Dano5 aká je veľkosť toho Lectora? Asi som to niekde preskočil.
Mne sa virtuál od Ghostu páči, aj pri otvorenom tlmiči sa mi nejako nezdá že by ma to pripravovalo o výkon, ak idem po dobrej ceste, tak to prepnem na polohu medium.
ono je jedno co je to za bike, kolko to vazi, ake to ma zdvihy a geo - ak ti to nesadne - jednu taku moju najhorsiu cyklo-investiciu mam v polovicnom rozklade kdesi na dne pivnice. snazil som sa o rozne vyuzitie ale nejazdilo sa mi na tom nikdy bobre - jednoducho nesadol
Ako poloha biku nie je nastajlovaná podľa katalógu MTBIKER diskutérov, ale keď tak dokáže byť bike zložený (s napnutou prehľadzovačkou) v krabici pri ceste k zákazníkovi xy hodín, čo tomu vadí takáto chvíľková momentka keď si človek cvakne bike pri oddychu po nejakej brutálnej stojke? ??
A pri mojich skúsenostiach (alebo skôr šťastí) by som radšej napísal: chudák ramova trubka ?
Ako poloha biku nie je nastajlovaná podľa katalógu MTBIKER diskutérov, ale keď tak dokáže byť bike zložený (s napnutou prehľadzovačkou) v krabici pri ceste k zákazníkovi xy hodín, čo tomu vadí takáto chvíľková momentka keď si človek cvakne bike pri oddychu po nejakej brutálnej stojke? ??
A pri mojich skúsenostiach (alebo skôr šťastí) by som radšej napísal: chudák ramova trubka ?
moja poznamka smerovala k tom, ze je na bajku z vyroby nahodena kratka retaz. Vo vacssine pripadov potom prehadzak neradi tak ako by mal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne sa virtuál od Ghostu páči, aj pri otvorenom tlmiči sa mi nejako nezdá že by ma to pripravovalo o výkon, ak idem po dobrej ceste, tak to prepnem na polohu medium.
je to L , na moju výšku 185 cm sedí super
Oproti sériovke samozrejme UST, vzadu insert, kazeta a prevodník Garbaruk.
Pedále sú zatial Favero, zvažujem ako najrozumnejšie vymyslieť mtb wattmeter. Varia je kvôli jazdám po ceste.
Krátke video - https://mathosh.tumblr.com/post/672738813423075329
moja poznamka smerovala k tom, ze je na bajku z vyroby nahodena kratka retaz. Vo vacssine pripadov potom prehadzak neradi tak ako by mal
EE, HERO, AXS, EXT, to sa teda moc nevidí, navrhujem petíciu za bike-check článok!
...este vymenit kobercove sokle za hlinikove a bude to dokonale
edit- mam taku cicu s pinarellom na ploche, snad ju vymenim za tvoj bajk