zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Ked pasku drzia zaroven patky plasta, mas istotu, ze sa casom neodlepi a neunikne ti vzduch (castokrat aj s tmelom) do rafika. Ja aj ked rafik pred aplikaciou pasky odmastim, vzdy sa na niektorych miestach casom vytvoria bublinky. Lepit pasku len do zliabku nie je spolahlive riesenie aj ked moze samozrejme fungovat.
Raketova veda to sice nieje, ale po rokoch skusenosti viem, ze je to veda o velkej presnosti. Sam sa stale cudujem ako to funguje. Fakt milimeter hore dole ci desatinky vedia urobit cary a v kontraste potom s hrubym zaobchadzanim s tym v terene ako to perfektne funguje potom ...cloveku zostava rozum stat., Ale tak to je.
Skusal niekto odmerat na rovnakom biku, kolesach ,plastoch a trase rozdiel vo wattoch na dusiach a nasledne bezdusakov?
Zalezi ake vozis tlaky, ale vychadza to okolo 5W na koleso, ak mas klasicku dusu, co nie je nezanedbatelne.
Takže pokud někdo zvažuje duše šel bych do latexu. Dřív nebyl dostupný na 29 dnes je dělá Vittoria do 2,4.