Kategórie
Bike-tech
Akcia -6% Continental Mountain King III 26x2.3" Performance plášť, TLR, kevlar
28,99 €
-6%
MOC 41,99 €
savings Schwalbe SMART SAM 26x2.25" Performance Addix plášť, drôt
17,59 €
savings
MOC 31,99 €
-15% Schwalbe Nobby Nic 26x2.40" EVO ADDIX SpeedGrip Super Ground plášť, TLE, kevlar
62,99 €
-15%
MOC 73,99 €
savings Schwalbe ROCKET RON 26x2,25" Performance Addix E-25, plášť, TLR, kevlar
23,99 €
savings
MOC 44,99 €
-13% Pirelli Cinturato Adventure ProWALL Gravel 700x35C plášť, TLR, kevlar, classic
33,99 €
-13%
MOC 47,99 €
-6% Pirelli Cinturato™ Adventure 700x40C ProWALL Gravel plášť, TLR, kevlar, classic
33,99 €
-6%
MOC 48,99 €
savings Pirelli Cinturato™ CROSS H 700x33C TLR plášť, kevlar
49,99 €
savings
MOC 71,99 €
Akcia -23% WTB Horizont 27.5x1.75" (47 mm) TCS Dual DNA plášť, kevlar
40,99 €
-23%
MOC 56,99 €
Akcia -17% Pirelli Cinturato™ Gravel H 27.5x1.75" plášť, TLR kevlar
51,99 €
-17%
MOC 78,99 €
-13% Pirelli Cinturato Adventure 700x45C ProWALL Gravel plášť, TLR, kevlar, classic
34,99 €
-13%
MOC 49,99 €
Z asfaltky sú žlté šipky na stromoch až k pamätníku.
Najčastejšie sa používa Rybník Na Juríkoch, skrze najbližšiu osadu Juríky. Na mape je osada Juríky hneď pod rybníkom.
Dnes som nad ňou uvažoval, ale nakoniec vyhrala istota v podobne klasickej asfaltky. Tak nabudúce.
Dnešný vietor nebol nejakou výraznou prekážkou, bolo pekne. http://www.cykloserver.cz/f/3a24289366/
Nikto ťa nevyháňal pri Baďurovských rybníkoch? Stalo sa známym, má tam v lese chalupu nejaký rusák...
Inak to alúvium Rudavy ( Studienka-Leváre) treba jazdiť teraz, keď je sucho je to dosť pieskové...
Nikto ťa nevyháňal pri Baďurovských rybníkoch? Stalo sa známym, má tam v lese chalupu nejaký rusák...
Inak to alúvium Rudavy ( Studienka-Leváre) treba jazdiť teraz, keď je sucho je to dosť pieskové...
Išiel som tade už dosť po tme, takže nemal som také problémy. Skorej som mal obavy zo psov, aby tam nemali nejaký otvorený dvor s trhačom väčšieho vzrastu ...
Bol som tam už pár krát i v tomto roku a teda stretal som zopár cyklistov, peších i na hlavných asfaltkách vo VO. Ale ísť durchom zo severu na juh by som si teraz netrúfol.
Takže včera to bola slnečná jazda lesnými a asfaltovými cestami v okolí Borského Sv. Jura, Lakšárskej Novej Vsi, Šajdíkových Humeniec, Dojča, Štefanova, Petrovej Vsi, Gbiel.
S kleine-om máme tuším veľmi podobné navštívené lokality
Pridanie trás poteší, dávate sem rôzne pekné skratky a alternatívy k hlavným cestám. Okrem iných, ma teraz napríklad zaujal úsek Šišuláky-Lakšáre.
Čo sa týka otázky o návšteve vojenského priestoru. Ako bolo spomenuté, zákaz vstupu.
Keby sa chcelo, kompetentní vyberajú pokuty. Neviem si to však dosť dobre predstaviť, napríklad teraz cez víkendy sú tie najznámejšie trasy (asfaltky) ako korzo. Desiatky, stovky ľudí, využívajú okolie svojich obcí a miest na prechádzky. Rodičia s deťmi, bežci, cyklisti, korčuliari,...
Nikto sa samozrejme nepôjde prechádzať po strelniciach, ale bežné cesty, okolo tých milión rybníkov, kde noha vojaka asi nikdy nevstúpila, tak to je zakázané...
Ale rozkaz znel jasne, v čase núdzového stavu sa musí poslúchať, žiadne návštevy strategických priestorov, ohrozilo by to medzigalaktickú bezpečnosť... A pritom je to také jednoduché, zmeniť pár slov v zákone, vyhláške, či kde sa o tom píše. Keď už som sa tu rozpísal, osobne vidím celý VO Záhorie, od Lozorna po Senicu ako relikt minulosti. V súčasnom rozsahu zbytočnosť. To, čo sa má chrániť, tam kde sa reálne niečo deje (strieľa, testuje, lieta) to nech zostane ako je, zvyšok sprístupniť bez podmienok. Nejaké občianske, mimovládne združenie by si na tom mohlo spraviť kampaň
Môj dnešný výjazd opäť smer Leváre, tentoraz však okolo Moravy. V tieni mrzlo, na slnku miestami blato.
http://www.cykloserver.cz/f/c906289463/
K tomu vojenskému priestoru , to asi nebude také jednoduché, pár rokov naspäť mali Malacky anketu na "cyklozásahy", každý rok sa niečo málo opravilo, zlepšilo pre cyklistov a vtedy tam bolo navrhnuté a aj sa dostalo do finálnych 5 značenie trás cez vojenské, ale do dnešného dňa sa nezrealizovalo, vojenský obvod ani toto nedovolil...
Mal som to tak v Garmine nahrané, naplánoval som to ako pešiu turistiku a garmin išiel správne. Nebol som tam asi rok. Lesné cesty boli klasika vyjazdené nákladnými autami. Stretol som tam aj peších turistov, aj cyklistov.
Vukie, Kleine aj ostatní, tiež som rád, že táto téma funguje. Začal som sem chodiť a prispievať pred cca 6r keď som sa stal záhorákom