Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftnaffots napísal:
... ale ani jeden nie je celou plochou prichyteny o vidlicu.....

Preto píšem "ako keby" celou plochou, no každopádne, neviem to dobre vysvtliť ale zeda ja tam vidím rozdiel v tej polohe a v tom, že vlastne PM má výstupky na uchytenie "na" vidlici/ráme a FM "v" ráme. Tak to je teda popísané aj v jednom článku, ktorý hovorí, že teda systémom FM inžinieri vyriešili neexistujúci problém :D :D
Zobraziť komentár 07.11.2022 - 17:16:32
00
FM je lahsi a kompaktnejsi system uchytenia ako PM. Sa divim, ze sa este nestal novym standardom aj v MTB.
Zobraziť komentár 07.11.2022 - 18:40:11
00
arrow_leftmatt napísal:
Skus na to pozriet este raz...ta vidlica je urcite na flat mount. Uz len take flat mount skrutky ktore idu do vidlice maju iny rozmer ( napr pri Shimane / Head height: 4 mm, Thread: M5 ), kdezto skrutky post mount maju vacsi priemer a su M6. Ved skus ci do vidlice dokazes nasrobovat skrutky ktore si mal pribalene k prednej brzde ;)...........

matt, zmerane, skrutky do vidlice k original strmenu su fakt M5 a k novej brzde su M6. Objednal som adapter a dakujem este raz vsetkym, ucime sa kazdy den.

Medzi tym mi este odpisal jeden chlapik zo Shimano, ze ta predna PM BR-M7100 je na moju vidlu nepouzitelna, ze tam mam dat tu istu FM BR-M7110 ako do zadu ale s adapterom Y8N230000. Mozno je to tiez riesenie, ale musel by som vymienat uz kupene a navyse kombinovat do zadu urceny strmen a lavu packu, co nie je sada. Ostavam s tym, co mam.
Zobraziť komentár 08.11.2022 - 08:37:49
00
keyboard_arrow_up