Zhanam si na bike nejake dobre kotuce. Mali by mat minimalne velkost 180mm a vecsie.
Mam bike CTM Zephyr plus disc a stare kotuce co mam tak zadny som nechtias trosku ohol preto mam dvovod si kupit niejake ine popripade vecsie a lepsie
Na bike casto nejazdim takze mi netreba nejake extremne kotuce na kvalitu brzdenia ... mam predstavu o nejakych takych do zlata bliskacich kotucoch ak nieco take je
Do zadu chcem kotuc 180 (alebo uz dat rovno 203 ?) a dobredu chcem 203.
Teras na bikoch mam 160 kotuce a treba mi presny zoznam toho co mi presne treba pls bolo by to od vas fajn
potrebuješ kotúče a príslušné adaptéry. čiže 1x kotúč 203mm, 1x adaptér predný 203mm, 1x kotúč 180mm, 1x adaptér zadný 180mm
a už sa mi nechce to viac rozoberať, zapni aj svoj mozog...
potrebuješ kotúče a príslušné adaptéry. čiže 1x kotúč 203mm, 1x adaptér predný 203mm, 1x kotúč 180mm, 1x adaptér zadný 180mm
a už sa mi nechce to viac rozoberať, zapni aj svoj mozog...
OK co najskor sa mrknem ci sa tam kotuc 180 zmesti spravim aj foto popripade ... a mohol by si mi este dat aj linky na tie produkty dik
Do zadu chcem kotuc 180 (alebo uz dat rovno 203 ?) a dobredu chcem 203.
Teras na bikoch mam 160 kotuce a treba mi presny zoznam toho co mi presne treba pls bolo by to od vas fajn
ak chceš na tej XCR vidlici aj jazdiť tak tam nechaj pekne 160mm ak chceš aj sem-tam jazdiť ešte 180 ako tak ale ak ho chceš len ukazovať potom dávaj 203mm
sry ale tomu co je v cervenom dom slabo porozumel
Noo tak nadtim som neuvazoval ... ale zase nemam prachy na novu vydlu alebo aspon prekupenu to by mi ju musel dakto poradrovat ...
stale vsetko ma nevyhody ... ale ja na zjazdy nechodim a ani nejazdim tak rychlo aby som vytvaral nejaky tlak na zlomenie ale vsetko je otazne aj za klasickeho to moze uzrvat noo teras neviem
Ci radcej nekupovat uz jazdene ?
Mozu byt ?
A jak si spominal ze ta vidla je slaba na vecie kotuce tak kebyze kupit tuto SR Suntour Durolux 20TS, model 2008 ? Zvladla by tato vydla uz aj 203mm ?
Daj im pokoj. Tie su na image, nie na brzdenie.
Ked si si neprecital celu temu tak tu nepis ja prave ze chcem kotuce na image a nie na brzdenie
Super tak ich vezmem ...
A jak si spominal ze ta vidla je slaba na vecie kotuce tak kebyze kupit tuto SR Suntour Durolux 20TS, model 2008 (nova) ? Zvladla by tato vydla uz aj 203mm ?
Alebo Rockshox Recon 351 U-turn ? (tato je jazdena)
> tak nevymýšlaj kúp už tie 180 rotory + zadný 180mm adaptér a bež frajeriť
lapiere - 2sekundy