Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
ked vidim tu mapu - od kubinskej sa jazdi krasny hreben a potom sa pri tej chate zide dole zosupom na cestu. preco sa nejazdi aj dalej? je tam daky masaker?
Oficiálne cyklotrasa ide od tej chaty dole ako píšeš. Preto je aj na mape tak ze aby neboli nejaké problémy. Ale chalani čo to poznáme a ak sa niekto pridá k nám chodíme až na prislop po hrebeni.
No to áno je značená len myslíme, teda ak som dobre pochopil chatu už skoro pri príslope a od nej sa dá ísť buď stále hrebeňom alebo cyklotrasou ktorá je značená a ide dole po takej kamennej ceste a potom sa zíde na tú lesnú cestu po ktorej sa dá dostať na prsilop alebo keď sa odbočí v pravo znova smerom na kubinsku.
myslel som tuto cast https://sk.mapy.cz/s/kusupupume ano znacena cyklo ide dole. ale ani podla heatmap to dalej nieje nejak extra casto jazdene cez Prislop - preco? koli tazsiemu terenu? na mape nevidim ziadne chko ani nic podobne koli comu by sa tam nesmelo.
zihadlo 5 mam na teba dotaz, ako je najlepsie ist z Kubina ku zjazdovke bajkom? asfalt ci po zelenej je to slapatelene?
a z Hole na Prislop po cervenej sa oplati?
Po zelenej sa dá, jeden strmáčik tam je nad záhradkami, alebo potom cez istebné po modrej... Po zelenej chodiveam vačšinou dole
Ešte pekná cesta je cez záskalie po žltej, ale výjdeš vyššie ako ku vlekom...
ako bolo popísané, da sa zelená aj, žltá od zaskalia, po zvažnici, ta je strmá ale šlapatelná celá, zelená jeden strmík ale da sa obísť šlapatelné na 170tepof na 50 metroch potom pekne až ku spodku pod zjazdofku a po ceste až na vrchol minčolu.. hreben červená fajn , chodníček čučoriedkový, neskor zvážnica po sedlo príslop....
pjekná príroda, hore maš starú chatu na pivko aj jedlo....potom na vrchol pol hodinka
Zdravím, koncom augusta budem pravdepodobne pri Dolnom Kubíne, rozmýšľam o tom ísť hore od Oravského Podzámku cykloktrasou, potom červenou po hrebeni až na Kubínsku Hoľu, prípadne Minčol. Bade ty si to teraz šiel opačným smerom, je to zjazdné? Prípadne šiel tam niekto v poslednom čase, je to ok? Viem, že ste to teraz riešili, len niekedy jeden smer je v pohode, druhý len o tlačení.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Oficiálne cyklotrasa ide od tej chaty dole ako píšeš. Preto je aj na mape tak ze aby neboli nejaké problémy. Ale chalani čo to poznáme a ak sa niekto pridá k nám chodíme až na prislop po hrebeni.
https://www.cykloserver.cz/cykloatlas/#pos=49.284157P19.301034P14@b=2
Dobre vedieť 😉
a z Hole na Prislop po cervenej sa oplati?
Ešte pekná cesta je cez záskalie po žltej, ale výjdeš vyššie ako ku vlekom...
pjekná príroda, hore maš starú chatu na pivko aj jedlo....potom na vrchol pol hodinka