Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
misoR
mame dve druhy zaverov - podpovrchovy a povrchovy. cize asfaltovy alebo tzv noznicovy. asfaltove zavery sa pouzivaju na konstrukcne jednoduchsich mostov s mensou medzou strihu.
to ze nechaju mostny zaver pol roka stat je asi blbost, skor sa jedna o technologicku prestavku pri betonazach.
najvacsi problem je ked ti pred, alebo za mostom sadne prechodova oblast, nedajboze stredna podpera ( pilier ) bez vplyvu na nosnost.
záver sa zmenou vysky nosnikov rozbije a aj ked zaver osadis novy, na uplne novom zavere nieje vytvorena rovina, comu samozrejme soferi nechapavo krutia hlavou, comu z casti rozumiem.
castokrat chcu spravcovia ciest iba rychle a lacne riesenie ktore je absolutne nevyhovujuce,
Ma niekto skusenosti s Vredestein Ultrac Satin alebo Falken Azenis FK510 SUV? Tieto dve ma zatial zaujali najviac.
Ale zrejme Ultrac Satin je uz len vypredaj, nova je Ultrac Vorti.
nedonutil. skodovka aj ked ma kluc tak funguje ako tlacidlo. cize otocis a RJnvyda signal na startovanie. to ako pises je tak na 10r autach. skodovka mala dokonca bug v niektorych rj - stlacil si tlacidlo/otocil klucik a ak nebolo mozne nastartovat lebo naprikld chybalo palivo tak starter tocil az kym nevybil baterku. potom to opravili
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Tiež som to tak pochopil. Už aj kolegov som informoval. Jeden kolega sa asi čudoval, dosť čudne na mňa pozeral.
Išiel minulé týmto smerom 🙂
Tak dalsie poucenie do buducna - neodkladat cenne veci v garazovych domoch.
V druhom videu na spodku reportaze (nie v tom prvom hore) sa v case 4:15 spomina podozrenie, ze poziar vznikol od nabijajuceho sa elektromobilu na tretom poschodi. Asi by som nesiel pokojne spat ak by som mal v garazi svojho domu nabijajuci sa elektromobil...
Neplati to vseobecne. Pred vjazdom do podzemia musi byt zakazova znacka, inak tam mozes. Tento problem riesi STN, nie dopravne predpisy. Novy obchodak v centre PO umoznuje vjazd vozidiel s LPG, ale len do jeho uvodnej casti.