Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na spätnú väzbu od zákazníkov. Všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy nájdete tu: https://www.mtbiker.sk/forum/o-mtbiker-sk/mtbiker-shop-t44381.html
lapaloma na Tvoj prípad si pamätám, bol to fail, napravili sme. Ak si vezmem, že aktuálne denne vybavíme 20-30 predaných bicyklov tak ak v týždni pri cca stovke bikov, čo odídu je s jedným/dvoma problém, máme mesačne pri cca 400 bicykloch do 10 bicyklov s problémom (reálne možno aj menej, lebo cez predajne, kde ide toho tiež veľa vieme riešiť nedostatky na mieste). Teda 8-10 ľudí max, ktorých musíme "vybaviť" a doriešiť je malé percento vybavených vecí. Kompletné bicykle sú najkomplexnejší a najzložitejší produkt, ktorý predávame, takže samozrejme najviac problémov riešime práve s nimi. Je to teda troška aj daň za množstvo a tlak na servis/skaldací team. Ak by to bolo tak, že riešime problém s každým druhým bicyklom tak samozrejme adekvátne reagujeme. Ešte krátko skočím k tomu, že pri preprave tiež dochádza určite k nejakým problémom, ktoré sa prejavia v nastavení, niekto to vyrieši doma, niekto s nami, takže možno reálne máme aj troška väčší problém ako registrujeme ale určite to nie je plošne zlé aj keď sa nájde množina ľudí, ktorí mali pri kúpe biku problém.
EDIT: tak za prvé 3 minúty som zistil, že sa jedná o prehadzovačku, ktorá bola vo výstavnej sade, teda prvá várka v promo balení na predajne. My sme to následne naskladnili ako samostatné produkty, preto to neoriginálne balenie. Tam došlo aj k chybe, že diely patriace k prehadzovačke sa museli naskladniť do balenia inej položky. Takže aspoň vysvetlenie, ohľadom riešenia sa ozveme v stredu.
Ten náboj ešte preverujeme ale určite je to na reklamáciu. Ak chceš vymeniť cele koleso ako píšeš, môžeme spraviť zápočet hodnoty vadného kolesa voči kusu, čo by si verím u nás vyskladal, kúpil. Napíš mi na [email protected] aby sme to nejak doriešili, predsa len, toto nebude uplne štandard riešenie.
samozrejme clovek nevidi co sa prave na druhej strane deje a niekedy nemusi byt komunikacia idealna - ale urcite MTBiker nieje obchod ktory by hral mrtveho chrobaka ked nastane problem.
napr. mi teraz prisli vyreklamovane vobec nie lacne kluky - za tyzden ! - cakal som ze to bude trvat mesiac a aj tak sa to zvali na utahovaci moment, tak som rychlo kupil ine a ani nedufal - ale vybavene k spokojnosti a som prekvapeny rychlostou. takze
Toto:
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/cyklopocitace-a-gps/prislusenstvo-a-drziaky/garmin-snimac-rychlosti-2-ant--a-ble.html?itm_medium=forum#description
Vdaka.
edit; aha, vy tam mate to iste 2x, raz za 17e a raz za 13.50e .. no pekne
Castelli Summer čiapka pod prilbu, čierna
22,99 €
ale vzdy, ked dostanem email od mtbikera, ze mam tieto 3 moznosti, tak mi pride na mysel, ako Dwayne Johnson aka Beck, vo filme Vitajte v dzungli, vravi: "mas tieto tri moznosti .. 1) .. atd" a bojim sa