Predpokladám ze limitka bude na srame axs, a sid odpruženie. Lacnejšia verzia, ak bude, na to som zvedavý. Rám v pohode, len ruší to vedenie bowdenu vonkajšom pri verzii bez axs.
Mate uz nan nejake recenzie ? Je ten jednoprevodnik fakt utrpenie po rovinke ? Za taku cenu som nenasiel nic s hydraulickymi brzdami... Ta vidlica je lepsia ako klasicka pruzinova ? Predpokladam ze ano kedze sa tam spomina hydraulicka patrona a ma aj lockout..
Za podobnu cenu som nasiel len kellys spider bez lockoutu a s kotucami na lanko...
bladerunner pozeral som nejake recenzie na jednorprevodniky niekto si to pochvaluje iny zase kritizuju ze ak sa presuvaju po asfalte/rovinke tak vzhladom na prevodovy pomer to ide pomalsie. Nemam zial skusenosti doteraz som mal 2x9
majooo777 tak toto asi nebude bike na preteky, čiže nepredpokladám, že na takom biku potrebuješ po rovinkách ísť 40...50 km/hod ....akebyže hej, tak si dáš väčší prevodník, ale pochybujem, že toto ťa bude trápiť.....
Tiež mam jednoprevodnik a v pohode na rovinky, 34 vpredu 11 vzadu, nad 36km/h už musíš rýchlejšie krútiť nohami, ale to ani často nechodievam, už 33 je pre mňa celkom makačka isť dlhodobo takže úplne stačí za mňa
Rozsah prevodov je v podstate stále kompromis....a u jednoprevodníkov duplom....a nemôžme u lacného bicykla očakávať rozsah, aký majú bicykle, kde samotné radenie stojí toľko ako celý tento bicykel.....
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.