niest nasledky, trpiet karanteny, lockdowny, testovania atd...
Zo slovenskych statistik vyplyva, ze 20% vsetkych hospitalizovanych na Slovensku s tazkym priebehom su zaockovani. Z ceskych statistik vyplyva po zohladneni pomeru zaockovanych a nezaockovanych, ze 50% vsetkych novo-hospitalizovanych v Cesku su zaockovani (zdroj: https://www.idnes.cz/koronavirus/statistiky, cast "Počty nově hospitalizovaných podle stupně očkování"). Zaroven uz nemame volne lozka a nemame volne ventilacie. Z toho vyplyva, ze je potrebne chranit vsetkych, ci zaockovanych, ci nezaockovanych, pretoze ani pre tych zaockovanych uz nie je volna ventilacia.
Ked zaockovani prisli zo zahranicia a nakazeni sa pohybovali v nakupnych centrach, u zubara, u kadernika, v praci ... Tak sirili chorobu medzi vsetkymi. Cize rozhodnutie, ze ked sa niekto zaockuje, tak ma volny pohyb, nemusi ist na PCR, nemusi ist do karanteny bolo zjavne nespravne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Povinnosť karantény (rovnako tak ani testovania) sa nevzťahuje na osobu, ktorá:
je najmenej 14 dní po aplikácii druhej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s dvojdávkovou schémou,
o specialnom postaveni dochtorov hovori ina cast, tá o osobach v osobitnom postaveni ... ale ja rozumie, ze dochtor sa nemoze vyznat v prave, ani v statistike, ale potom by mal drzat huu a robit si svoju robotu a nie vypisovat dezolatiny ktorym nerozumie
Prečítaj si príspevok nad tvojimi 💩 ! Teoretizuj si ráno pri stolici , nie so mnou o kovide .
... ešte by som v súvislosti s teplimi Peletlačkami a tvrdými Robertkotlačkami rád vedel, či Vás tu fakt nejakým algoritmom draftujú, že ľudia s kontom nie novým na tomto fóre s takmer žiadnou históriou sú zrazu mienkotvorci len v tejto jednej konkrétnej téme
Bol tvoj chlapec tiež ako váš prvý infikovaný aj vakcinovany ? Vysvetlím potom …
pocuj dezol, zacni uz citat s porozumenim, ja s tebou nedebatujem o kovide ale o tvojich dezolatinach tykajucich sa statistiky alebo legislativy ...
Veľký problém našich konštruktérov covid automatu, matovičových celoplošných Ag testovaní je naivné očakávanie väčšieho počtu zaočkovaných výchovným efektom benefitov za zaočkovanie, Ag otestovanie /väčšia sloboda pohybu/ pritom efekt je opačný - väčšie šírenie vírusu väčšou mobilitou milionov ľudí a malá zaočkovanosť.
Zomg položím ti otázku … a koľkí z tých tvojich zaočkovaných Charvatskych turistov skončilo v nemocniciach , na UPV či vo vreci ? Kolki boli práceneschopní a spôsobovali priamo finančnú stratu zamestnávateľom a ruinovali ekonomiku ? Zapoj svoj jeden funkčný neuron a naber záblesk sebareflexie a už tu nevypisuj koniny . Tu predseda nejde o to čo tu rastie … aj mne dnes už “ narástol” . Ide o to čo sa deje so zdravotníctvom . Tu už kazdi prdi na tých, čo si nedajú povedat s idu svoje naďalej . Sú zahltenie nemocnice , sú zahltene nemocnice , sú tahltene nemocnice !!! Chápeš už , či ešte raz napísať ?!
Zase tu papagajujes tu x krat vyvratenu loz a tvoje psychopaticke fabulacie?
Všímaj si ako sa antivaxeri vyvíjajú … že “ dezolatni očkovaní “ . Sa pototo 😂
Lenze si zabudol, ze nezaockovani nemohli ist do krcmy, cize po krcmach vysedavali zaockovani.
Takze Zomg, ChumChum, ano, nie a teraz Už aj Ramon2 … ty si iný psychopat .
Jezus to akože vážne je všetko OK ?! …
Lebo mám strašnú chuť to urobiť....tomu totok-ovi2
no počkajte, počkajte cincarjanovci - písal som drindajúci po krčmách, nie v krčmách, po krčmách nezaočkovaní môžu chodit len nesmú íst dnu, možu sa prechádzat po strechách - a to je zdravé, na pečeň
Zo slovenskych statistik vyplyva, ze 20% vsetkych hospitalizovanych na Slovensku s tazkym priebehom su zaockovani. Z ceskych statistik vyplyva po zohladneni pomeru zaockovanych a nezaockovanych, ze 50% vsetkych novo-hospitalizovanych v Cesku su zaockovani (zdroj: https://www.idnes.cz/koronavirus/statistiky, cast "Počty nově hospitalizovaných podle stupně očkování"). Zaroven uz nemame volne lozka a nemame volne ventilacie. Z toho vyplyva, ze je potrebne chranit vsetkych, ci zaockovanych, ci nezaockovanych, pretoze ani pre tych zaockovanych uz nie je volna ventilacia.
Ked zaockovani prisli zo zahranicia a nakazeni sa pohybovali v nakupnych centrach, u zubara, u kadernika, v praci ... Tak sirili chorobu medzi vsetkymi. Cize rozhodnutie, ze ked sa niekto zaockuje, tak ma volny pohyb, nemusi ist na PCR, nemusi ist do karanteny bolo zjavne nespravne.