Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Dudo tak po poslednom komente od Deemaxa mi ti dalo zmysel
pozrel som na tu SPZ a ich imanie asi zdvojnasobilo hodnotu okresu
samozrejme nic osobne proti pravidelnemu prispievatelovi tu na fore z LC
zabudnes ako ja ,ze treba obnovit a je za 100€,takto zo zvyku vies ,ze do konca jan si v pohode
ved posielajú sms a email o konci platnosti... ja som maval vždy ročnú ale cez koronu som si nekúpil v januári ale až v lete ked som začal niekde chodiť...
teraz ked som si dal ten portál, tak sa dá kúpiť ročná len na tento rok, alebo 365, pričom začiatok platnosti sa dá dať len december tohto roku... tak podľa mna sa so zdražením nedá takto *****
365 s upozornujucou sms znie fajn; tusim si dam pripomienku na koniec decembra nech kupim 365, potom na konci 2023 ak nebudu menit cenu kupim zas rocnu
tie upozornenia su urcite fajn ,ale vzdy som to kupoval na pumpe , tak neviem ako by da dostal mobil ,email v takomto pripade do databazy...kazdopadne ziadne upozornenie nebolo, ucime sa na vlastnych chybach...
V dnešnej dobe inteligentných telefónov, keď má každý telefón 2 kalendáre minimálne, kam sa dajú dať pripomieky na 10 rokov dopredu. Je jedno, či Apple, alebo Android, všade sa to dá nastaviť...
Frankfurter Allgemeine Zeitung sú seriózne noviny, žiaden Daily Mirror. A pokiaľ je rozhovor s poslancom európskeho parlamentu, ktorý pripravuje dané právne úpravy nerelantný zdroj, tak neviem, čo je potom relevantnejšie.
Len tak na margo, Europsky parlament nema kompetenciu pripravovat "zakony". Tu ma len Europska Komisia (Dalej len EK). Legislatiny postup je takto: Az na par opatreni kde ma EK vylucna pravomoc a tuto pochybujem ze ju ma kedze ide zrejme o delenu pravomoc s clenskymi statmi, tak EK da narvh Rade EU (Rade ministrov), ti to schvalia (bud kvalifikovana vacsina alebo jednohlasne), potom to da Europskemu parlamentu (EP) na schvalenie. Pokial viem, EP nema pravomoc robit pozmenujuce navrhy ani nic podobne.
Len tolko na margo legislativneho procesu, cize rozhovor s nejakym poslancom rozhodne nie je nic relevantne IMHO kedze ministri to mozu este vselijak pozmenit a/alebo vobec neprijat.
CykloTRON prečo nie je relevantné? Je to predsa zainteresovaná osoba, dokonca je možno jeden z tvorcov daného návrhu, pritom minister o tom môže prd vedieť ako sa hovorí. To je niečo, ako keby chceli meniť zákon o bankách a Guvernér NBS by sa k tomu vyjadril a niekto by ho sprdol, že čo on má k tomu hovoriť, lebo nie je minister.
Alebo možno jednoduchší prípad. Robil som s kolegom most do Francúzska, taký lokálny pre chodcov a cyklistov, dĺžka 123m, kombinácia drevo a oceľ. Došiel architek, za 40 minút naskicoval most, že takto bude vyzerať, toto bude drevo, toto oceľ a odišiel preč. Všetky výpočty, návrhy materiálov, spojov, zohľadnenie priestorových podmienok atď. Zostalo na kolegovi statikovi a dokumentácia konštrukcie na mne. Stovky hodín práce. Most sa síce nakoniec nepostavil, ale architekt zbiera pochvaly, že aký pekný ostatné navrhol, pritom odviedol len možno 2% práce. Pri mostoch fyzika proste nepustí a nedá sa toho veľa vymyslieť.
K tej "vyhodnej"50e známke je dobre ešte nezabudnúť na nový občiansky, teda aspoň ti co potrebujeme zaručený elektronický podpis...
Včera za Dunajom na zaporožskej som to zvládol za cca 20'
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pravda, mohol mu dať aspoň pás, ak tá plečka nie je iba jednomiestna
Pan by asi fizlom hodil este navrch baksis a oni by ho na majakoch domov dosikovali.
pozrel som na tu SPZ a ich imanie asi zdvojnasobilo hodnotu okresu
samozrejme nic osobne proti pravidelnemu prispievatelovi tu na fore z LC
Kúpim dialnicnu ročnú teraz do konca roka za 50e
A ak v januári tak už sa 60e?
Kúpim dialnicnu ročnú teraz do konca roka za 50e
A ak v januári tak už sa 60e?
A preco nekupit 365 dnovu za 50?
ved posielajú sms a email o konci platnosti... ja som maval vždy ročnú ale cez koronu som si nekúpil v januári ale až v lete ked som začal niekde chodiť...
teraz ked som si dal ten portál, tak sa dá kúpiť ročná len na tento rok, alebo 365, pričom začiatok platnosti sa dá dať len december tohto roku... tak podľa mna sa so zdražením nedá takto *****
Len tak na margo, Europsky parlament nema kompetenciu pripravovat "zakony". Tu ma len Europska Komisia (Dalej len EK). Legislatiny postup je takto: Az na par opatreni kde ma EK vylucna pravomoc a tuto pochybujem ze ju ma kedze ide zrejme o delenu pravomoc s clenskymi statmi, tak EK da narvh Rade EU (Rade ministrov), ti to schvalia (bud kvalifikovana vacsina alebo jednohlasne), potom to da Europskemu parlamentu (EP) na schvalenie. Pokial viem, EP nema pravomoc robit pozmenujuce navrhy ani nic podobne.
Len tolko na margo legislativneho procesu, cize rozhovor s nejakym poslancom rozhodne nie je nic relevantne IMHO kedze ministri to mozu este vselijak pozmenit a/alebo vobec neprijat.
Alebo možno jednoduchší prípad. Robil som s kolegom most do Francúzska, taký lokálny pre chodcov a cyklistov, dĺžka 123m, kombinácia drevo a oceľ. Došiel architek, za 40 minút naskicoval most, že takto bude vyzerať, toto bude drevo, toto oceľ a odišiel preč. Všetky výpočty, návrhy materiálov, spojov, zohľadnenie priestorových podmienok atď. Zostalo na kolegovi statikovi a dokumentácia konštrukcie na mne. Stovky hodín práce. Most sa síce nakoniec nepostavil, ale architekt zbiera pochvaly, že aký pekný ostatné navrhol, pritom odviedol len možno 2% práce. Pri mostoch fyzika proste nepustí a nedá sa toho veľa vymyslieť.
Včera za Dunajom na zaporožskej som to zvládol za cca 20'