Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja som len napisal ake vizualne podobne modely mas pozerat. Nemyslel som to tak ze sa upries na jeden model co som poslal ako priklad, podobnych modelov je v BA eshopoch s kamenou predajnou hafo. Ty si ale musis vyberat z dostupnych modelov v tvojej velkosti. Najlepsie je si bicykel vyskusat, hlavne ak sa povazujes za zaciatocnika. Ono stale je problem s nedostupnostou, ked objednas z netu tak mozes cakat niekolko mesiacov a prijst ti moze nieco inak osadene. V kamennej predajni ti poradia, ukazu rozne dostupne modely, odporucia konkretne, sadnes na to a porovnas si posed sam. Ked ti tu poradime konkretny model tak co, budes cakat par mesiacov aby si zistil ze ti nesedi? Kludne pochod par predajni a vyber ten na ktorom sa najlepsie citis, tie rozdiely medzi jednotlivymi modelmi budu v danej cene minimalne.
Zobraziť komentár 17.03.2022 - 09:29:11
00
Uz sa dost brutalne opakujem, ale vrabc0 ma pravdu.

Bud si pochod par predajni (v Ba ich je viac ako dost) - Greenbike, sport bike, bonky, Muziker a tak dalej. je ich viac ako 20

Ten Ghost z mtbikeru si mozes objednat, vyskusat a rozhodnut sa. Pripadne im ho tam rovno nechat aby ti tam dali mensi prevodnik. Ale realne za mna to je velmi slusna ponuka a xl by k 193cm mala byt OK. (s mojimi 197cm so vacsinou na hornej hrane XL velkosti)
Velmi slusna ponuka = vzduchova vidlica s rozumnym zdvihom, 12 rychlosti, kotucove shimano brzdy, rozumna znacka.
Zobraziť komentár 17.03.2022 - 09:55:41
00
ok, ghost objednany, dakujem za pomoc.
Zobraziť komentár 17.03.2022 - 13:46:22
00
keyboard_arrow_up