user_id ano ma to v hlavnom svetle zaloznu bateriu ktora sa po jazde nabija a ked zastavis ma semafore alebo pre domov svieti to este takych 5min viac som to nesledoval... predne svetlo je mozok celeho systemu zadne sa napaja cez predne a tam je aj tlacitko na vypnutie celehi systemu ked nechces svietit
Pozeram na ich stranku a tam sa o tom zmienuju ako o "parking light" , cca 5min. Pre pripad technickej zavady na bicykli, ktorej oprava by bola na dlhsie ako 5min. bude teda asi treba nosit so sebou aj celovku
user_id tuto kombinaciu som zvolil aby som stale svietil a nerozmyslal ci som vsetko nabil atd... samlzrejme ked som na ceste mam powerbank zo sebou na prilbe predne a zadne blikajuce svetla a bud celovku alebo velke svetlo na usb. To ze mam Supernova jee len do plusu a ako hlavne celorocno a kazdodenne svietenie nic viac a moznost cez dynamo trosku nabit navy alebo telefon
Určite je to dobrý pomocník ale nemôžem si pomôcť. Prečo špatiť tak krásny bajk takým grcom ??♂️ (no offence)
Mne osobne sa zas paci, akurat by som ho umiestnil na takyto adapter, aby nezavadzalo na riaditkach
Pripadne by som hladal sposob uchytu na predstavec, napr. zospodu.
Martin024 casom pochopis naco je to dobre este vela km je pred tebou... user_id adapter mam ale vzhladom na to ze na rajdy zospodu ide predna taska a drobne veci najlepsie miesto je tak ako to je aby jednak dobre svietilo a nezavadzalo taskam. Da sa este namontovat na vidlu len ja taku nemam a dalsia moznost na nosic prednych tasiek...
Martin024 casom pochopis naco je to dobre este vela km je pred tebou... user_id adapter mam ale vzhladom na to ze na rajdy zospodu ide predna taska a drobne veci najlepsie miesto je tak ako to je aby jednak dobre svietilo a nezavadzalo taskam. Da sa este namontovat na vidlu len ja taku nemam a dalsia moznost na nosic prednych tasiek...
Toto sú také starecké reči ako čo ty vieš o politike mlieko ti tečie ešte po brade ? ja viem na čo je to dobré samozrejme je to super funkčná vec. Ja len vravím že je to pre mňa veľmi škaredá vifikundace. Káble, ten náboj a ešte aj dizajn tých svetiel ale jasné keď ti to tak vyhovuje prajem príjemné používanie.
Inak ten adaptér pre predné svetlo ma zaujíma , nakoľko mám Lezyne 800lm a objímka je malá na riaditkach, tak mám ju tesne pri konci a po ľavej strane mi bráni brzda pri adekvatnom svieteni ? , kde to mám hľadať adaptér? Vďaka za rady a všetko dobré do nového roku prajem gravelisti ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zdravím všetkých. Pridávam sem môjho nového gravel krásavca aj s párom cestných kolies?
Aj ten treba obcas nabijat ?
Mne osobne sa zas paci, akurat by som ho umiestnil na takyto adapter, aby nezavadzalo na riaditkach
Pripadne by som hladal sposob uchytu na predstavec, napr. zospodu.
Toto sú také starecké reči ako čo ty vieš o politike mlieko ti tečie ešte po brade ? ja viem na čo je to dobré samozrejme je to super funkčná vec. Ja len vravím že je to pre mňa veľmi škaredá vifikundace. Káble, ten náboj a ešte aj dizajn tých svetiel ale jasné keď ti to tak vyhovuje prajem príjemné používanie.