A čo si mi tými skokmi a dropmi chcel povedať vlastne žihadlo? Hádam sleduješ dianie na v XCO a podobných disciplínach..Asi viac ako ja, že ? Isto vidíš čo tam tie bicykle jazdia. Takže je super ak má bike solídnu geometriu, teleskopku atď. Nevylučuje to jeho možnosť výborne stúpať v kopcoch. ??
Ale on to chce na traily nie na XC...ver tomu, že to pôjde aj do vzduchu...Ja tým myslím normálne preskoky cez malé padnuté stromy, nejaká skala sem-tam. Jazdím takéto veci aj na HT mondraker, ale viac radosti mi to robí na trail biku FuelEX. Ten dostaneš krásne pod seba. Ale hodne je aj o tom koľko jazdec zvláda svojou technikou.
Vždy ma dostane ako sa tu začne rozoberať vhodnosť biku, aj bez toho aby sa diskutujúci navzájom poznali a vedeli co a ako bude jazdiť... A prilejeme trocha oleja do ohňa... Na XC cku sa dá zísť aj DH trať, nie uplne pomaly a dokonca bez toho aby to tomu biku ublížilo... Ak ju pôjdem raz do roka tak si mam kúpiť radšej zjazdak a zvyšok roka sa na nom trápiť, len aby som mu na tom je dom výjazde neublížil? ??
Sklon rámovky je v pohode,včera som si aj trochu skočil-cez mokré korene,dá sa,ale fakt je,že zjazdovanie bez teleskopky je o ničom poďte poradiť do témy o teleskopkách,ktorú kúpiť,dík: https://www.mtbiker.sk/forum/post1800830.html#p1800830
One up V2 alebo Brand X Ascend - záleží, či chceš ušetriť peniaze alebo gramy
Ešte si zabudol Filus napísať, že VASHA hodí aj na graveli Kellys 360-ku a backflip úplne v pohode, tak že na čo mu je enduro a dirt vlastne ...z extrému do extrému tu diskutujeme.
Netuším kto je vaša... ale tak gravel zvládne toto, prečo by potom Lector FS nemal zvládnuť traily? ? Všímam si ze na Slovensku je zaužívané kupovať si prestrelene biky vzhľadom nato co zvláda jazdec a kde sa na 95% svojich výjazdov pohybuje... A keď si niekto kúpi niečo adekvátne tak je zle ? nie nepoznám Dana, ale myslím ze vie veľmi dobre prečo zvolil práve takýto bajk...
Dano hlavne... keby si čítal aj veci okolo +-2 príspevky vysvetlil načo to kupuje a z čoho prestupuje. Nič v tom nie je. Ale aby som nepodpichoval ľudí ako ty, tak radšej pomaly z tohto fóra ustúpim, lebo normálne sa tu baviť o cyklistike sa nedá. Opäť sa mi to potvrdilo. škoda tu písať nejaký názor, poznatok alebo niečo okolo cyklistiky, alebo dianie na svetovom XCO, alebo kto je VASHA...takisto diskusia o geometriách, brzdách, vidliciach je zakázaná....lebo každý vie super ako sa čo jazdí a používa..takže načo si tu písať....
Jasne,presne viem,aké zdvihy na moje jazdenie potrebujem-a prečo som vybral Ghost Lector FS?
Boli to 3 veci,ktorými podla mňa vyčnieva z radu podobne zameraných bicyklov.
Prvá je tá Ghost SuperFit geometria,už som poskladal a pojazdil dosť bicyklov,ale ešte sa mi nestalo,aby mi geometria tak dobre sadla-len som si nastavil predozadnú polohu sedadla,mierne pootočil riaditká smerom viac hore,a bolo hotovo.
Tu je o tej geometrii krátke video-oplatí sa pozrieť,titulky sa dajú prepnúť do Slovenčiny: https://www.youtube.com/watch?v=0oHVSpt6--o
Druhá vec je ich Super citlivé odpruženie Traction Link® (Virtual Pivot) , nie sú to len reklamné kecy,skutočne funguje skvele.Tu je druhé krátke video,kde sú parádne zábery z trailov,sú tam aj "vysnívané ženské" je tam vysvetlené,že aj napriek väčšej váhe je systém Virtul Pivot na pretekoch prínosom-reálne zmerali,že jazdci sú na trati rýchlejší-titulky sú tiež aj v Slovenčine: https://www.youtube.com/watch?v=cXu1sMxrSu0
Tretia vec je farba,tá tmavozelená metalíza je na slnku
Bicykel sa mi musí hlavne páčiť,ak by mal aj o kilo menej a nepáčil by sa,nemal by u mňa šancu.
Som presvedčený,že ich budeme na výjazdoch stretávať viac,čo viem tak okrem môjho už jazdia minimálne 3 ďalšie,a v lete prídu aj verzie rámu z lepším,lahším karbónom,ak niekto ide hlavne po váhe,bude nad čím premýšlať
Dano5 aká je veľkosť toho Lectora? Asi som to niekde preskočil.
Mne sa virtuál od Ghostu páči, aj pri otvorenom tlmiči sa mi nejako nezdá že by ma to pripravovalo o výkon, ak idem po dobrej ceste, tak to prepnem na polohu medium.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A čo si mi tými skokmi a dropmi chcel povedať vlastne žihadlo? Hádam sleduješ dianie na v XCO a podobných disciplínach..Asi viac ako ja, že ? Isto vidíš čo tam tie bicykle jazdia. Takže je super ak má bike solídnu geometriu, teleskopku atď. Nevylučuje to jeho možnosť výborne stúpať v kopcoch. ??
https://www.mtbiker.sk/forum/post1800830.html#p1800830
One up V2 alebo Brand X Ascend - záleží, či chceš ušetriť peniaze alebo gramy
Boli to 3 veci,ktorými podla mňa vyčnieva z radu podobne zameraných bicyklov.
Prvá je tá Ghost SuperFit geometria,už som poskladal a pojazdil dosť bicyklov,ale ešte sa mi nestalo,aby mi geometria tak dobre sadla-len som si nastavil predozadnú polohu sedadla,mierne pootočil riaditká smerom viac hore,a bolo hotovo.
Tu je o tej geometrii krátke video-oplatí sa pozrieť,titulky sa dajú prepnúť do Slovenčiny:
https://www.youtube.com/watch?v=0oHVSpt6--o
Druhá vec je ich Super citlivé odpruženie Traction Link® (Virtual Pivot) , nie sú to len reklamné kecy,skutočne funguje skvele.Tu je druhé krátke video,kde sú parádne zábery z trailov,sú tam aj "vysnívané ženské"
https://www.youtube.com/watch?v=cXu1sMxrSu0
Tretia vec je farba,tá tmavozelená metalíza je na slnku
Bicykel sa mi musí hlavne páčiť,ak by mal aj o kilo menej a nepáčil by sa,nemal by u mňa šancu.
Som presvedčený,že ich budeme na výjazdoch stretávať viac,čo viem tak okrem môjho už jazdia minimálne 3 ďalšie,a v lete prídu aj verzie rámu z lepším,lahším karbónom,ak niekto ide hlavne po váhe,bude nad čím premýšlať
Mne sa virtuál od Ghostu páči, aj pri otvorenom tlmiči sa mi nejako nezdá že by ma to pripravovalo o výkon, ak idem po dobrej ceste, tak to prepnem na polohu medium.
ked jazdis v elastakoch, s SPDckami, riesis watty a zeries gely -> underbiked
ked vsetko vyssie uvedene mas v P. -> overbiked