bude, ale v hore mi to nevadi. na spodnej kladke som vylomil jeden zub a 60 eur za novy original set urcite nedam ak by mi ten zvyseny hluk vadil kupim s ciny plastovu.
Mal som tie kladky aj spodnú aj vrchnu , mne osobne sa páčili viac ako origo menej bordelu sa držalo , keď tak by som už spodnú dal vetšiu ak sa dá niekto info poprosím
Tieto kladky som si všimol, že niektoré firmy ich robia NW a niekto má NW len spodnú kladku a horná je obyčajná. Keď je NW aj horná, tak to okrem možno spomínanej zvýšenej hlučnosti znemožňuje aj použitie FlatTop reťazí od Sramu.
hacker dakujem za info. ako uplnemu laikovi, do GX AXS budu mat dve velke kladky vplyv na chod prehazky, alebo istota je dat take ako su v prvovyrobe ( 12 a 14t )
Rossignol X-10 Netradične som kúpil niečo také v sezóne, ale čo už keď staré sa po 10+ rokoch pomaly porúčajú (naposledy narýchlo použitá stahovacia páska + izolačka) a reálne ani niet z čoho vyberať
Daj foto z boku ked bude namontovany - jeden som mal a nepasoval mi, tak isiel naspat, ale medzitym mam iny bike s inym predstavcom, tak je sanca, ze bude pasovat.
uvidim ked vyskusam, netvrdim ze je to super vec, ale cital som recenzie u cinana a pisali ze funguje ok. ked tak obrusim, alebo objednam plastovu. ale diky za postrehy
Dobra je ta kladka. Drzi dobre, len je sirsia, co sa da spravit
Hack3r napísal:
uvidim ked vyskusam, netvrdim ze je to super vec, ale cital som recenzie u cinana a pisali ze funguje ok. ked tak obrusim, alebo objednam plastovu. ale diky za postrehy
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.