2winprog15:áno,má.Ale zaoberá sa inou tématikou
na čaprnke chcem jazdiť v podstate DIRT,FREERIDE a tieto veci.Je viac typov čaprniek,ako som si všimol.Streetové,dirtové a ešte jedne,ale to sú také hybridy .Na to čo chcem jazdiť mi je lepšie čo?LF alebo Čaprnka(ďalej ako ČPR ). ČPR mi príde,že je ľahšia...ale zas LFko,že viac vydrží...
čaprnka - loobi sa ohýnať a tak ale zasa je to ocelak takže takžší ako dural a má posuvné patky čo je výhodaa taká že nemusiš mať prehadzovačku a tahať na singlespeed
LiderFoX - ten som ete nepočul žeby sa ohol alebo také niečo a nemá posuvne patky a ma špatnejší dizajn
Tak sa rozhodni ako chceš podla toho či tam tu prehadzovačku mať chceš ale ak chceš tak kup LF ja osobne by som radšej kupil ČPR
čaprnky mi viac pridu na street, dirt a pod...
LeaderFox, resp. DirtParade sa mi hodi viac na FR alebo DH cize u mna by to bol jednoznacne leaderfox (dirtparade)...
ja neviem mne sa podarilo asi už všetko čo sa dalo rozbiť tak som rozbil vodlicu RS argyle 318 kluky author a - gang brzdu hydravliku Shimano pedále crankbrothers naboj novatek ale to iba ložiska ale ako ostatńe tak že už nešlo natom jazdiť:D
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na čaprnke chcem jazdiť v podstate DIRT,FREERIDE a tieto veci.Je viac typov čaprniek,ako som si všimol.Streetové,dirtové a ešte jedne,ale to sú také hybridy
LiderFoX - ten som ete nepočul žeby sa ohol alebo také niečo a nemá posuvne patky a ma špatnejší dizajn
Tak sa rozhodni ako chceš podla toho či tam tu prehadzovačku mať chceš ale ak chceš tak kup LF ja osobne by som radšej kupil ČPR
LeaderFox, resp. DirtParade sa mi hodi viac na FR alebo DH cize u mna by to bol jednoznacne leaderfox (dirtparade)...
ja neviem mne sa podarilo asi už všetko čo sa dalo rozbiť tak som rozbil vodlicu RS argyle 318 kluky author a - gang brzdu hydravliku Shimano pedále crankbrothers naboj novatek ale to iba ložiska ale ako ostatńe tak že už nešlo natom jazdiť:D