chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
možno maju namysli nejake xc plášte a užšie tam to vidiet.. ja kupujem minion assegai a michelin posledne roky a tiež ziaden problem. Možno je problem vo mne že to mm hadzanie nevidím:)
Mne takto hadzu Ikony 29*2.2 3c exo,povedal by som ,ze sa to zhorsilo po prezuti ,teda zrejma doslo k prepnuti patky...vizualne hadzu vela ,pocitivo ziadny problem.
mam na bajku vpredu aj vzadu tieto Maxxis Ardent 27,5x2,40" EXO TR MTB kevlar. V predu je to Ok, vzadu hadze. neviem o kolko, nemeral som to. najprv som mal podozrenie na problem s rafikom, aj som ho dal 2 x vycentrovat, nakoniec sa potvrdilo to, ze je problem s plastom. nejako to extra neriesim, pocitovo je to neprijemne len pri vyssich rychlostiach aj to hlavne na asfalte, co jazdim malo, dojazdim ho a dalsi bude urcite iny.
No tak páni asi som našiel neduh TUFO XC14, zdá sa že su nepohodlné a docela odskakujúce ked to porovnám s maxxisom. Aby sa dobre fakt bezkonkurenčne gulali (asfalt a tvrdý podklad rovnejší potrebuju tlak okolo 2bar vzadu a 1,7 vpredu (mám 92kg) ale dole kopcom (enduro štýl) im treba dať 1,8 dozadu a 1,5 dopredu a aj to sa mi zdá že skáču viacej. Inak nič, ako riadne bomby som išiel na HT po rockgardenoch a dali to... XC12 sa mi zdá že skáču menej ale to je dojmologia všetko
Čaute páni. Poradíte prosím ohladom XC výberu plášťov?
Bike alma m30 2021 , vidla sid sl select. Ráfiky 25. Od výroby maxxis ikon 2,20 - tie základné bez možnosti na TR.
Chcem prechádzať na bezdušový systém. Určite bude aj dosť asfaltu kde nechcem stratiť rýchlosť, nech s dobre odvalujú.
Rovnako tak hľadám trochu lepšiu priľnavosť v teréne. pomer asfalt teren 50/50
Nebudem jazdit moc extrém skôr vyjazdené lesné cesty či chodníčky, šotolinka. Raz za čas flow trail.
Potešilo by keby neboli moc ťažké. Vidlica bude asi limitujúca, teraz pri obyč ikon 2,2 mam po bokoch 9mm miesta. rozmýšlal som nad
Ikon 2,35 ale tan je o 3mm širší (60mm) na 25 rafiku. Vzadu by to problem nebol. Pripadne aspen alebo rekon?
vopred ďakujem za rady
Ak by niekto chcel vedieť, možno pomôže pri rozhodovaní. Aktuálne jazdím, predný - zadný plášť Onza Porcupine 29x2.4 rozmer etrto 61-622 váha udávajú 850g navážené, predný 883g zadný 846 g čiže v tolerancii +- 8- 10% ako udáva výrobca. Vnútorná šírka ráfkov predné 27.5 mm a na zadnom 25.5 mm šírka plášťa predný 61mm zadný 60 mm. Viem že sa tú moc nejazdí táto značka ak niekto hľadá niečo iné ako Maxxis a Schwalbe .
PS: jazdím okolie MF preferujem odolný plásť s dobrým gripom, slušným odvaľovaním a váha ma až tak neazujíma, Čo mám podmienku, pod 750 gr nejdem, predtým som jazdil od tejto značky Ibex 950 gr predný 914 gr zadný.
Riešil som so SID SL to isté.
Nakoniec som dal racing ray 2.35 na 30mm raf a bolo to ok. Kontaktu zamedzoval aj blatník. Je ale pravda, ze v hnuse som to neskúsil odjazdiť.
Niektoré značky už tak aj predávajú: 2.4 + Sid alebo fox32, ktorá odporúča dokonca max iba 2.3
A čo ny ste mi odporučili na moje jazdení ktoré popisujem vyššie? Do zadu rozmýšľam na Recon Race v 2.25. Dopredu neviem. Už som to tu prelustroval a netusim. Aspen? Cross king?
Pokiaľ ti vyhovoval Ikon tak by som nemenila. Iba kúp TR verziu. Na Ikonoch preteká veľa profíkov vrátane MVDP. Z Maxxis plášťov mi vyhovuje asi najviac a je ľahší ako Rekon Race.
Kristina
Práveže som na ikon ešte nejazdil Je to new bike... čítal som tu že ten ikon v predu moc nepodrží. Čím viac to tu študujem tým viac som stratený.
Záleží kde a ako budeš jazdiť. Ak budeš jazdiť iba sucho a 50/50, kľudne choď do Aspenov. Keď budeš iba čítať a neskúsiš to, tak sa to nikdy nedozvieš čo ti bude pasovať.
Podľa toho čo si písal, že sa chystáš jazdiť IMHO nepotrebuješ plášte s výrazným dezénom. Na tvrdé povrchy a flow traily je IKON fajn. Aspen bude rýchlejší, ale vzadu sa jemný dezén rýchlejšie opotrebuje. Chápem, že MVDP je skvelý technik a zajazdí aj na iných plášťoch ako IKON. Ale poznám XCO bajkerov, ktorí dokážu byť na Ikonoch veľmi rýchli.
Nemusíš sa však držať iba Maxxisu. Celkom fajn je aj spomínaná kombinácia Conti Cross-King/Race King. Navyše dosť ľahká. Pokiaľ máš na blízku Spešl koncept store tak by som ešte zvážila nové plášte Fastrack / Renegate vo verzii Control.
Ale takto by sme mohli pokračovať donekonečna. Niekto ti presne neporadí, pretože nepozná tvoj štýl jazdy. Takže sa pre nejakú TR kombináciu rozhodni a uvidíš. U top značiek zvyčajne neurobíš chybu.
Tommy90 pokial mas v plane jazdit 50% asfalt a ide ti o valivy odpor, tak maxxisom by som sa vyhol.. podla merani patria k tomu najpomalsiemu na asfalte spomedzi velkych znaciek.. volil by som conti, vittorie, pripadne este schwalbe, ale tie nejako otazeli poslednou dobou..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne takto hadzu Ikony 29*2.2 3c exo,povedal by som ,ze sa to zhorsilo po prezuti ,teda zrejma doslo k prepnuti patky...vizualne hadzu vela ,pocitivo ziadny problem.
mam na nich asi 500km zadný 800 predný
Bike alma m30 2021 , vidla sid sl select. Ráfiky 25. Od výroby maxxis ikon 2,20 - tie základné bez možnosti na TR.
Chcem prechádzať na bezdušový systém. Určite bude aj dosť asfaltu kde nechcem stratiť rýchlosť, nech s dobre odvalujú.
Rovnako tak hľadám trochu lepšiu priľnavosť v teréne. pomer asfalt teren 50/50
Nebudem jazdit moc extrém skôr vyjazdené lesné cesty či chodníčky, šotolinka. Raz za čas flow trail.
Potešilo by keby neboli moc ťažké. Vidlica bude asi limitujúca, teraz pri obyč ikon 2,2 mam po bokoch 9mm miesta. rozmýšlal som nad
Ikon 2,35 ale tan je o 3mm širší (60mm) na 25 rafiku. Vzadu by to problem nebol. Pripadne aspen alebo rekon?
vopred ďakujem za rady
PS: jazdím okolie MF preferujem odolný plásť s dobrým gripom, slušným odvaľovaním a váha ma až tak neazujíma, Čo mám podmienku, pod 750 gr nejdem, predtým som jazdil od tejto značky Ibex 950 gr predný 914 gr zadný.
Hej ale on má 120 SIDu. Tá je širšia. Do SID SL by som to nenatlačil
https://www.sram.com/en/rockshox/models/fs-sids-ult-c1
Nakoniec som dal racing ray 2.35 na 30mm raf a bolo to ok. Kontaktu zamedzoval aj blatník. Je ale pravda, ze v hnuse som to neskúsil odjazdiť.
Niektoré značky už tak aj predávajú: 2.4 + Sid alebo fox32, ktorá odporúča dokonca max iba 2.3
Práveže som na ikon ešte nejazdil
Nemusíš sa však držať iba Maxxisu. Celkom fajn je aj spomínaná kombinácia Conti Cross-King/Race King. Navyše dosť ľahká. Pokiaľ máš na blízku Spešl koncept store tak by som ešte zvážila nové plášte Fastrack / Renegate vo verzii Control.
Ale takto by sme mohli pokračovať donekonečna. Niekto ti presne neporadí, pretože nepozná tvoj štýl jazdy. Takže sa pre nejakú TR kombináciu rozhodni a uvidíš. U top značiek zvyčajne neurobíš chybu.