Caute, kazdy tyzden v piatok o 18:00 robime online zavod v aplikacii Rouvy, tak sa mozete pridat (dlzka trvania je podla vykonnosti ale zvacsa nie viac ako hodinu). V pripade zaujmu mi mozete poslat navrh na trat. Link na event vzdy doplnim.
Zadarmo na skúšku majú všetky aplikácie stále a dlhodobo minimálne 14 dní. Niekedy v akcii dajú 30, výnimočne som počul 60 dní. Ale ďakujem. Ešte ide black friday uvidíme či budú akcie aj na toto
Hej, rouvy platíme nejaké 2-3 roky tak je tam zľava, teraz to vyšlo 43€ na 6 mesiacov ale aj za tých 12$ je to ale rodinné predplatné. Takže deleno 3 čo je 4$ na mesiac. Stačí ak niekoho poznáš a nevyužíva všetky 3 že by ti jedno predal.
sorry ludia ale potrebujem pomoct lebo sa akosi neviem nikde dopatrat odpovede...mam sice starsi ale smart trenazer elite realaxiom ale rouvy mi ho nevie najst...na zwifte mi slape v pohode ale xcel by som prejst na rouvy...neviete mi niekto povedat ci je fakt nepodporovany alebo len potrebujem nejaku fintu...dakujem
Zadarmo na skúšku majú všetky aplikácie stále a dlhodobo minimálne 14 dní. Niekedy v akcii dajú 30, výnimočne som počul 60 dní. Ale ďakujem. Ešte ide black friday uvidíme či budú akcie aj na toto
Teraz je black friday akcia na rouvy za 9€/12 mesiacov čo je 3€ na osobu/mesiac
Som si všimol, že viacerí máte SVK dresy. Pohybujem sa na Rouvy už nejakých pár rokov, ale zatiaľ sa mi nepodarilo získať. Máte niekto pre mňa radu ako na to?
Po týždni jazdenia ostávam na Wahoo RGT. Komu stačia eventy (spoločné jazdy alebo preteky) tak je to komplet zadarmo. Stačí registrácia. Ak by sme sa našli viacerý a bol by záujem o spoločné podujatia tak stačí jeden platiaci ktorý event zorganizuje. Koľko ľudí toľko chutí ale nevidím dôvod platiť Rouvy..
Po týždni jazdenia ostávam na Wahoo RGT. Komu stačia eventy (spoločné jazdy alebo preteky) tak je to komplet zadarmo. Stačí registrácia. Ak by sme sa našli viacerý a bol by záujem o spoločné podujatia tak stačí jeden platiaci ktorý event zorganizuje. Koľko ľudí toľko chutí ale nevidím dôvod platiť Rouvy..
Ja kazdim roky zwift…za mna ok ale chcel som vyskusat aj ine…rouvy moj dochodcovsky trenazer nepodporuje cize odpada tak skusim to wahoo…ak sa nebudem vediet z niecoho vysomarit tak ti kozem pisat? Diky
Mne non-stop...no keď internet v pivnici zvládne netflix, tak nejaké rouvy, kde je stiahnuté video by mali bez problémov zvládnuť..
No s týmto som maturoval ako ty , minulý rok. Kupil som z Činy , TV box, , siet cez Lan, DSL, Netflix perfektne, videa, zdieľaný disk... , ale Rovy, seknutie, Ide plynula a zrazu v určitých miestach trate sa cyklisti začnú vzďaľovať, trať stoji, potom začne skackať trať-obraz, ale už bez cyklistov.....Údaje idú všetky OK. Znížil som rozlíšenia, detaily na minimum, bez spolujazdcov, stiahol video... Zasadne riešenie to neprinieslo. Tento rok som skúsil starší netbook, obraz sekal ešte viac každých 5-6 sek.
Skúsil som nový netbook (Lenovo, corei5, 16MBRAM..), bezproblémový chod (cez HDMI na starú plazmu), všetko nastavené na max rozlíšenie, detaily, bez sťahovania videa, obraz ako "víno"
Na tých problémových miestach sa teraz iba trocha na okamžik "rozvibruje" obraz, nič zasadné.
Pozri min. požiadavky hardvéru na Rouvy. Na PC som videl procesor corei5,
Určite treba začať asi od hardware.
Mal by to podporovať aj Apple TV box no ale , ak to tu má ktosi reálne odskúšané ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To bude asi nejaká stará cena. Aktuálne stojí Rouvy pri ročnom predplatnom 12 dolárov za mesiac.
Teraz je black friday akcia na rouvy za 9€/12 mesiacov čo je 3€ na osobu/mesiac
Ja kazdim roky zwift…za mna ok ale chcel som vyskusat aj ine…rouvy moj dochodcovsky trenazer nepodporuje cize odpada tak skusim to wahoo…ak sa nebudem vediet z niecoho vysomarit tak ti kozem pisat? Diky
No s týmto som maturoval ako ty , minulý rok. Kupil som z Činy , TV box, , siet cez Lan, DSL, Netflix perfektne, videa, zdieľaný disk... , ale Rovy, seknutie, Ide plynula a zrazu v určitých miestach trate sa cyklisti začnú vzďaľovať, trať stoji, potom začne skackať trať-obraz, ale už bez cyklistov.....Údaje idú všetky OK. Znížil som rozlíšenia, detaily na minimum, bez spolujazdcov, stiahol video... Zasadne riešenie to neprinieslo. Tento rok som skúsil starší netbook, obraz sekal ešte viac každých 5-6 sek.
Skúsil som nový netbook (Lenovo, corei5, 16MBRAM..), bezproblémový chod (cez HDMI na starú plazmu), všetko nastavené na max rozlíšenie, detaily, bez sťahovania videa, obraz ako "víno"
Na tých problémových miestach sa teraz iba trocha na okamžik "rozvibruje" obraz, nič zasadné.
Pozri min. požiadavky hardvéru na Rouvy. Na PC som videl procesor corei5,
Určite treba začať asi od hardware.
Mal by to podporovať aj Apple TV box no ale , ak to tu má ktosi reálne odskúšané