Ja som na nový bajk nakúpil výbavu za 2 litre, ale nechcelo sa mi to všetko fotiť. Jednu vec sa však chcem podeliť:
PNW The Loam Lever vo farbe Seafoam Teal s redukciou na Shimano I-Spec EV
Kupované na fdfbikeshop.cz Mali iba čiernu v prevedení na EV, ale vymenili mi farbu na požiadanie (chválim prístup!), keďže páčka rovnaká, iba sa mení adaptér.
Mám aj obyčajnú Shimano SL-MT500 I-Spec EV, ale to sa nedá porovnať. Táto PNW prvý dojem je wau, to je iná liga, nádherné spracovanie aj chod a veľmi príjemná páčka na dotyk! Kto máte teleskop a zlostí vás terajšia, alebo len chcete zmenu alebo možno niečo nové, skúste zvážiť upgrade
No celkom sa mi to páčilo ako to bolo . Ale aj tá čierno biela kombinácia vyzerá tiež dobre. By som si taký bike niekedy rád aspoň na chvíľu vyskúšal. Je to niečo netradičné a celkom sa mi to páči
Tiez som to kupil. Akoze spravil som stym len zhruba 60 km ci kolko, jeden vyjazd a teda neviem, cakal som ze to bude tichsie. Ale tak mozno ten aktualny stav vydrzi zase dlho ale cakal som trosku viac
SH-RC902 možno budú na 100-300km vyljazdy lepšie ako RC7, uvidím…
Skinners - lebo chodiť v cestných tretrách mimo cestu a po lese je voser, stači aj malo hliny a nezacvaknem, tak hádam aj nové tretry budú zospodu menej zodraté
Myslel som, že ich budem dlhodobo nosiť aj v práci a doma, ale chlad z ich ide od zeme, tak na tento účel nepoužiteľné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie DT SWISS nalepky na kolesach asi nie su original, ci?
PNW The Loam Lever vo farbe Seafoam Teal s redukciou na Shimano I-Spec EV
Kupované na fdfbikeshop.cz Mali iba čiernu v prevedení na EV, ale vymenili mi farbu na požiadanie (chválim prístup!), keďže páčka rovnaká, iba sa mení adaptér.
Mám aj obyčajnú Shimano SL-MT500 I-Spec EV, ale to sa nedá porovnať. Táto PNW prvý dojem je wau, to je iná liga, nádherné spracovanie aj chod a veľmi príjemná páčka na dotyk! Kto máte teleskop a zlostí vás terajšia, alebo len chcete zmenu alebo možno niečo nové, skúste zvážiť upgrade
No celkom sa mi to páčilo ako to bolo
Čierny je lepší, na budúce vyskušaj ten. Teraz budeš mať skúsenosť s červeným (aj ten je fajn, používal som 2 roky) a potom pochopíš hneď ...
Čierny je pre lídrov? Pozerám že červený len pre domestikov.
Skinners - lebo chodiť v cestných tretrách mimo cestu a po lese je voser, stači aj malo hliny a nezacvaknem, tak hádam aj nové tretry budú zospodu menej zodraté
Myslel som, že ich budem dlhodobo nosiť aj v práci a doma, ale chlad z ich ide od zeme, tak na tento účel nepoužiteľné.