http://www.bike24.net - vydareny obchod, je sice o par centov drahsi ako bike-discount.de, ale ma lacnejsiu dopravu a udajne akcetpuje kreditky zo SR, slusny vyber
dnes som s nimi komunikoval, rychle reakcie a ochota
Na bike-components.de pravidelne nakupujem, v porovnaní s bike24 spracovanie objednávky je rýchlejšie, ešte ten istý deň ju expedujú, notifikácie sú synchronizované s reálnym stavom, navyše nie hnusný DPD je prepravcom ale DHL, takže keď daný tovar má skladom aj bike24 aj bike-components tak u mňa ten druhý je víťazom, samozrejme keď nie je veľký cenový rozdiel...
Čo sa týka výberu, zhruba tie isté značky ponúkajú ako bike24 alebo bikediscount.
Aktuálna skúsenosť s bike24. Pred rokom som robil u nich väčšiu objednávku, ktorej súčasťou bol aj plášť minion dhr2, s ktorým mám od začiatku problém, že na viacerých miestach presakuje tmel na bočniciach a tlak neudrží dlho.. Plášť ochotne reklamovali len na základe fotiek..
Ahojte , kde na ich stranke najdem nejaky kontakt pre reklamaciu . Vsade pisu aby som ich najprv kontaktoval ale nikde nevidim ziadny form ani email . Iba cislo
isheep Na customer servise to je v záložke YOUR CONSULTATION a potom tam máš, že Warranty claims. Tam si zvolíš či chceš reklamovať Apparel, Bike parts alebo Bicycles a dole sa ti ukáže tlačidlo Contact us. A keď naňho klikneš tak vieš vytvoriť ticket. Z mojej skúsenosti odpoveď hneď na druhý deň.
Dakujem , podarilo sa.
Nemate skusenosti ako riesia reklamacie garminov ? na 1030 sa mi objavilo take tmave halo / flak v strede obrazovky . Nieje to moc da sa s tym v pohode jazdit ale za mesiac konci zaruka tak sa bojim aby sa ro nezhorsilo a displej neodisiel uplne 🤷🏻♂️
Ahojte. Taka vseobecna otazka a prosba o pomoc/skusenost. Ked objednavam z nemeckeho eshopu a chcem si poslat balik priamo do SPS parcel shopu. Ako presne zadavate adresu? Staci napr. takto:
Parcel Shop
mobil 0912 345 678
Janko Hrasko
Slepacia 15
123 45 Kocurkovo
Alebo aky je best practice vypisat adresu? Uz ma nebavi henten SPS kurier (ten nas je tragedia, ine spolocnosti no problem)
Parcel shop mam "pod oknom"
ak nemaju moznost vyberu poslat do Parcel Shopu uz pri objednavani, tak si myslim ze ti to tam neposlu. oni maju tie procesy automatizovane a neverim ze je tam niekto kto z dorucenia kurierom bude manualne v objednavke prehadzovat z dorucenia na adresu do parcel shopu
Asi by som skusil vypisat normalnu adresu a potom ked bude zasielka na ceste kontaktovat slovensku zak.podporu ci ti to vedia zmenit na Parcelshop. Inac mne prisla zasielka z B24 cez DPD.
Asi by som skusil vypisat normalnu adresu a potom ked bude zasielka na ceste kontaktovat slovensku zak.podporu ci ti to vedia zmenit na Parcelshop. Inac mne prisla zasielka z B24 cez DPD.
Hej takto to riesim zatial. Ak ide DPD/GLS alebo iny normaly kurier neriesim. Problem nastava, ked to ide DHL/SPS a objednavka sa ocitne na Slovensku o 4:00 v noci a hned rano to ide na rozvoz. Uz som skusal dnes, kym to neni na Slovensku nic nevedia menit. Nic len tak nahlas rozmyslam, ci si niekto davate posielat do parcel shopu nejakym zapisom adresy. Ved aj DPD ma u nas pickup miesto v tej iste prevadzke ako SPS Tak reku ako zadat adresu, necho to ide rovno do odberneho miesta SPS/DPD. Kurierovi je to podla mna aj lahsie to vyhodit 50 balikov v parcel shope ako kazdy 1 balik obvolavat. No nic, uvidime ci sa mi podari zmenit ten co teraz cakam cez tu zakaznicku linku. Aby to nebolo vsetko jednoduche, DHL baliky vybavuje intime (po novom expressone.sk, ach).
ja mam UPSkara kamosa, takze nemam problem nikdy. ale on je spolahlivy vseobecne, takze s nim nema problem nikto a vsetko si davam dorucit aj tak do prace, kde som vzdy v case dorucovania
Nic len tak nahlas rozmyslam, ci si niekto davate posielat do parcel shopu nejakym zapisom adresy. Ved aj DPD ma u nas pickup miesto v tej iste prevadzke ako SPS Tak reku ako zadat adresu, necho to ide rovno do odberneho miesta SPS/DPD. Kurierovi je to podla mna aj lahsie to vyhodit 50 balikov v parcel shope ako kazdy 1 balik obvolavat. No nic, uvidime ci sa mi podari zmenit ten co teraz cakam cez tu zakaznicku linku. Aby to nebolo vsetko jednoduche, DHL baliky vybavuje intime (po novom expressone.sk, ach).
No to takto nefunguje. Na tie Parcelshopy su limity rozmerove, hmotnostne a pocet balikov, takze ti to dorucia do Parcelshopu, len ked ma volnu kapacitu. A uz vobec nie tak, ze zadas adresu Parcelshopu - na to maju v eshope kvoli tomu zvlastny system, ktory zobrazuje volne Parcelshopy podla vyssie uvedenych kriterii.
fixska Posledne tri objednavky, mesiac, dva dozadu (drobnosti, plaste...) isli cez Packetu, co je na Slovensku byvala Zasielkovna, ale kurierov maju Remax. E-bike pre mamu siel cez DHL Frieght.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čo sa týka výberu, zhruba tie isté značky ponúkajú ako bike24 alebo bikediscount.
https://www.bike24.com/customer-service.html
Nemate skusenosti ako riesia reklamacie garminov ? na 1030 sa mi objavilo take tmave halo / flak v strede obrazovky . Nieje to moc da sa s tym v pohode jazdit ale za mesiac konci zaruka tak sa bojim aby sa ro nezhorsilo a displej neodisiel uplne 🤷🏻♂️
Parcel Shop
mobil 0912 345 678
Janko Hrasko
Slepacia 15
123 45 Kocurkovo
Alebo aky je best practice vypisat adresu? Uz ma nebavi henten SPS kurier (ten nas je tragedia, ine spolocnosti no problem)
Parcel shop mam "pod oknom"
Hej takto to riesim zatial. Ak ide DPD/GLS alebo iny normaly kurier neriesim. Problem nastava, ked to ide DHL/SPS a objednavka sa ocitne na Slovensku o 4:00 v noci a hned rano to ide na rozvoz. Uz som skusal dnes, kym to neni na Slovensku nic nevedia menit. Nic len tak nahlas rozmyslam, ci si niekto davate posielat do parcel shopu nejakym zapisom adresy. Ved aj DPD ma u nas pickup miesto v tej iste prevadzke ako SPS
No to takto nefunguje. Na tie Parcelshopy su limity rozmerove, hmotnostne a pocet balikov, takze ti to dorucia do Parcelshopu, len ked ma volnu kapacitu. A uz vobec nie tak, ze zadas adresu Parcelshopu - na to maju v eshope kvoli tomu zvlastny system, ktory zobrazuje volne Parcelshopy podla vyssie uvedenych kriterii.
fixska Posledne tri objednavky, mesiac, dva dozadu (drobnosti, plaste...) isli cez Packetu, co je na Slovensku byvala Zasielkovna, ale kurierov maju Remax. E-bike pre mamu siel cez DHL Frieght.
Veru nespozoroval, viackrát DPD, 1 x GLS a najnovšie Packeta.