vravim ti - kolesa co som mal Lector z 2016 tak to bolo podobne - vidim ze sa ghost moc neposunul. kolesa vazili ako aj tie tvoje cez 2,2kg a boli totalne blato. ja som mal navyse aj rajdy predstavec a sedlovku z bikov predavanych za 7 stoviek. tiez mi to vazilo cez 12kg - nalepka - ready to race - pobavila
Veru kvôli cene,za niečo málo cez 3000 eur je celokarbónový full z velmi dobre fungujúcim virtuálom,kvalitná vidla Fox 34 perf.step cast , tlmič Fox DPS , brzdy SLX.
Ak by mal teleskopickú sedlovku a lepšie kolesá,cena by šla dosť hore.Takto je to dobrý základ pre budúce upgrady , hlavný je rám,pruženie a brzdy , ostatné sa dá postupne vylepšiť.
Pred pár rokmi som dal viac za holý rám SB5 z tlmičom,a ten tlmič bol ešte k tomu z vadnej série,takže tak ...
Alebo ešte inak-dá sa aktuálne kúpiť za tú cenu niečo lepšie osadené, a je to aj skladom ?
2 dni dozadu bol skladom Norco Optic v Sade alebo trebars booknut Lux trail,tam netreba nic menit aj sedlofka je a ked si pocihas ,tak ho objednas a na jar jazdis?. Davat na bajky hentake kolesa ,len aby tam nieco bolo,je mi tak nejak nesympaticke .
nie je to žiadny superlajt, je to dan za virtual a velke loziska vo vsetkych capoch, robia dve verzie ramov LC a drahsi UC, ale tie nikde nie su. obidve vahy su vel. M.
to ja mozem smivat o takych vahach, u mna ram Nicolai G1 s tlmicom 5.4kg a aj napriek top enduro komponentom sa pod 17kg nedostanem dolezita je odolnost a nie vaha ... schudnut na sebe 3kg je lahsie ako na bicykli....
to ja mozem smivat o takych vahach, u mna ram Nicolai G1 s tlmicom 5.4kg a aj napriek top enduro komponentom sa pod 17kg nedostanem dolezita je odolnost a nie vaha ... schudnut na sebe 3kg je lahsie ako na bicykli....
nie je to žiadny superlajt, je to dan za virtual a velke loziska vo vsetkych capoch, robia dve verzie ramov LC a drahsi UC, ale tie nikde nie su. obidve vahy su vel. M.
Hmotnosť biku má byť primeraná kategórii jeho určenia a celkovej odolnosti. Premýšľať tu o pár gramoch a chudnutí pár kíl na sebe je absolútne zbytočné. Najviac aj tak schopnosti biku upravia použité plášte. A nie je úplne podstatné akú majú hmotnosť - podstatné sú použité zmesi a vyhotovenie.
Na tomto Ghoste a tom ako ho majiteľ uvažuje používať a z akého biku prechádza by ma najviac zlostil naozaj nemožný sklon hornej rámovky. Pri jazdení v technickom teréne a rôznych dropoch a skokoch tieto prvky + absencia teleskopky strašne vadia a zneisťujú celú jazdu.
Sklon rámovky je v pohode,včera som si aj trochu skočil-cez mokré korene,dá sa,ale fakt je,že zjazdovanie bez teleskopky je o ničom poďte poradiť do témy o teleskopkách,ktorú kúpiť,dík: https://www.mtbiker.sk/forum/post1800830.html#p1800830
Hmotnosť biku má byť primeraná kategórii jeho určenia a celkovej odolnosti. Premýšľať tu o pár gramoch a chudnutí pár kíl na sebe je absolútne zbytočné. Najviac aj tak schopnosti biku upravia použité plášte. A nie je úplne podstatné akú majú hmotnosť - podstatné sú použité zmesi a vyhotovenie.
Na tomto Ghoste a tom ako ho majiteľ uvažuje používať a z akého biku prechádza by ma najviac zlostil naozaj nemožný sklon hornej rámovky. Pri jazdení v technickom teréne a rôznych dropoch a skokoch tieto prvky + absencia teleskopky strašne vadia a zneisťujú celú jazdu.
j XC bike takže nejake dropy a skoky su tak pre teba
prečo chceš všetko riešiť ako enduro level?
Dnes ráno nahodené karbónové kolesá a teleskopka,testovací Silvestrovský výjazd prebehol bez závad počkal som si v lese na večerné svetlo-pripravený na sezónu 2022
EDIT:
váha tak ako je na foto presne 12,5 kg , lepšie to už nebude hlavne že geometria sedí ako riť na šerbel,parádne sa ovláda a pri šlapaní nehúpe-že je trochu ťažší ma vôbec nemrzí,nie je to XC raketa,ale univerzálny trail bike na "všetko"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
asi koli cene, su len na drahsich modeloch, ta teleskopka nie je najlacnejsia, stoji 550€.
Ak by mal teleskopickú sedlovku a lepšie kolesá,cena by šla dosť hore.Takto je to dobrý základ pre budúce upgrady , hlavný je rám,pruženie a brzdy , ostatné sa dá postupne vylepšiť.
Pred pár rokmi som dal viac za holý rám SB5 z tlmičom,a ten tlmič bol ešte k tomu z vadnej série,takže tak ...
Alebo ešte inak-dá sa aktuálne kúpiť za tú cenu niečo lepšie osadené, a je to aj skladom ?
Povianocna skladacka. Dvojrychlostny singlespeed na vozenie kolo baraku
Novy Lector HT nevies kolko ma?
https://www.mtbiker.sk/forum/post1800830.html#p1800830
j XC bike takže nejake dropy a skoky su tak pre teba
prečo chceš všetko riešiť ako enduro level?
EDIT:
váha tak ako je na foto presne 12,5 kg