Myslim tym ze ked som od nich bral v minulosti tak mali prevodniky celkom precizne obrobene, znacenie gravirovane a povrchovu upravu odolnu. Hentie posledne co som bral maju viditelne a hmatatelne stopy po freze, odlahcenia zubov nie uplne zladene so zubami (funkcne plochy zubov sa zdaju byt ok) a to povrchove lakovanie po kratkom case zacalo opadavat (na fotke je novy, este nepouzity prevodnik). Na ich webe sa clovek nedopatra ako vlastne vysledok bude vyzerat + to co nakoniec doslo na mna extra dojem za " dizajn pocin roku" neurobilo. Na dodanie som cakal 3 mesiace a nebyt toho ze NW
prevodnik na compact sa takmer neda zohnat, tak by som sa na to bol vykaslal. Najblizsie uz ale budem davat vyrabat podla vlastnych dat lokalne... na funkcnost to vplyv nema, zivotnost Ti nepoviem, lebo som na tom odjazdil len asi 2-3tis km a potom
kluky (Roox XCR) isli po kupe noveho
biku do krabice kde cakaju na vhodny "projekt" ?
ahoj,
srdecna vdaka za podrobne info !
ano, Gebhardt stranka zamrzla dizajnovo na konci 90.rokov sa mi vidi, bohuzial...
Radsej som zavolal priamo panovi Gebhardtovi - inak po telefone sa mi javil ako velmi mily a "v praci efektivny" - clovek.

, a dohodli sme presne , co mi treba a co zasle. A aj expresne to zaslal.
Vybral som si ich preto , lebo som nasiel ze len Gebhardt robi mensie prevodniky na GRX kluky...okrem White Industries/USA (maju zastupenie v Europe) - ti to maju ale za celkom ohromne peniaze...a ja som chcel mat nieco lahsie ako Shimano GRX 46/30.
Ako dalsia referencia na Gebhardt mi posluzilo bike24, co je podla mna online-shop s renome a tiez vedie Gebhardt prevodniky.
tak uvidim...urcite to nebude "butter-smooth" ako Shimano, ale malo by posluzit.
uputalo ma, co si napisal -" Najblizsie uz ale budem davat vyrabat podla vlastnych dat lokalne" - znamena to, ze to das vyrobit nejakej miestnej strojarskej firme ?
vdaka za info, Edo