Vracal som pred dvomi týždňami a tiež sa mi to nezdalo, nakoniec som to zaplatil, lebo iná možnosť nebola. Objednávam radšej z Bike24, tam ti rovno pošlú aj štítky na vrátenie tovaru.
ono je to asi podla toho prave brigaduje na podpore, ja som minimalne dvakrat na vyziadanie dostal return label na postu, ale viem ze partak ktoremu som nahovoril ze fasa obchod nepochodil a musel balik zaplatit sam ...
bike24 to majú lepšie vyriešené, tam som už vracal zdarma cez poštový return label alebo ako sa to volá. keďže sa jedná o trochu väčší balík, pošta mi ukázala cenu 31€, akože nech idú niekam, klinec bol DPD s vyzdvihnutím u mňa 45€ , s odnesením balíka na výdajné/odberné miesto 15€, nakoniec som vybral chytrybalik.sk, oni majú zmluvu s GLS, 15,99€ s vyzdvihnutím u mňa.
Ja som objednaval di2 switche jeden bol zjavne zlozeny z bajku a nefungoval, mal precvaknuty kabel. Ked som napisal mail aj s fotkami tak poslali listok, prepinac stal 55e tak neviem ci by chceli postovne ak by stal menej. Celkom bol problem aj s tym return listkom lebo to vyzeralo ze sa to da len vratit a poslu peniaze na ucet tak som nan rukou dopisal ze nechcem peniaze ale novy switch lebo budem chciet refundovat aj druhy switch kedze som potreboval par
Edit: teda kupoval som lavy aby sa mi zmestila packa sedlovky a akurat ten bol pokazeny, pravy som zobral len preto aby boli rovnake a lahsiemu radeniu ako s povodnou rapid packou.
Moja skúsenosť s B-D. Prišiel mi power meter v otvorenej, natrhnutej krabici, otvorím a zistím, že bol používaný ( kupoval a platil som ako za nový ). Takže som reklamoval ( posielal som cez Sl. poštu, label zadarmo pri cene tovaru nad 50€ ). Žiadal som nový kus, no poslali mi €, bez akejkoľvek komunikácie s ospravedlnením- celková moja strata 10€ za dopravu od nich ku mne. Som z nich sklamaný, vyzerá sme sme pre nich stále zaostalý východ a tak sa k nám i správajú.
Chcem sa vás len opýtať, či ste niekto z tejto stránky objednávali aj bike a či ste boli spokojní s tovarom. Plánujem z tento stránky objednať bike za 4K, tak si chcem byt najprv istý, ze bude všetko v poriadku. Mockrat Dakujem za odpoved a želám pekny zvyšok nedele
Chcem sa vás len opýtať, či ste niekto z tejto stránky objednávali aj bike a či ste boli spokojní s tovarom. Plánujem z tento stránky objednať bike za 4K, tak si chcem byt najprv istý, ze bude všetko v poriadku. Mockrat Dakujem za odpoved a želám pekny zvyšok nedele
Brat objednával odtiaľ bike 2 roky vzad a všetko ok.
Akurát, že objednával CUBE a došlo v krabici Radon ?
Radon je znacka bike-discountu a Cube ich pre nich robi. V podstate su to ich tazne znacky. Daju sa u nich kupit rozne komponenty Radon a Cube a je toho kvantum, to by bezny predajca nedzrzal skladom. Teda ked zabalia Radon akoby zabalili Cube kedze to ide z jednej fabriky. To ze to posobi neprofesionalne je samozrejme ina vec.
bral som odtial tri biky. posledny v auguste a všetko v pohode
Pani a damy - cyklisti tohoto sveta - riesim dilemu: kupit bajk Cube cez tento e-obchod, alebo skusit ist do kamennej predajne a objednat to tam. Viete sa prosim podelit o svoje skusenosti pre/proti tymto alternativam?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: teda kupoval som lavy aby sa mi zmestila packa sedlovky a akurat ten bol pokazeny, pravy som zobral len preto aby boli rovnake a lahsiemu radeniu ako s povodnou rapid packou.
Brat objednával odtiaľ bike 2 roky vzad a všetko ok.
Pripísali sme to tomu, že ho najprv kontrolne zložili možno, a preto prebalili do inej (nepoškodenej) krabice?♂️
Ja tak isto z bike-discount.de Cube v krabici Radon vo februári
bral som odtial tri biky. posledny v auguste a všetko v pohode