Kto pouziva, pochvalte sa 😁
Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
Dá sa to pekne ofejkovať. Mám naplánované 2 nové výjazdy do a z BA a 4 výjazdy cca po 80 km po BA tak aby som podopĺňal a rozšíril štvorce. Hádam sa to podarí. Som si to musel naplánovať takto, aby som veľa vecí zbytočne nešiel 2x. Tak v pláne je prísť do BA cez Záhorie a naspäť na Oravu zdlžkou smerom na Komárom a hore na Kremnicu a Turiec 🙂
Ahojte, prepojil som stravu so statshunters, nahralo mi vsetky aktivity, ale aj napriek tomu mi heatmapa ukazuje len moju prvu aktivitu. Dal som to cele nahrat viackrat, zmenil som aj sukromie na strave a vsetky su verejne ale heatmapa mi stale ukazuje len prvu jazdu na mape aj napriek tomu ze vsetky aktivity tam su nahrate a vidim ich. Neviete poradit co by mohol byt problem? Nestretol sa s tym uz niekto?
Edit
Tak pomohlo az manualne “update acitivity precision” kazdej jednej aktivity.
Som pre tu srandu pozrel a vcera som zjavne zasiahol do stvorca v nationalpark donauauen, takze este stvorec na ivanskej ceste a s 15x15 mozem hunterovanie ukoncit
Ukoncit pri 15x15? Ale no...hadam to nevzdas tak skoro
Mne do 27x27 chyba uz len vyjazd po dedinach kusok za Kyselicou a na 28x28 este jeden medzi Kuchynou a sedlom Cermak.
Dalsi progres si bude vyzadovat vyjazdy asi uz len dlzky nad 100km
Je to zaujimave. Mozno to podpori moje cestovatelske chutky. Zatial max sq: 5x5 a max cluster: 61. Chyba mi tam vela jazd z cias, kedy som este stravu nepouzival a neviem ci ich tam budem dohravat manualne.
Kazdopadne sa budem snazit trasy planovat tak, aby som vyplnil biele miesta.
To nedava zmysel . Co ak sa prestahujem ? Mam svoje predosle jazdy zmazat, aby sa nezaratavali ? Ludia zijuci na brehu velkych jazier maju byt limitovani vodou ?
Jedine 3 pravidla maju vyznam..1. zaznamenana trasa musi byt prejdena vlastnou silou 2. zbytocne neohrozit svoj zivot. 3. respektuj pravo na sukromne vlastnictvo/ochranu prirody a pod. , inymi slovami neliezt tam kde je to zakazane.
To nedava zmysel . Co ak sa prestahujem ? Mam svoje predosle jazdy zmazat, aby sa nezaratavali ? Ludia zijuci na brehu velkych jazier maju byt limitovani vodou ?
Jedine 3 pravidla maju vyznam..1. zaznamenana trasa musi byt prejdena vlastnou silou 2. zbytocne neohrozit svoj zivot. 3. respektuj pravo na sukromne vlastnictvo/ochranu prirody a pod. , inymi slovami neliezt tam kde je to zakazane.
Keď sa presťahuješ, tak budeš budovať 2. max square a vyhrá ten čo bude mať najviac štvorcov veľkosti 50x50 Tak si ho budú budovať na opačnú stranu alebo sa presťahujú iba kvôli tomu Mazať nemusíš nič, len si na stránke jednoducho vyfiltruješ jazdy začínajúce v jednom ohraničenom regióne, mne sa takto max sq scvrkne z 13x13 na 10x10 a mapa sa vyčistí. A opakujem o nepísanom pravidle ktoré som niekde na fórach zachytil, moje slovo nie je sväté
max sq je max sq - nijako na neho nemá vplyv bydlisko. Ja mám napríklad max sq, akokoľvek malý, úplne mimo mesto, keďže začiatky trás mám menej variabilné a až v lese sa výjazdy rozťahujú do šírky. Na iné smery mám v mape biele výkusy, nakoľko do tých miest nemám dôvod jazdiť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nacitas GPX subor, vlavo kliknes na ikonku stopiek a pokracujes..
Edit
Tak pomohlo az manualne “update acitivity precision” kazdej jednej aktivity.
Mne do 27x27 chyba uz len vyjazd po dedinach kusok za Kyselicou a na 28x28 este jeden medzi Kuchynou a sedlom Cermak.
Dalsi progres si bude vyzadovat vyjazdy asi uz len dlzky nad 100km
Kazdopadne sa budem snazit trasy planovat tak, aby som vyplnil biele miesta.
Eventualne aj to bude cesta, ked zokruhovane vyjazdy budu prilis casovo narocne.
ci ked budem jazdit viac inde ci sa zrazu presunie
Keď sa presťahuješ, tak budeš budovať 2. max square a vyhrá ten čo bude mať najviac štvorcov veľkosti 50x50