Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftdouble napísal:
vcera kopec vtipných meme dokonca od vysokopostavenzch funkcionarov Ukrajiny a dnes tu na fore stav zurivosti a zachvatu a na Ukrajine aj smutku. Chapem to ako stav bezmocnosti niečo so situaciou urobit. Zvyšujuca sa nenavist voči Rusom a dokonca aj ludom ako ja nijak situaciu nevyrieši. Ale treba tlacit na politikov aby sa začalo vyjednavat o mieri. Lebo Cim tvrdsia odpoved tým nasledne este tvrdši protiutok aby to neskončilo tak že nebude mat kto odpovedat.

kamo teba by som v pohode naprogramoval do Arduino Nano aj s hlasovou syntezou, ta by bola najzlozitejsia ;-]
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 13:21:33
02
arrow_leftfoobar napísal:
double nehnevaj sa, ale ty si fakt dement.... o akom vyjednavani tu stale tocis? uz sa ta tu 30 ludi spytalo, AKO chces vyjednavat s clovekom, pre ktoreho absolutne neplatia ziadne dohody? zobud sa uz konecne!

arrow_leftfoobar napísal:
double nehnevaj sa, ale ty si fakt dement.... o akom vyjednavani tu stale tocis? uz sa ta tu 30 ludi spytalo, AKO chces vyjednavat s clovekom, pre ktoreho absolutne neplatia ziadne dohody? zobud sa uz konecne!

Sorry chlapci, ale musim sa doubleho zastat: Urcite to nie je dement a nie je ani naivny. Fandi rusom zo zistnych dovodov a skryva to za to, ze on je akoze za mier. V case, ked cervena risa ide dole toboganom a v case, ked je uz aj skolkarom jasne, ze rusko nedodrziava ziadne dohody, tak tu bluzni o nejakom vyjednavani. (bol tu pred casom rozhovor s medikom z Lekarov Bez Hranic, ktory vravel, ze dohodnut sa dalo aj s boko haram, aj s talibanom ale s rusmi nie). On velmi dobre vie, ze cestu k mieru je iba vojenska porazka ruska, len nerad vidi tento heartbreaker.
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 13:24:55
06
arrow_leftStax napísal:
a dokola to iste...

Ano kým nepochopíte,že vojnu treba ukončiť za stolom. Chapem,že z Vášho pohladu nevidíte iné riešenie ako prehru Ruska na Ukrajine ale to znamena jadrovu vojnu. Čiže situaciu,že o rok tu nebude žiŤ nikto z nás? To je riešenie? Alebo čo čakáte od toho ak padnu rakety na Krym? že ako Rusi odpovedia? Bielou vlajkou?. Tu musia velky geopoliticky hráči ako Usa,Čina, Europa tlačiť nato aby sa zastavili boje. Prosím aspon sa zamyšlajte nad tým , nemusíte mat nato nazor ako ja. Ved všetci chceme žiť.
Nehnevajte ale ja Rusom určite nefandím. Akože mam fandit tomu ako rozbili celu Ukrajinu a kolko civilistov dnes pozabijali. ŽE táto vojna ekonomicky ničí EU? Rozdiel medzi Vami a mnou je vtom,že nefandím ani tomu ako včera Ukrajina vyhodila most do vzduchu a zabila troch Rusov lebo ako vidíte má to svoje nasledky. Ved to su tiež ludské životy. Nenavisť plodí len nenávisŤ nič dobré z toho nebude. Som pesimista takže ma napadajú rozne zle scenare a tiež mam rodinu ako viacerí a chcem aby moje deti vyrastali aspon v takom svete aky som zazil ja a nie v chudobe a vojne a myslím, že toto chcete viacerí.

Naposledy upravil double dňa 10.10.2022 - 13:36:48, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 10.10.2022 - 13:26:43
01
a dokola to iste...
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 13:30:27
08
double uz konenc povedz, ako to teda mierovo vyriesit. Zatial len dristas prazdne frazy
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 13:34:47
01
double ty si proste ko.k.o.t.A korunovaný.Keď ti niekto bude každý deň znásilňovať ženu a ty sa budeš na to musieť pozerať tak potom kludne vyjednávaj....o tom ,že sa chceš pridať.
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 13:38:55
07
arrow_leftskorpion napísal:
double uz konenc povedz, ako to teda mierovo vyriesit. Zatial len dristas prazdne frazy

zastavit okamžite boje tlak USa ,EU ČIny a Indie na zastavenie bojov. A Vaše frazy su ake? hodit na krym atomovku či čoilen himarsi to su Riešenia? Vymazat Rusov z mapy? PoslaŤ ich za ural? Čo ekonomicke riešenie? Viete,že dochádza ropa? Plyn? ako si predstavujete buduci rok bez týchto surovín? Kollko ludom bude esťe chodit vyplata?
Vaša vidina je že Rusko prehra a my budeme žiŤ a nielen to ešte lepšie ako doteraz. Odpisujete vyjednavanie a ani sa oto nik ešte nepokusil. Vždy sa dá vyjednávat len pred polrokom bola situacia odost lepšia nato.

Naposledy upravil double dňa 10.10.2022 - 13:48:58, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 10.10.2022 - 13:44:14
02
double ty mierotvorca keď to vidíš tak jednoducho tak zober toho tvojho kamoša čo chcel byť prezidentom a chodte to do ruzka vyjednať. Chmelár tam má určite dobré styky. Šťastnú cestu!
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 13:45:51
14
Skoda ,ze je Moskva 450 km od Ukr. hranic , Atacms by sa veru teraz hodili....ako odplata...
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 13:46:20
00
Rozdiel medzi Vami a mnou je vtom,že nefandím ani tomu ako včera Ukrajina vyhodila most do vzduchu a zabila troch Rusov lebo ako vidíte má to svoje nasledky. Ved to su tiež ludské životy.

ako fakt viem ze toto nemam robit ale musim...
ty j*****a s*****a rozlisujes medzi vojenskymi a civilnymi cielmi?

a zvysok ti uz napisal triki...
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 13:47:33
01
zastavit okamžite boje tlak USa ,EU ČIny a Indie na zastavenie bojov. A Vaše frazy su ake? hodit na krym atomovku či čoilen himarsi to su Riešenia? Vymazat Rusov z mapy? PoslaŤ ich za ural? Čo ekonomicke riešenie? Viete,že dochádza ropa? Plyn? ako si predstavujete buduci rok bez týchto surovín? Kollko ludom bude esťe chodit vyplata?

zastavenie bojov aby sa rusi opat preskupili, ziskali dalsie uzemia a potom zase a tak dokola kym pridu do bratislavy?

dochadza ropa a plyn ked ich ceny aktualne klesaju? to mi nevychadza...

ako si predstavujeme buduci rok? uplne v pohode bez ruskych surovin...

porovnaj si aktualnu nezamestnanost a rok napriklad 1994. nestras uz bolo aj horsie...
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 13:52:32
07
Ja sa cudujem, ze nanho vobec reagujete. Pomyleny socialny demokrat este donedavna obhajujuci soplozruta chmelara, strasny odporca skazeneho zapadu, kapitalizmu a materializmu, ktoremu ale nevadi kupovat bicykle drahe ako jazdene auto a chodi bajkovat na skazeny zapad. Teraz najvacsi pacifista...to je uz diagnoza normalne.
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 14:06:17
019
Vaša vidina je že Rusko prehra a my budeme žiŤ a nielen to ešte lepšie ako doteraz. Odpisujete vyjednavanie a ani sa oto nik ešte nepokusil. Vždy sa dá vyjednávat len pred polrokom bola situacia odost lepšia nato.

A ten tlak si predstavujes ako? USA a EU tlacia na Rusko, aby skoncilo vojnu....sankciami (to je ekonomicke riesenie) a dodavkami zbrani. Rusi dostavaju na prdel, co ich tlaci k tomu, aby vojnu skoncili.
Nikto nikdy nepisal, ze rusakov treba vymazat z mapy. Vsetci chcu, aby sa vratili do Ruska. To oni vo svojej TV a parlamente vyzyvali na zmazanie z mapy nas v EU. Oni chceli vyhladit nase staty a zastavit sa v Lisabone. Oni chceli znicit Londyn a celu GB obrovskou strelou. Preco vkladas taketo vyjadrenie do ust nam?
Ano nasa vidina je v tom, ze Rusko prehra vojnu a my budeme zit. Pretoze tak to bude.
Ropy su plne sklady, ak si si nevsimol posledne newsletter tak viac ropy sa do EU dovaza ako spotrebuvava, cena kontinualne klesa, teraz 2 tyzdne spravila zase vzostup zo 77 na 91 dolarov.....ale padala skoro zo 130 dolarov, plyn pada od konca augusta, ked siel z 10k na sucasnych 6700...to je pekny pokles, co povies?

Kazdym znicenym delom, tankom, lietadlom, kazdym zabitim dalslieho ruskeho vojaka UA neustale vyjednava. Kazdym dnom, co do RU nejde ziaden tovar zo zapadu vyjednavame neustale s Ruskom...a Rusko zacina pocuvat. V Rusku zacinaju chapat, ze prehrali a zacinaju sa mnzoit hlasy tuziace po mieri...a to predsa vsetci chceme nie?

Naposledy upravil flegko dňa 10.10.2022 - 14:34:07, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 10.10.2022 - 14:32:17
219
rusák kope z posledného teraz treba pritlačiť a jeho okolie ho odstaví.JZ nebude lebo rusácka armáda by do 72h zanikla a odišla za ponorkou moskva.
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 14:33:10
00
už mi dáva zmysel,prečo double volá po mierových rokovaniach,len dúfam,že za to nie je platený-hamba mu:
Falošné volania po mieri sú nástrojom ruskej propagandy, upozorňuje polícia. Informuje, že dlhodobo na Slovensku zaznamenáva túto komunikačnú stratégiu vplyvných záujmových skupín a jednotlivcov v prospech Ruska.
https://dennikn.sk/minuta/3048331/?ref=mwat
Zobraziť komentár 10.10.2022 - 14:33:28
113

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up