imajoros ... prečo sprostosti?
Výrobcovia dávajú tie vetičky a upozornenia z nejakého dôvodu... že ti to nevedia garantovať. Keď kupuješ dom na kľúč, tiež tam máš takéto všelijaké vetičky - doteraz ale ich nebolo treba využívať (okrem štátnych tendrov

) - ale rast cien teraz núti jednotlivé strany odstupovať od zmlúv, resp. meniť tieto zmluvy za pochodu, aby sa vôbec dali realizovať. S bicyklami je to tak isto, s autami tak isto - niečo ti garantujú, iné nevedia - upozornia na tento fakt.
potkanko007 tu niečo splieta o obchodníkoch - čo si myslíš, že tí menia
komponenty na bicykloch a domov si berú lepšie. Alebo na autách

? ...
imajoros ... a to že ty si nenašiel bajk tvojmu vysnenemu podobný ... nuž ja ti neviem, kde je chyba, keď na celom svete existuje iba taký jeden jediný. Strašne precenuješ technické parametre. Poznám dospelého chalana, čo vynadal po pretekoch tatkovi - sponzorovi, že mal zlý bajk (specialized na karbóne) a preto ich predbehol iný chalanisko na komerčnom bajku za 700 eur s pružinovou vidlou (kellys spider) - bavil som sa veľmi, musím priznať. Jazda na
bicykli je o emociach z jazdy, o stope, únave, kyseline mliečnej a nie o onnanii nad farbou či komponetami bicykla. Znova tvrdím, podobných
bicyklov je na svete dosť a je iba v hlave každého z nás, či si tú radosť z jazdy dokáže vytvoriť v sebe. Sú ľudia, či pijú iba jednu značku piva, jednu značku kávy, jedine ich auto je najlepšie, ich frajerka je najkrajšia, ich decko najinteligentnejšie a pod... ale to nie je problém výrobcov, to je problém toho jedinca. Toto hľadanie dokonalosti medzi bicyklami (alebo iným) - hľadanie svätého grálu je úplne nezmyselné. Ak si ale niečo chcem kúpiť a páči sa mi to, tak sa nemusím obhajovať, že iné podobné neexistuje. Normálne chlapsky poviem - tento sa mi páči (lebo pre mna je výbava, geometria, znacka, farba ideálna) a tým to končí. Ale vravieť, že iný "podobný" neexistuje?! A práve chlapci z Hrádku asi patria medzi tých, čo to nevedia posúdiť - lebo veď to je ich práca - predávať iba to svoje, majú
bicykle len aby ich mali a čo oni vedia o vození sa