-------------------------------------
Pôvodne som to chcel všetko vyhodiť, ale možno sa to niekomu zíde...
na vyzdvihnutie v Stupave alebo za poštovné dobierkou.
XTRkový šalter má ulomené karbónové ramienko pod spodným kolečkom, ale inak plne funkčný (má asi 1500km) > Už je preč >>> Dynatom
Truvativ predstavec > uz je prec >> Bondo
Alivio Brzdové páky s radením > Už je preč >>> Brehy
SPD pedále > Už je preč > Pepek 5124
radenie, prešmyk, V-ečka > Už sú preč >>> Nemesishard
ostatné veci sú zhodené z frajerkinho bicykla a majú do 500km...
ozaj, ešte som si spomenul zadné zapletené koleso Mavic Crossmax ride, 1 nipel je vytrhnutý z náboja, takže iba ak na náhradné diely, je k tomu aj XTRkovy unášač na kotúč so Center-lockom (koleso môže mať tak 2.500km)
- plášť Maxxis Minion DHF 27,5x2,50WT Exo. Vzorok ojazdený, a má už pár knotov, ale s dušou bez problémov jazditeľný.
- vložku Pepi´s tire noodle PTN-R-EVOLUTION 27,5 M/L. Dosekaná, ale stále funguje. Len mňa už to nebavilo ?, plášt mi s tým na jednom mieste hádzal, a asi to bolo na maxxis minion dhr2 2,40 príliš veľké lebo tmel sa nedostával k pätke a sfukovalo mi tlak.
Najlepšie osobný odber v TT.
fľaške červeného ? sa brániť nebudem ?.
Insert je rezervovaný.
EDIT: insert odovzdaný. Plášť stále aktuálny ak by mal niekto záujem.
Cannondale zbytky z hlavovych (vsetko nove, nepouzite, jezko a top cap je na 1,5".) Ja som zo sad potreboval iba loziska.)
Darujem Garmont Dragontail veľ. 42,5. Majú už pár rokov (neviem presne), membrána už asi poriadne netesní. V náročnom teréne v horách som ich ani nenosil, mne vyhovujú viac vysoké Nebrasky. Tieto hlavne v jeseň/jar sychravom období ako bežná obuv.
Mne nevyhovujú lebo majú veľmi nadvihnutú pätu a strašne zle sa mi preto v nich chodí, aj šoféruje auto. Fotka pre porovnanie s topánkou čo nemá podrážku s takým hrubým dezénom a ktoré majú pätu len mierne vyššie. Neviem pre koho sú určené, ale pre mňa rozhodne nie. Je mi ich ľúto vyhodiť, najlepšie osobný odber, pri najhoršom aj pošlem...
Nie sú určené pre špekulantov na ďalší predaj!
Darujem barany tradične na 31,8mm šírka 420mm plus grátis čierna omotavky
Reflexné modré pásy na ráfik modrej farby
Taška na riadidlá mala šikovná na doklady mobil
10sp rychlospojka z Decatlonu vozena ako prvá pomoc a nepouzita
Budíky z pravého radenia m7000 11sp
Skrutky na upevnenie nosiča do T drážky, sú z troch nosičov takže 9ks
Dva rafky 27,5" 19c neTLR pôvodom z bajku z Decatlhonu, jazdené, nepoškodené, fotku nemám ...
Mix hrackarskych svetielkok a zvoncekov poskladaných z povinnej výbavy rôznych bajkov, niektoré ešte svietia ;-]
Všetko len osobne v BA Raca
Môžem k tomu pridať aj starý plášť Schwalbe Racing Ralph 29x2,25, z dezénu ostalo max. 10%.
Treba si pre to prísť - Veľké Leváre. Ak by mal prípadný záujemca kus číreho nepoškriabaného 3 mm akrylátového plexiskla, potešilo by