Koliečkom sa nastavuje vzdialenosť páčky od riadítok ,páčkou vzdialenosť platničiek od kotúča,inak super brzdy,jazdím ich zo dva mesiace,môžem len odporučiť
Koliečkom sa nastavuje vzdialenosť páčky od riadítok ,páčkou vzdialenosť platničiek od kotúča,inak super brzdy,jazdím ich zo dva mesiace,môžem len odporučiť
a to čo Quasko či do to:D vyznačil to je načo??:P som nejako nepochopol to kolieško čo je tam je na vzdialenosť páčky od ajdov ale to druhé oranžové je načo?? a nedá sa tam nastavovať vzdialenosť plstničiek?? tak ako na avid J7
Veď som to napísal to druhé oranžové je taká malá páčka a nastavuješ vzdialenosť platničiek od kotúča
... vzdialenosť platničiek od kotúča sa nemení ... mení sa len chod páky ... platničky sa nehýbu > logicky keby si dal bližšie platničky k rotoru a potom zas ďalej .. piestiky sa ti samé vrátia???? keď sa daju roztlačiť jedine manuálne na strmeni ? ...
> kolečkom nastaviš vzdialenosť páky od riadítok (ako už bolo spomenuté)
> páčkou natavíš bod kedy začne brza brzdiť alebo : bod dotyku platničiek ( u Formuly systém FCS ) u Avidu sa tento systém nazýva : Pad Contact Point adjustment > z toho sa to dá ľahko odvodiť
čiže polopatisticky > kolečkom si prispôsobíš polohu páky k dĺžke svojích prstov a páčkou si nastavíš chod páky ako sa ti páči ( či brzda zaberá keď je páka bližšie/ďalej ku gripom ... každý rád inak )
Mas to ako na motorkach je pozicia od 1-4 ... a nastavis si od ktorej polohy ti zacne zaberat brzda ... bud hned od milimetra .. moc citlive , alebo az ked ju stiahnes nadoraz ...
pozri si ako to zhruba funguje u brzdy ORO Bianco strana číslo 5 //klik
z brzdovej páky tlačí na piestik v páke cez kovovú "piestnicu" ( v dokumente číslo 12)
nieje však s piestikom spojená napevno, to slúži aj ako ochrana pri páde prosti vytrhnutiu piestika ... proste ti páčka vyskočí von a keď ju stlačíš skočí zase späť .. to spôsobuje ukončenie piestnice ktoré má na konci akoby hlavičku
systém FCS (nastavovanie bodu dotyku brzdového obloženia) zabezpečuje u ORO K24, Bianco a Puro a aj u the One vlastne len diel číslo 28 funguje na jednoduchom princípe závitu potočíš v jednom smere páčku FCS zmenší/zväčší sa ti vzdialenosť medzi piestnicou/piestikom ... neviem presne nakresliť ako to funguje ale pokúsil som sa o to v jednoduchej schéme v prílohe (prosím žiadne pripomienky je to len schéma nie návod na výrobu )
> napokon pekne vidno ako funguje systém FCS aj v dokumente pdf v schémach brzdy .. porovnaj si páku brzdy K18 (strana číslo 1) a schému páky Bianco (strana 5) ... rozdiel je len v diele 28 resp 20 (u K18) nemá páčku teda nedá sa ním potočiť ... vzdialenosť je stále konštantná
na brzdy K18 sa u Formuly dá dokupiť aj diel 28 samostatne na preobenie na "K24" stojí cca 900,- sk čiže neoplatí sa prerábanie K18 tiek .. obdobne tento systám funguje aj u Avidu Shimana a pod .. treba točiť
nejaké otázky?
v skratke The One je asi najlepšia brzda od Formuly ešte ORO Puro bude na tom veľmi dobre no One je stavaná na tvrdšie jazdenie a pritom ma v porovnaní s konkurenciou super hmotnsoť ... ak ich chceš a môžeš ich mať za rozumnú cenu tak neváhaj a ber ... môj názor .. jazdí ich tu na fóre Dijck a ten si ich pochvaľuje
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a to čo Quasko či do to:D vyznačil to je načo??:P som nejako nepochopol to kolieško čo je tam je na vzdialenosť páčky od ajdov ale to druhé oranžové je načo?? a nedá sa tam nastavovať vzdialenosť plstničiek?? tak ako na avid J7
... vzdialenosť platničiek od kotúča sa nemení ... mení sa len chod páky ... platničky sa nehýbu > logicky keby si dal bližšie platničky k rotoru a potom zas ďalej .. piestiky sa ti samé vrátia???? keď sa daju roztlačiť jedine manuálne na strmeni ? ...
> kolečkom nastaviš vzdialenosť páky od riadítok (ako už bolo spomenuté)
> páčkou natavíš bod kedy začne brza brzdiť alebo : bod dotyku platničiek ( u Formuly systém FCS ) u Avidu sa tento systém nazýva : Pad Contact Point adjustment > z toho sa to dá ľahko odvodiť
čiže polopatisticky > kolečkom si prispôsobíš polohu páky k dĺžke svojích prstov a páčkou si nastavíš chod páky ako sa ti páči ( či brzda zaberá keď je páka bližšie/ďalej ku gripom ... každý rád inak
strana číslo 5 //klik
z brzdovej páky tlačí na piestik v páke cez kovovú "piestnicu" ( v dokumente číslo 12)
nieje však s piestikom spojená napevno, to slúži aj ako ochrana pri páde prosti vytrhnutiu piestika ... proste ti páčka vyskočí von a keď ju stlačíš skočí zase späť .. to spôsobuje ukončenie piestnice ktoré má na konci akoby hlavičku
systém FCS (nastavovanie bodu dotyku brzdového obloženia) zabezpečuje u ORO K24, Bianco a Puro a aj u the One vlastne len diel číslo 28 funguje na jednoduchom princípe závitu potočíš v jednom smere páčku FCS zmenší/zväčší sa ti vzdialenosť medzi piestnicou/piestikom ... neviem presne nakresliť ako to funguje ale pokúsil som sa o to v jednoduchej schéme v prílohe (prosím žiadne pripomienky je to len schéma nie návod na výrobu
> napokon pekne vidno ako funguje systém FCS aj v dokumente pdf v schémach brzdy .. porovnaj si páku brzdy K18 (strana číslo 1) a schému páky Bianco (strana 5) ... rozdiel je len v diele 28 resp 20 (u K18) nemá páčku teda nedá sa ním potočiť ... vzdialenosť je stále konštantná
na brzdy K18 sa u Formuly dá dokupiť aj diel 28 samostatne na preobenie na "K24" stojí cca 900,- sk čiže neoplatí sa prerábanie K18 tiek .. obdobne tento systám funguje aj u Avidu Shimana a pod .. treba točiť
nejaké otázky?
Milaaan0907 je to vynikajúca,spoľahlivá brzda,určite nebudeš ľutovať keď ju kúpiš