Som prekvapeny, ze to nema Garmin nejako vymyslene. Sak aero sedloviek asi bude uz dost behat po cestach. Ale su take veci, medzi nebom a zemou (ako napriklad preco Garmin neumozni naviazat konkretny bike na konkretny activity profile). ?
Tiež som mal predtým Giant Propel a ten istý problém, na tie užšie sedlovky to proste nesedí, teraz mám Specialized a znova nie, niečo musím vymyslieť lebo stačí pár dier a je to vytočené. Možno tam len dám kúsok obojstrannej lepiacej pásky a snáď sa to nepohne
Tiež som mal predtým Giant Propel a ten istý problém, na tie užšie sedlovky to proste nesedí, teraz mám Specialized a znova nie, niečo musím vymyslieť lebo stačí pár dier a je to vytočené. Možno tam len dám kúsok obojstrannej lepiacej pásky a snáď sa to nepohne
To som skúšal ako prvé, nepomohlo vôbec. Možno keby bola nejaká ultra-adhezívna tá páska, ale takú som nemal.
Ja mám aero sedlovku prierezu úzkej pretiahnutej slzičky, vďaka čomu som mal chronický problém s upínanim rôznych blikačiek....a konečne.... Garmin radar sedí ako "riť na šerbeľ"??
Hľadal som nový impulz popri trailovom jazdení. Po dvoch jazdách som si istý že ma to bude dlhodobo baviť.
Pozor na to. Ja som po dvoch rokoch striedavého jazdenia cesťák-mtb tomu prepadol tak, že som ten mtb daroval. A od vtedy už mám tretí cesťák a začína sa rysovať štvrtý v poradí.
Mám kamaráta, ktorý to má presne opačne. Predtým iba cesťák. Mal dva top karbonové modely na Dura Ace. Na ceste aj celkom úspešne pretekal. Teraz nemá ani jeden cesťák, ale má tri MTB. XC Hardtail a Full a trailový Ripley. A preteká na MTB
Ďakujem. pre mňa je dôležitá kompatibilita s hookless ráfikmi a nižšia hmotnosť. Grip je lepší u nových S. Otestujem a uvidím. Doteraz mi najviac vyhovovali Schwalbe Pro1 TLE. Michelin Power Road TLR sú tiež skvelé plášte, ale oproti Schwalbe majú menší objem a subjektívne na nich necítim v zákrutách takú istotu ako na Schwalbe.
Ja som si osobne nikdy na 4000/5000 plaste nezvykol...ok,maju velky "najazd" kilometrov, ale prave ten spravny grip mi na nich chybal. Oproti takym Pirelli, Schwalbe alebo Michelin som sa na nich necitil extra bezpecne ked som si chcel trosku viac pustit nejaky zjazdik.
Ja som s 5000 skoncil preto, lebo som si na tom skoro dolamal prsty pri prezuvani. Su to vynikajuce pneu, ale uz nikdy viac.
Dnes si idem vyzdvihnut Pirelli P Zero Race, tak som zvedavy. Na S-Works Turbo Gripton som dal niekolko tisic km bez jedineho defektu, ale uz su zoslahane. Latka je nastavena vysoko.
Pozor na to. Ja som po dvoch rokoch striedavého jazdenia cesťák-mtb tomu prepadol tak, že som ten mtb daroval. A od vtedy už mám tretí cesťák a začína sa rysovať štvrtý v poradí.
Akonahle sa človek baví jazdou a dá si aj trocha do tela a prečistí hlavu je mi uplne jedno či budem striktne jazdiť cestu , mtb či dokonca aj ebike. Závodné tendencie nemám a ani nebudem mať. Mam odjazdene tri mtb maratony a jedny enduro preteky ale akosi skôr jazdim hobby a udrzat fitness ako si dokazovat ze som sutazne lepsi. Samozrejme nic proti sutaznym sportovcom na hobby urovni ste machri.
prosim ta kolko to cele tak ako je vazi ? tipujem takych 8,2 kg?
Skoro si trafil 8,1kg mne vyšlo predstavec je hlinik a kolesa relativne vysoke, ale mne to nevadí, samozrejme ak by som sa dostal pod 8 kg by bolo fajn, ale to je len detail pre mna, nepridá mi to extra watty nohy sa musia zlepšiť hlavne
Skoro si trafil 8,1kg mne vyšlo predstavec je hlinik a kolesa relativne vysoke, ale mne to nevadí, samozrejme ak by som sa dostal pod 8 kg by bolo fajn, ale to je len detail pre mna, nepridá mi to extra watty nohy sa musia zlepšiť hlavne
to je pravda preto sa pytam lebo tiez som mal vyhliadnuty jeden bike na rival a chcel som nan kolesa zipp ale 303 ... len podarilo sa mi uchmatnut co som chcel povodne... tak to stale dobre vaha na to ze hlinik predstavec a rival tazke kluky ale ako pises nam hobby jazdcom to je jedno +/- hlavne nech to pekne vyzera a tento je fakt krasny tie zipp kola sa tam riadne hodia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To som skúšal ako prvé, nepomohlo vôbec. Možno keby bola nejaká ultra-adhezívna tá páska, ale takú som nemal.
Ale stale je to dobra guma..
https://www.bicyclerollingresistance.com/road-bike-reviews/continental-grand-prix-5000-s-tr
Dnes si idem vyzdvihnut Pirelli P Zero Race, tak som zvedavy. Na S-Works Turbo Gripton som dal niekolko tisic km bez jedineho defektu, ale uz su zoslahane. Latka je nastavena vysoko.
Akonahle sa človek baví jazdou a dá si aj trocha do tela a prečistí hlavu je mi uplne jedno či budem striktne jazdiť cestu , mtb či dokonca aj ebike. Závodné tendencie nemám a ani nebudem mať. Mam odjazdene tri mtb maratony a jedny enduro preteky ale akosi skôr jazdim hobby a udrzat fitness ako si dokazovat ze som sutazne lepsi. Samozrejme nic proti sutaznym sportovcom na hobby urovni ste machri.
prosim ta kolko to cele tak ako je vazi ?
Skoro si trafil 8,1kg mne vyšlo
to je pravda