Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
Tie michelinky iné slicky,len si neviem ani ja predstaviť ako sa dá za.mesiac takto rozslahat pneu bez toho aby si to uvedomil,ešte niekde na kamióne....
Pozrem a ak mám tak pošlem len treba počítať s tým že niekedy je fakt problém sa mu dovolať ani mne sa to niekedy nedarí
ak je to RR z Idanskej v KE tak kontakt mám, robil mi už tretie auto (nie škoda ale koncern)
to bolo na Valečekov post
vikino1 na audi fóre v príslušnej téme najdeš kontakty, ten môj je KE, jeden je na orave a jeden niekde poblíž BA
Btw. zahada je vyriesena, pred mesiacom autorizovany servis vykonal okrem prezutia aj vymenu capov na prednej naprave a zabudol urobit geometriu (sice tvrdia, ze robili ale protokol sa stratil). Kks tu islo o zivot...
V kazdom pripade vam dik za tip.
Tie michelinky iné slicky,len si neviem ani ja predstaviť ako sa dá za.mesiac takto rozslahat pneu bez toho aby si to uvedomil,ešte niekde na kamióne....
Ako nič, keď najazdí veľa... Ja som tiež nechápal a na vlastné oči som videl na nových, pol roka jazdených gumách drôty na vonkajšej strane a na vnútornej v pohode. Geometria ukázala prílišnú zbiehavosť a nejaký minimálny odklon.
Nechapal som, ako je mozne zjazdit do mrtva vnutorne hrany pneumatik. Keby nam hocktora buchla na dialnici, tak to tu dnes zrejme nepisem.
Keby boli tie autorizaky co k comu, pekne odpocitaju pocet otacok pri odkrucani capu a na geometrii mozu usetrit!
Nechapal som, ako je mozne zjazdit do mrtva vnutorne hrany pneumatik. Keby nam hocktora buchla na dialnici, tak to tu dnes zrejme nepisem.
Otcovi takto zodralo gumu, ked tahal karavan. Isli s mamou do Ciech. Jednu (este dobru) sekol kdesi v BA v Raci a potom dosiel domov, ze druha strana mu sfukuje. Kuk, zvnutra zodrata, uz aj nejaky drotik sem tam trcal. Pirelli Cinturato P7. Mal stastie, ze dosiel domov. Bohvie, v com bol problem. Geometria nebola uplne mimo, prives nezvykol pretazovat, duplom ked sli len dvaja...