Ženy furt len centimetre centimetre ,no kukaj akú parádu spravia dva milimetre.
Konkrétne o dva 2mm širšie plášte - Conti Grandprix 5000s 700X30
Btw po vonku behá viac šedých Canyonov ako čierno červeno bielych Kellysov.
Vraj len mŕtve ryby plávajú s prúdom
Takže Super Record 12s mechanika, ráfikové brzdy, galusky a custom chróm lakovanie
Nedávno doskladaný, dnes jedna z prvých jázd a hneď ma 5km od domu dala dole dôchodkyňa na aute...bicykel vyviazol relatívne bez škody ale plánoval som urobiť krajšie fotky. Nabudúce Radenie je fantázia, rýchlosť a presnosť ako Di2. Vážené bez pedálov 7.02kg, po plánovanej výmene kolies to pôjde pod 6.8kg, podložky ešte pôjdu preč tiež.
Zdravím,tento mesiac je rok tomu,čo sa v rámci času venujem rekreačne tomuto krásnemu športu,tak sem posielam svoj prvý bike,taká šunečka osemkolečko 🙃 najazdené mám cez 7000 km,na Stravu som sa dostal kde mám momentálnych 3500 🙂 okolie mám pobehané,ale tento typ som na ceste ešte nevidel,asi vieme prečo 🤷🙂
Vidlu by som ešte prekusol aj keď je očividne z iného bicykla a trochu päsť na oko, ale na takéto presúvadlo prečo nie.
Viac mi tam ale vadia tie extrémne dlhé bovdeny od riadítok, tými sa teda nešetrilo
Vraj len mŕtve ryby plávajú s prúdom
Takže Super Record 12s mechanika, ráfikové brzdy, galusky a custom chróm lakovanie
Nedávno doskladaný, dnes jedna z prvých jázd a hneď ma 5km od domu dala dole dôchodkyňa na aute...bicykel vyviazol relatívne bez škody ale plánoval som urobiť krajšie fotky. Nabudúce Radenie je fantázia, rýchlosť a presnosť ako Di2. Vážené bez pedálov 7.02kg, po plánovanej výmene kolies to pôjde pod 6.8kg, podložky ešte pôjdu preč tiež.
Len pozeram ze patka prehadzovaca je len pre saltre Shimano typu Direct Mount, kde sa demontuje B-link
Pätka je Sigeyi a funguje perfektne. Prečo výrobca udáva použitie iba pre Shimano netuším. Možno nevedia že aj Campagnolo 12s šaltre sú použiteľné ako Direct Mount
Zo Super Record šaltra sa dá rovnako odobrať B-link, prestavba na DM je v Campy návode. Musel som ale dokúpiť sadu pozičných skrutiek https://glorycycles.com/campagnolo-12-speed-rear-derailleur-screw-set/ a namontovať tú úplne vľavo.
Pätka je Sigeyi a funguje perfektne. Prečo výrobca udáva použitie iba pre Shimano netuším. Možno nevedia že aj Campagnolo 12s šaltre sú použiteľné ako Direct Mount
Zo Super Record šaltra sa dá rovnako odobrať B-link, prestavba na DM je v Campy návode. Musel som ale dokúpiť sadu pozičných skrutiek https://glorycycles.com/campagnolo-12-speed-rear-derailleur-screw-set/ a namontovať tú úplne vľavo.
Ono ten prehadzovac je takto uz od oka prilis vzadu - salter Campagnolo ma geometriu pre montaz na klasicku patku. Ale ked si spokojny, tak je to potom v poriadku
arpix Prepáč ale mýliš sa V tomto ohľade som detailista a pred kúpou pätky dosť zisťoval, nešiel som naslepo.
Príliš vzadu nie je, je tam kde má byť, pretože táto pätka spĺňa rozmery požadované Campagnolom v návode (strana 6).
Campagnolo 12s má geometriu aj na klasickú montáž, aj Direct Mount (strana 7).
arpix Prepáč ale mýliš sa V tomto ohľade som detailista a pred kúpou pätky dosť zisťoval, nešiel som naslepo.
Príliš vzadu nie je, je tam kde má byť, pretože táto pätka spĺňa rozmery požadované Campagnolom v návode (strana 6).
no akurat som to pozeral na stranke vyrobcu-si ma predbehol..
Ok beriem, ale aj tak to aspon z tej fotky posobi nestandardne
Apropo povodna patka, co bola k ramu ti nevyhovovala, ked si menil?
Každý DM šalter pôsobí neštandardne oproti pôvodnému uchyteniu, pozri si fotky Sigeyi so Shimano
Dôvodov na výmenu bolo viacero. Hlavne ten že Canyon nevedel potvrdiť vhodnosť No.25 pätky na 12 rýchlostnú Campu, pretože sa v takej zostave Aeroad nepredával. Po premeraní pätky bola máličko mimo Campagnolo toleranciu (už presne neviem ktorý rozmer). Aj keď možno by to fungovalo...
No a ďalej nízka hmotnosť a vyššia tuhosť Direct Mount pätky. Keď pridáš absenciu toho jedného kĺbu, tak je to celkovo tuhšie a tým pádom vraj aj presnejšie a rýchlejšie radenie. Okrem ušetrených gramov
Prehadzovac radi presne a dobre. Len som nevedel prist nato co tak jemne a nepravidelne vrci. Robia to tie plastove kolecka v prehadzovacke. Moze byt pricina ze je to krive mimo os pastorkou? To vrchne koliecko hned pod kazetou. Ale mam pocit ze treba zrovnat patku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Konkrétne o dva 2mm širšie plášte - Conti Grandprix 5000s 700X30
Btw po vonku behá viac šedých Canyonov ako čierno červeno bielych Kellysov.
Nedávno doskladaný, dnes jedna z prvých jázd a hneď ma 5km od domu dala dole dôchodkyňa na aute...bicykel vyviazol relatívne bez škody ale plánoval som urobiť krajšie fotky. Nabudúce
Čierne bowdeny a vidla neboli?
/
Mne skor vadi ta kombinacie firiem na rame a vidlici. - ale neber smrtelne vazne.
Viac mi tam ale vadia tie extrémne dlhé bovdeny od riadítok, tými sa teda nešetrilo
Niéééé... To si ani Kellys nezaslúži!
Nedávno doskladaný, dnes jedna z prvých jázd a hneď ma 5km od domu dala dole dôchodkyňa na aute...bicykel vyviazol relatívne bez škody ale plánoval som urobiť krajšie fotky. Nabudúce
Len pozeram ze patka prehadzovaca je len pre saltre Shimano typu Direct Mount, kde sa demontuje B-link
Ono ten prehadzovac je takto uz od oka prilis vzadu - salter Campagnolo ma geometriu pre montaz na klasicku patku. Ale ked si spokojny, tak je to potom v poriadku
https://www.campagnolo.com/media/files/035_2397_Technical%20manual%20-%2012s_Mechanical%20units%20rear%20derailleur%20-%20Campagnolo_Rev05_07_21_ENG.pdf
https://www.campagnolo.com/media/files/035_2397_Technical%20manual%20-%2012s_Mechanical%20units%20rear%20derailleur%20-%20Campagnolo_Rev05_07_21_ENG.pdf
no akurat som to pozeral na stranke vyrobcu-si ma predbehol..
Ok beriem, ale aj tak to aspon z tej fotky posobi nestandardne
Apropo povodna patka, co bola k ramu ti nevyhovovala, ked si menil?
Dôvodov na výmenu bolo viacero. Hlavne ten že Canyon nevedel potvrdiť vhodnosť No.25 pätky na 12 rýchlostnú Campu, pretože sa v takej zostave Aeroad nepredával. Po premeraní pätky bola máličko mimo Campagnolo toleranciu (už presne neviem ktorý rozmer). Aj keď možno by to fungovalo...
No a ďalej nízka hmotnosť a vyššia tuhosť Direct Mount pätky. Keď pridáš absenciu toho jedného kĺbu, tak je to celkovo tuhšie a tým pádom vraj aj presnejšie a rýchlejšie radenie. Okrem ušetrených gramov