cafte , chcel by som sa opytat ci je toto dobra brzda a ci sa oplati kupit za 2300sk s 203mm kotucom . A este by som chcel vediet ci ma taku brzdnu silu ako avid bb7
Omg, sami znalci su tu . Ano brzdny ucinok bude vacsi a myslim ze o poznanie, jazdil som ich na 160 kotucoch. Vec vyuzitia je myslim na kazdom ze ci to vyuzije - preco by mali byt blbci? (aj ked su aj taki jedinci ktori si na XC/AM bachnu dopredu 203 to uz je aj na mna moc). Samozrejme pocitaj s extra naporom na vidlu kedze je tam vacsia paka (to tu uz bolo 100x rozoberane, takze sa radsej presvedc ze aky limit na vidlu dava vyrobca, vavsi kotuc by som tam nerval - je to na vidlu dost napor). A este k tomu cinkaniu, suchaniu a pod. - neviem ci si chlapci neviete nastavit brzdu ale ak to dobre nastavis a nemas krivy kotuc tak ziadne cinkanie ani suchanie byt nemoze (je pravda ze obcas sa to zvykne rozstelovat ale tak to mas s imbusom vyriesene za 20sekund)
na ortodoxné XC 160/160 stačí... druhá vec je, že keď ideš "rovno za nosom" tak niekedy nevieš, do čoho sa vrútiš, tak je to na uváženie... ale 203 je už určite FR/DH size... tak bacha aby to vidla vydržala
čo máš vlastne za bike?
Tymi blbcami som myslel traposov ktory nevedia ani brzdit. Samozrejme ze skutocny (nie ty co si to iba myslia) DH/FR bikery to potrebuju maju 203. Ale vela debilkov ktory jazdia ako moja babka a maju vidlicu rst capa, gila, space a podobne nadavaju ze tie brzdy su nap***u, lebo si ich nevedia nastavit. A este pri 203mm kotuci je uz problem z nastavenim lebo uz pri miernom zahriati sa kotuc mierne vlni ale ked ma 203 tak sa ti to neda nastavit. Kamosi maju 160 a furt im to cinka a pritom niesu nejaky antitalenti. Ja mam 180 necinka mi to az na chvile ked sa poriadne zahreje.
Cinkanie zavisi od brzdy a predovsetkym od kotuca, neviem ci jazdis konkretne tieto brzdy ked sa tak fundovane vyjadrujes. Ja som ich jazdil pomerne dlho 160/160 neskor aj na 180, cinkala mi iba jedinykrat a aj to sa pomerne lahko nastavilo naspat. 203 som nejazdil tak neviem, ale ak by to robilo tak problem jedine "kozmeticky". Este snad jedna vec - ked sa vyjadrujes k teme prosim, ale tie ***** okolo si mozes nechat pre seba, myslim ze nikoho to tu nezaujima ( a tvoj pravopis radsej ani nekomentujem). howgh
v časoch,keď som jazdil ete fr tak som mal 203 a nič necinkalo. dobrý pevný kotúč a dobré zoštelovanie a necinká,teraz mám 180 a cinkanie som ešte nezažil ani pri brutal.zajazdoch btw:mám kotúč magura
no uz som tu xtcku nahodil , je to model M765 , ale ta brzdna sila je fakt strasne slaba , brzdi to horsie ako zle vecka a davkovatelnost nulova. Skusil som to odmastnit dufam ze to pomoze
no 203 kotuc pokial fakt nejazdis DH tak je zbytocne, vecsim priemerom sa ti zvecsi paka, a teda viac namahana vidla, cize potrebujes aj lepsiu "na ten ucel urcenu" vidlu.
Na druhej strane sa ten kotuc menej zahreje. Ale so 160 kotucom sa da v pohode zabrzdit, aj pri prudsich zjazdoch. Inymi slovami ucinok je tiez vysoky, ale pri 203 sa menej zohreje, resp skor ochladi kotuc.
no to by nemalo, asi ti tam niekde kvapalina unika, daj to do servisu, mozno ti koncovka netesni.
Teda aspon ja som to na mojich nikdy nemal, hadicky, packy a prasata boli suche
Daj to radsej skontrolovat do servisu, aj nastavit, odvzdusnit. Aj ked je pouzivana, brzdit by mala dobre, urcite lepsie ako ktorekolvek mechaniky. Mozno su aj zamastene platnicky...abo aj kotuc, olej nesmie unikat nikde!!! ani len trosicku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
čo máš vlastne za bike?
Na druhej strane sa ten kotuc menej zahreje. Ale so 160 kotucom sa da v pohode zabrzdit, aj pri prudsich zjazdoch. Inymi slovami ucinok je tiez vysoky, ale pri 203 sa menej zohreje, resp skor ochladi kotuc.
ona neni nova , ja som ju kupil pouzivanu
Teda aspon ja som to na mojich nikdy nemal, hadicky, packy a prasata boli suche