Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
posledný komentár: 14. 9. 2025 o 8:53
kde má bicykel takuto súčiasthu ?
https://www.google.com/search?q=volant&rlz=1C1GGRV_enSK751SK751&sxsrf=AOaemvI3LcG1YAMyvAklR_l30cad6O5KYg:1638213348188&source=lnms&tbm=isch&
Vies,ja som este stara skola.Este mi obcas ujde dake to staromodne pomenovanie.
vacsina je potom na rovnomerny moment a sparu na vsetkych skrutkach prave koli tomu aby bol dosiahnuty vnutorny tvar po utiahnuti skrutiek taky isty aky maju rajdy v priereze
Vela roboty,malo casu takze chyb je vela.
By si neveril, koľko ľudí ma presviedča aby som im urobil niečo na čo treba špeciálny nástroj ktorý nemám.
A čudujú sa keď ich posielam tam kde bicykel kúpili......
Za mňa najhorší mechanik je ten ktorý si myslí ze všetko vie
Dovolim si inspirovat sa.
To bolo tak že zoberiem aj toto aj toto, a vždy som rozmýšľal čo nezabudnúť, tak som zobral starý nevyužitý kufrík, rozložil náradie a nejaké komponenty do náhrady, ktoré by mohli "zachrániť víkend", a teraz to mám také že zoberiem jeden kufor a vybavené.
Tesak: no daj!
ddemo: možno aj to keď sa niečo na traili nevydarí ?
46x35x16cm a 8,5kg.
A čím je táto info zaujímavá prosím ťa?😄