Trestami nic nezmenis /hlavne nie veci co sa deju pod vplyvom alkoholu/, staci pozriet do Ciny, do historie inych narodov, atd. Tresty byvali niekde velmi brutalne. Najdi si napr. taviu ciapku.
ked uz argumentujes videom, tak si ho pozri aspon poriadne. Cely ten prelet svietia brzdove svetla - vdaka tretiemu hore na hrane je to dost jasne vidiet. Ak taketo nieco tresnes, vyznieva cokolvek co povies nedoveryhodne...
Ten bus mozno bude aj "pricinou", keby tam nebol tak by to mozno aj ustal, tuto tipujem ze si ho neskoro vsimol, aby ho nezobral celne tak sa zacal tlacit doprava a vysledok uz bohuzial pozname
Ale ano, tak klasicky, stacilo by aby sa tam ten bus bol trochu neskor a tych ludi by ochranil. Alebo aj nie vletel by do zastavky este skor...
všade sa operuje, že dýchol, ale ktovie či nemal aj nejaké drogy.. lebo to chovanie a jazda by napovedali, že by tam mohlo byť aj viac ako "iba" 1,5 promile
fokel: asi tak to bude, bus mal v ceste, tak to poslal medzi stlpy, kde casto ludia stoja (je to mimo zastavku) , ten musel ist strasne rychlo, ked este aj skoncil hentam hore
JoNesbo: skor casto pije, agresivne chovanie u takych ludi je bezne
tak to je všetko individuálne, ale drogy by som úplne nevylučil v dnešnej dobe... ono nemal vek, že keď si vypiješ nutne sa potrebuješ hrať na šumachera.. ani tam nemal čajočku, že by sa potreboval predvádzať
Trestami nic nezmenis /hlavne nie veci co sa deju pod vplyvom alkoholu/, staci pozriet do Ciny, do historie inych narodov, atd. Tresty byvali niekde velmi brutalne. Najdi si napr. taviu ciapku.
trestami nič nezmeníš? a to ti kto povedal?Slováci sú genetickí ožrani tu nič iné ako tvrdá represia nepomôže.
si pozri aké tresty sú za jazdu pod vplyvom.samé podmienky.
bodovy system je ok pre tych co jazdia pravidelne rychlo, ale najhorsi je alkohol za volantom, kto nafuka automaticky zobrat vodicak, nidky viac uz ho nedostane, hotovo dojazdil si....a to hovorim ako ten co to ma v rodine, mojmu fotrovi aj bratovi zobrali vodicak za alkohol, vdakabohu ani jeden z nich nema tendenciu si ho obnovovat, ta moznost by tu nemala ani existovat.
triki: aky trest tomuto soferovi vrati zivoty 4 nevinnych obeti ? Aky trest zabezpeci, aby sa nieco taketo zopakovalo ? Ved alkohol/drogy odburavaju vsetky zabrany. Vodicsky preukaz nie je potrebny, aby si toto sposobil, na to potrebujes bezin/naftu Este raz, ziadna hrozba trestu tomuto nezabrani. Naozaj si nastuduj historiu, aby si chapal. V Cine je za korupciu casto trest smrti. Myslis, ze to ludi odradi ?
to skôr tá vec o ktorej sa hovorilo, že by si musel fúkať v aute pred jazdou a keď nafúkaš, nenaštartuješ, i ked v praxi si to neviem predstaviť... na bežný život dosť otravné... v česku majú práve dosť veľa recidívy, že stále šoférujú tí čo už nemajú papiere a dosť často ich potom naháňa polícia a v konečnom dosledku vytvárajú zbytočné riziko ostatným účastníkom cestnej premávky.. a keď ich chytia, tak ich znova pustia a taký človek znova jazdí
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
bombtrack: ale,ale. Vies o tom, ze ak nafukas, nemusi to byt z alkoholu ? Ked uz, tak jedine odber krvi. A to sa dnes aj deje. A tresty su celkom dost prisne. Lenze povacsine neplatia pre tych "hore" a pre tych, co maju na pravnikov. Procesne chyby sa daju najst vzdy, ze ano.
triki: moj alibizmus ? Takze nevidis kde je problem ? Ok, viac ti k tomu nemam co napisat, nevidis si ani na nos Moja chyba, ze som vobec pisal.
JoNesbo: ved ale ten system, ktory brani nastartovaniu obabre aj male dieta
Zase tu nezacnice "riesit spolocnost a zakony" ako to verejnost robi po akejkolvek tragedii. Volate po represiach a sami na seba si pletiete bic. Doplatite na to sami, ale ti, ktorych sa to tyka najviac, vyviaznu bez trestu aj potom. Prikladov sa da najst dost.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To som v pláne nemal, na flamy je tu skôr on ale ak to tak vyznelo tak ma nahlás, s pokorou ban prijímam
ten plaš politikov mi leze na nervy.dávno to mohli zmeniť.tresty sú fraška.auto je zbraň a tak to treba aj trestať.
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/300474-video-mame-k-dispozicii-zabery-ako-vodic-narazil-do-cakajucich-ludi-na-zastavke-v-bratislave
ten plaš politikov mi leze na nervy.dávno to mohli zmeniť.tresty sú fraška.auto je zbraň a tak to treba aj trestať.
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/300474-video-mame-k-dispozicii-zabery-ako-vodic-narazil-do-cakajucich-ludi-na-zastavke-v-bratislave
ked uz argumentujes videom, tak si ho pozri aspon poriadne. Cely ten prelet svietia brzdove svetla - vdaka tretiemu hore na hrane je to dost jasne vidiet. Ak taketo nieco tresnes, vyznieva cokolvek co povies nedoveryhodne...
Ten bus mozno bude aj "pricinou", keby tam nebol tak by to mozno aj ustal, tuto tipujem ze si ho neskoro vsimol, aby ho nezobral celne tak sa zacal tlacit doprava a vysledok uz bohuzial pozname
Ale ano, tak klasicky, stacilo by aby sa tam ten bus bol trochu neskor a tych ludi by ochranil. Alebo aj nie vletel by do zastavky este skor...
stacilo by keby nepil resp. si domov zavolal taxik.
tak to je všetko individuálne, ale drogy by som úplne nevylučil v dnešnej dobe... ono nemal vek, že keď si vypiješ nutne sa potrebuješ hrať na šumachera.. ani tam nemal čajočku, že by sa potreboval predvádzať
trestami nič nezmeníš? a to ti kto povedal?Slováci sú genetickí ožrani tu nič iné ako tvrdá represia nepomôže.
si pozri aké tresty sú za jazdu pod vplyvom.samé podmienky.
https://www.aktuality.sk/clanok/bhEz3nl/sef-dopravnej-policie-chce-body-za-dopravne-priestupky-ako-v-cesku/
Čingiz Ajtmatov - Deň dlhší ako ľudský vek 😉
podla tvojho typického alibizmu by sme netrestali za nič.Nemáš deti nemáš strach a ani zodpovednosť.
triki: moj alibizmus ? Takze nevidis kde je problem ? Ok, viac ti k tomu nemam co napisat, nevidis si ani na nos
JoNesbo: ved ale ten system, ktory brani nastartovaniu obabre aj male dieta
Zase tu nezacnice "riesit spolocnost a zakony" ako to verejnost robi po akejkolvek tragedii. Volate po represiach a sami na seba si pletiete bic. Doplatite na to sami, ale ti, ktorych sa to tyka najviac, vyviaznu bez trestu aj potom. Prikladov sa da najst dost.
odobratie auta po jazde pod vplyvom je bezna vec v zahranici