Bike je z dielne EBSbikes Kyoto, takze asi je pre Japoncov workoholikov, aby aspon cestou do/z prace zazili nejake dobrodruzstvo
V Japonsku, Singapure a Malajzii su mini velo biky dost popularne. Ale s rovnymi rajdami. Je to kvoli lepsej obratnosti v preplnenych mestach, a ze im zaberie ovela menej miesta v malych bytoch.
male kolesa neznamenaju maly bicykel, @TNM ma pravdu s obratnostou, oproti 700C je to v meste o dost lepsie
napr Velo Orange odporuca toto:
Since the sizing is a bit less-than-traditional, we generally suggest folks that are 5'6" (168cm) and under go with a Small, and folks between 5'6" and 6' (183cm) go with a Large. If you're 6'1" to 6'4" (193cm), go with a XX-Large.
Logika - rozbijem si predne koleso, tak prerobim zadne.
BTW co tym dosiahol? Keby tu prednu polovicu kolesa mal na vahadle a tlacenu smerom dole, takze ked nim zide z obrubnika, tak by islo hned na zem, tak by som to chapal. Ale takto tam tak ci tak ma naraz, ked mu spadne zadna polovica kolesa z obrubnika na zem. A nema koleso vacsiu pevnost, ked je v kuse, ako ked je takto rozfaklene na 2 casti?
Ten bike s polovicami kolies vam predpokladam podstrkuje youtube, ako aj mne stale...
Pravym bicyklovo-orientovanym sledovacom ale youtube ponuka aj video s replikou takehoto celoodpruzeneho (doslova, lebo tlmenie nema) stroja z konca 19-teho storocia: copyrightimages.squarespace-cdn.com images.squarespace-cdn.com
Je to zaujimave po mechanickej stranke. Tu je video: Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
by som tam tie autoškoly zavrel
toto dnes bolo v spravach, ze tam nalievaju aj 15 rocnym
Mini raketa a veľké bléééé
To je adventure gravel do roboty a do mesta na kavu?
Na úchyt ležmo, ako na časovkárskom? či na príslušenstvo ako svetlá, mobily, tablety atď.
https://ridefarr.com/product/farr-aero-gravel-alloy/
V Japonsku, Singapure a Malajzii su mini velo biky dost popularne. Ale s rovnymi rajdami. Je to kvoli lepsej obratnosti v preplnenych mestach, a ze im zaberie ovela menej miesta v malych bytoch.
napr Velo Orange odporuca toto:
Since the sizing is a bit less-than-traditional, we generally suggest folks that are 5'6" (168cm) and under go with a Small, and folks between 5'6" and 6' (183cm) go with a Large. If you're 6'1" to 6'4" (193cm), go with a XX-Large.
BTW co tym dosiahol? Keby tu prednu polovicu kolesa mal na vahadle a tlacenu smerom dole, takze ked nim zide z obrubnika, tak by islo hned na zem, tak by som to chapal. Ale takto tam tak ci tak ma naraz, ked mu spadne zadna polovica kolesa z obrubnika na zem. A nema koleso vacsiu pevnost, ked je v kuse, ako ked je takto rozfaklene na 2 casti?
hups
Pravym bicyklovo-orientovanym sledovacom ale youtube ponuka aj video s replikou takehoto celoodpruzeneho (doslova, lebo tlmenie nema) stroja z konca 19-teho storocia:
Je to zaujimave po mechanickej stranke. Tu je video:
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down