hovorim, neda sa porovnavat zabehnuta a nova brzda.... uz po tomto prvom vyjazde to bolo uplne inde. ale prve zabrzdenia boli zvlastne.
shimano 4 piesty maju vsetky vyrazny on/off feel. to moze niekoho prekvapit. BR-MT7120 by som s kludom odporucal na hocijaky ebajk.
Ja som chcel kupovat brzdy na normalny hardtail bajk. chcel som tiez kupit SLX 4 piest ale nikde neboli poriadne dostupne za normalnu cenu. a potom som narazil na Magury MT7 set za 299€ a povedal som si, ze skusim.
Dobra kupa. SLXa som si prehodil na normalny bajk.
hmm. to ja uvidim ze jak sa to bude vyvijat s tou kusavostou. Mam este sadu aj dalsich performance magura platniciek takze dalsie sa kupovat nechystam.
ja mam proste rad ten shimanacky snapy feel. a ten trend zlepsenia kusavoti po prvom vyjazde s MT7 mi dal nadej.
uvidime, ak nieco, tak mozno niekedy v priebehu buducej sezony vyskusam shiguru
Simecek, odpadnem z teba. Si sa s tym dobre pohral. Si vystrihoval vo photoshope? Mozeme sa stretnut, ked bude teplejsie niekde na Kamziku a vyskusas.
Dalsi kus bude top model K1ex s Foxou, MT7, XX1 AXS a rozmyslam, ci aj karbonove kola. Tak do mesiaca, ak by mal niekto zaujem. Opat vsak cierna, tu si vsetci pytaju.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
shimano 4 piesty maju vsetky vyrazny on/off feel. to moze niekoho prekvapit. BR-MT7120 by som s kludom odporucal na hocijaky ebajk.
Ja som chcel kupovat brzdy na normalny hardtail bajk. chcel som tiez kupit SLX 4 piest ale nikde neboli poriadne dostupne za normalnu cenu. a potom som narazil na Magury MT7 set za 299€ a povedal som si, ze skusim.
Dobra kupa. SLXa som si prehodil na normalny bajk.
ja mam proste rad ten shimanacky snapy feel. a ten trend zlepsenia kusavoti po prvom vyjazde s MT7 mi dal nadej.
uvidime, ak nieco, tak mozno niekedy v priebehu buducej sezony vyskusam shiguru
shimano paky uber alles!
M620, 840Wh, RS ZEB, DVO T3, X01 AXS, Vyron
A farba ? Za mna cervena.
Dalsi kus bude top model K1ex s Foxou, MT7, XX1 AXS a rozmyslam, ci aj karbonove kola. Tak do mesiaca, ak by mal niekto zaujem. Opat vsak cierna, tu si vsetci pytaju.
Photoshop, staci urobit jednu cestu perom /15 minut/ a ostatne je detail.
Lasom v tomto pripade nie. To by muselo byt nafotene na rovnomernom podklade a aj tak by bol problem.
No vyskusaj si magneticke laso, ci to bude dobre fungovat.
Srandicky.