Kedze ja regeneraciu povazujem za najefektivnejsi trening za podmienky,ze nasleduje po narocnom tren.dni,za mna dnes absolutne bez biku.
Kludne sem davajte akekolvek treningove aktivity,kt.podla Vas vedu k zlepseniu cyklistickej formy.
Kedysi tam býval taký symbol použitia wattmetra pri tom čísle, tak ma to trochu zmiatlo Lebo kedysi som to porovnával s kamarátom a Strava počítala veľmi podobné hodnoty, ale nižšie tak o 5-15W ako wattmeter. Hlavne teda na dlhších a pomerne rovnomerných stúpaniach.
Kto tu má reálne 4.8w/kg, myslím tu v tomto fóre?????
Máš tu aj 5W/kg, kat. 50 - 59 rokov, preteky do vrchu M-SR Šachtičky /nie ja - ja som mal najviac W/kg 4,2 v 2016 vo veku 52 rokov/, len je rozdiel FTP 20 minút a FTP 60 minút, Halík mal v najlepšej forme okolo 4,8 W/kg ale FTP 60 minút /na spojených majstrovstvách ČR a SR v r. 2019/.
Tu je 23 minútový výkon 5W/kg v kat. 50 - 59 rokov
este stale je tu moznost watmetra fungujuceho ako generator nahodnych cisel
U mna so 4,2 W/kg to generátor náhodných čísel neni - ja mám Stages Ultegra a ten s 5 W/kg, 23 minút do kopca, majster SR /čas na Šachtičky 22:48 min./ tiež neni generátor náhodných čísel - má ľavý aj pravý pedál Garmin Vector.
Tak to potom na podobnej úrovni, ako profíci z Dukly 😀👍
Tak. Na spojených majstrovstvách ČR a SR sa s nimi udržal až do cieľa. Len to profíci z Dukly znie trocha zavádzajúco. Platy síce majú takže profíci len je problém trocha vo výške platu resp. v nížke platu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.strava.com/activities/5680878254/overview
Neviem síce či sú tu na fóre ale poznám niekoľko ďalších ľudí ktorý majú podobné čísla len sa s tým nikde neukazujú
Máš tu aj 5W/kg, kat. 50 - 59 rokov, preteky do vrchu M-SR Šachtičky /nie ja - ja som mal najviac W/kg 4,2 v 2016 vo veku 52 rokov/, len je rozdiel FTP 20 minút a FTP 60 minút, Halík mal v najlepšej forme okolo 4,8 W/kg ale FTP 60 minút /na spojených majstrovstvách ČR a SR v r. 2019/.
Tu je 23 minútový výkon 5W/kg v kat. 50 - 59 rokov
Tiež možnosť no v mojom prípade by rovnako nahovno museli fungovať všetky 3 co som skúšal.
U mna so 4,2 W/kg to generátor náhodných čísel neni - ja mám Stages Ultegra a ten s 5 W/kg, 23 minút do kopca, majster SR /čas na Šachtičky 22:48 min./ tiež neni generátor náhodných čísel - má ľavý aj pravý pedál Garmin Vector.
Tak. Na spojených majstrovstvách ČR a SR sa s nimi udržal až do cieľa. Len to profíci z Dukly znie trocha zavádzajúco. Platy síce majú takže profíci len je problém trocha vo výške platu resp. v nížke platu.
Musíš menej jesť. 86 kilo to je trocha moc na väčšie watty na kg. Pri 4,2 W/kg som síce mal cifry ako ty len boli prehodené. 68 kilo.