Zvyknem si na to, ci ani nie? Lebo podla mna nie. Z cestaku som zvyknuty na tych 30-35, z mojho 29" HT zase na tych 25-30 (mam tam 32T, takze nad 30km/h sa to uz udrziava tazko) a na e-bajku hoci mam lepsie prevod (38T) ta vaha robi svoje a tahat nad 25km/h je uz namaha pri tej vahe.
Viem aka je legislativa a ze a tom nic nezmenim(e), skor ma zaujima, ci je vobec niekto kto jazdi trosku viac, presuva sa po nudnych asflatoch a odolal pokuseniu ist rychlejsie ako 25km/h.
Musis viac tocit nozickami ako 80 otacok za minutu.
A nemam v tom motor, aby bolo jasne 😉
Sak pockaj, ked mi daju dlahu dole z ruky...vyskusam to na cestaku, 52-15 je cca rovnaky prevodovy pomer, som zvedavy kolko na tom pojdem.
Cube chválim 👍 Mal byt aj nejaky Speedbox 1.0B, ktorý sa dá ovládať aj cez app. Ale je aj drahší. Inak si asi prvý čo ma čip v Smart Systeme. Uvidím ešte, nechcem to riešiť hneď, možno neskôr. Spratalo sa ti to Ok pod ten plastový kryt? Ako je to s tým odpočítavanim na konci jazdy? Plus, ukazuje Ti to potom vo Flow apke normálne rýchlosti atd? Dik
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Btw co som videl to vyzeralo, ze ich zastavovali mimo oficialnych ciest, cize zrovna tam, kde tie odblokovane stroje pouzivat mohli.
Ak si ich preklopíme do sveta klasických bajkov - cez 25km/h je smŕŕŕťťť (nielen cukor), tak cyklistika ako šport musí prestať existovať.
Testovacie zariadenie je poriadny hi-tech. Som zvedavý či to ten "skúšobný technik" aspoň vie zapnúť....
svatá pravda
Cyklochodníky, hrádze etc sú samozrejme problém. Ale to nie je iba problém ebajkov. Koľko žiletkárov naháňa na hrádzi komy? A tí sú oveľa rýchlejší, nebezpečnejší a bezohľadnejšií ako ebajker idúci 30 km/h. Ja sa takým miestam vyhýbam. Nenaháňam komy ale otravuje ma pokrikovať stále po niekom kto sa tam potĺka a v počte jeden kus dokáže zabrať 3m širokú cestu. Na cykloceste či hrádzi by som sa zameral skôr na žiletkárov. Tam je vysoký predpoklad, že nejazdia 25 km/h. A Strava by mala zakázať komy na cyklotrasách.