Ako vozit naradicko -> rajdy, vidla, podkosikove udelatka etc
Pochvalte sa plz ako vozite nudzove tooly, zaujimaju ma vsetky moznosti od tych vo vidle, rajdach, aj samodomo udelatka ... elektrikarsku pasku nemusite, tu uz poznam ;-]
pozeral som viacere komercnemoznosti kym som nezistil ze ich je viac ako sa zda, aj vela vyrobcov bajkov ma vlastne riesenie a jednemu sa neda vsetky vyskusat ... report z dlhodobeho pouzivania ma u mna vacsiu relevanciu ako Internetova dojmologia ...
Velmi zalezi co uz na bike mas a co vlastne chces zo sebou nosit:
Ja som nakoniec skoncil taskou od Aliho ktora mi pasuje do ramu, kedze som dusu rozumne nevedel schovat
Osobne cakam na to kedy konecne zacnu enduraci vozit naradie v malych (modernych pro-enduro-race-specific) podsedlovych kapsickach. To len taky maly tip ak chces byt trendsetter.
Nič také. Conway WME má od 2020 tvz. storage box v ráme ale do vidly som nikdy nič okrem oleja a nových tesnení nepchal. Ja osobne nie som fanúšik týchto ***** ako pchať si vercajg kade tade po ráme.
momentalne to mam takto:
je to skatulka so sadou na opravu bezdusi weldtite - dal som prec len lepidlo a voskovku
v skatulke je lepenie na tubolito a ten dlhy ventil co sa srobuje do tubolita
samolepiace zaplaty na podlepenie plasta
rychlospojka
dva ventilky a plastovy "klucik" na ich vymenu
jedna montpaka
multikluc kellys v puzdre z duse ale najde sa pod roznymi "znackami" - ctm, sks .... ma aj nitovacku vazi nieco cez 100g
toto mam na vyjazdy po okoli - kedze nosim dresy dost na telo toto mam vzdy v drese - pocas jazdy to nevnimam
na biku mam len pumpicku pod kosikom
idealny by bol priestor v karbonovom rame co teraz niektori vyrobcovia robia
najviac som nervozny z toho "igelitoveho" tubolita ale tak snad na pripadny dojazd to postaci. vacsinu vie zachranit knot. na dlhe vyjazdy ked beriem vestu/batoh mam toho viac
Ja to mám v Blackburn switch wrap bag, je to taký pás s vreckom na tú rychlospojku a záplaty a prepchavacimi vreckami na bombicku a niečo podobného rozmeru a aj dušu. Ja tam dám aj montpaky. Nie je to ale celé ako obal, skôr ako vytunkvaný popruh.
...ahojte, ja to nosím takto momentálne je to skladné a nezavadzia to ničomu.Je to z Decathlonu...je tam náradie, nitovačka, montpáka, sada na lepenie...
Osobne cakam na to kedy konecne zacnu enduraci vozit naradie v malych (modernych pro-enduro-race-specific) podsedlovych kapsickach. To len taky maly tip ak chces byt trendsetter.
kapsicka nie ? ale Effetto Mariposa Espresso Strap je nato tiez vhodny...mam tam len dusu a montpacku...obcas mam batoh natlaceny na doraz (hlavne ked ideme opekat ?), cize aj toto pomoze...
Výhoda ak nemáš telekop... 34.9mm sedlovka, aha ho.. ?? ..prekvapivo to nehrkalo, ani nič podobné. 2x CO2 bombička, páčky, nožík ..lepenie.. a schované v biku, jedine na ráme bola náhradná duša alebo multitool, podľa potreby...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som nakoniec skoncil taskou od Aliho ktora mi pasuje do ramu, kedze som dusu rozumne nevedel schovat
Ak nieke dalej tak na rame pripevnena dusa, montpaky, CO2 bombicka, lanko, zdrhovacie pasky.
Ak uz idem nejaku celodenku tak beriem 20 litrovy batoh.
A zrolovane Tubolito v ladvinke.
https://www.aliexpress.com/item/1005002914290372.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef1802bOSdL7
Pomerne univerzalny obal da sa uchytit na rozne miesta v rame. Pomohol som mu este jednym utahovakom na suchy zips a ani sa nehne.
https://www.decathlon.sk/drziak-fase-s-naradim-id_8640158.html
je to skatulka so sadou na opravu bezdusi weldtite - dal som prec len lepidlo a voskovku
v skatulke je lepenie na tubolito a ten dlhy ventil co sa srobuje do tubolita
samolepiace zaplaty na podlepenie plasta
rychlospojka
dva ventilky a plastovy "klucik" na ich vymenu
jedna montpaka
multikluc kellys v puzdre z duse ale najde sa pod roznymi "znackami" - ctm, sks .... ma aj nitovacku vazi nieco cez 100g
toto mam na vyjazdy po okoli - kedze nosim dresy dost na telo toto mam vzdy v drese - pocas jazdy to nevnimam
na biku mam len pumpicku pod kosikom
idealny by bol priestor v karbonovom rame co teraz niektori vyrobcovia robia
najviac som nervozny z toho "igelitoveho" tubolita
BBB BTL-181 SOFTCASE púzdro do košíka na fľašu
19,99 €
kapsicka nie ? ale Effetto Mariposa Espresso Strap je nato tiez vhodny...mam tam len dusu a montpacku...obcas mam batoh natlaceny na doraz (hlavne ked ideme opekat ?), cize aj toto pomoze...
Force Pikado v stredovej osi