Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
Nevedel som že 70 litrová nádrž je taká rarita
Mam len 60 litrovu, tankoval som 59.
Teraz mám trojročné auto. V techničáku tiež 50l, ale viac ako 42l som ešte nenatankoval a to bol dojazd pod 10km.
Hm ticho závidím veľkú nádrž, lebo jazdím plná - prázdna
Kua, a ja sa teším, že mám naftu znova tesne pod 2€ - v stredu za 1,949 na samoobslužnej
E10 prd vydrží a ak je s olejom pre dvojtakt, tak to je uplná katastrofa
To je zial "problem" softveru. Nektori vyrobcovia to tak naschval nastavuju, ze ked auto zahlasi dojazd 0 km, tak v nadrzi este moze byt aj 5-6 litrov paliva. Proste bezpecnostna rezerva aby clovek neskoncil bez paliva na kraji cesty. A este sa rozdiel medzi realnym stavom v nadrzi a odhadovanym dojazdom zväcsuje ked sa jazdi dynamickejsie - vtedy auto celkom logicky skrati dojazd viac ako pri defenzivnej / konstantnej jazde. Tiez by som sa neodvazil ist na nulovy dojazd, to uz su nervy (ale uz sa mi 2-3 krat zadarilo ist na hranu, tzn. pod 30 km, takze uz z praxe viem, ze sa mozem na dojazd mojho auta spolahnut a ked padne na 50 km, tak su v nadrzi cca 3 litre).
A ad zazimovanie kosacky - najlepsie zazimovat tak, ze sa po poslednom koseni vyleje vsetok zvysny benzin z nadrze + sa nastartuje a necha sa dobehnut kym neskape. Potom treba vymontovat sviecku, vstreknut cez otvor do valca 2-3 ml oleja, pretocit naprazdno, nech sa steny valca a piestne kruzky premazu a potom zas namontovat sviecku. Na jar normalne naliat cerstvy benzin a ide sa.
E10 prd vydrží a ak je s olejom pre dvojtakt, tak to je uplná katastrofa
Ja som moju 15 rocnu Sabo dvojtakt nakopol po zime na prvy krat na E10. Ale je pravda, ze to je nemecky neznicitelny nezmar
No vRajke som si vsimol ze 480 je len 95 al diesel, premiova 100 630 madarskych...