luper Pasovala ale obtok by nepracoval lebo ta kartusa ma stuplik na otvore pre obtok a teda by vsetko islo 100% filter bez ohladu na nastavenie (mal som raz aj finest , lebo brita pise na webe ze tato je lepsia ale baristi vravia prave opak)
Raz mi ktosi urobil (zalievanú) kávu, čo bola v takých sáčkoch ako mini nákupná taška, ktorá sa vloží do šálky. Boli rôzne druhy (ekvádor, etiopia, Brazília...). Neviete náhodou ako sa to volá?
Mesto: Košice Založený: 13.01.2014 Príspevky: 11 368
Takze teraz som chcel u nich minút dve stofky … zarobia ale 💩 . Mať v dnešnej dobe iba jediný spôsob platby aj to prevodom , je nemysliteľné . Kúpim inde 🤷🏼♂️ .
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.