pre niekoho inspiracia pre niekoho spomienka pre niekoho zabijanie casu ak sa nudi. postupne sem budem pridavat "fotky"zo stupani vo francuzskych alpach - prvi dvaja ktori spravne uhadnu nazov stupania ziskaju dobry pocit. stupania sa mozu opakovat ak fotky budu z inej casti uz "pouziteho" stupania.
matt moze odpovedat najskor hodinu po zverejneni obrazku
prve je jednoduche mal by ho vediet uhadnut kazdy podpriemerny fanusik tour de france...
toto by tiez malo byt jednoduche kvoli charakteristickemu miestu na ktore sa obrazok pozera. mala napoveda hned pri zverejneni obrazku. odtialto zacina byt toto stupanie naozaj narocne nielen kvoli nadmorskej vyske ale aj kvoli vyssiemu priemernemu sklonu.
presne tak dole na zakrute je plan lachat. odtialto uz "iba" 8km pri 8%. kombinacia Col du Telegraphe - Col du Galibier ma solidnych 35km a este solidnejsich 2000 vyskovych. 5km zjazd z Telegraphe do Valloire sice potesi ale ist tuto kombinaciu napriklad pocas MARMOTTE GRANFONDO musi byt velky smak.
presne tak dole na zakrute je plan lachat. odtialto uz "iba" 8km pri 8%. kombinacia Col du Telegraphe - Col du Galibier ma solidnych 35km a este solidnejsich 2000 vyskovych. 5km zjazd z Telegraphe do Valloire sice potesi ale ist tuto kombinaciu napriklad pocas MARMOTTE GRANFONDO musi byt velky smak.
z tejto strany od Verney kde stupanie zacina je cedula stupania col de la croix de fer. ak sa zozjazduje 3km z croix de fer v podstate sa pride na vrchol glandonu...
v podstate. ked uz idem naspat k mtb tak som si chcel precitat o co som v mtb za tych 8rokov prisiel / ci sa nedozviem nieco nove ale vidim ze je to tu to co bolo predtym a o nic som neprisiel. uvidime ako dlho ma to tu bude bavit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na noc skusime nieco tazsie zatial bez napovedy
na noc skusime nieco tazsie zatial bez napovedy
je to Col du Glandon
technicky to nie je spravna odpoved prakticky ano
z tejto strany od Verney kde stupanie zacina je cedula stupania col de la croix de fer. ak sa zozjazduje 3km z croix de fer v podstate sa pride na vrchol glandonu...
tak dnes este jedno - toto je pre znalcov
v podstate. ked uz idem naspat k mtb tak som si chcel precitat o co som v mtb za tych 8rokov prisiel / ci sa nedozviem nieco nove ale vidim ze je to tu to co bolo predtym a o nic som neprisiel. uvidime ako dlho ma to tu bude bavit
tak dnes este jedno - toto je pre znalcov
stupanie nikdy nebolo sucastou TdF napriek tomu ze ma luxusne parametre 14.5km a 8.9% a start stupania je len 3km od jednej z tras na Alpe dHuez.